mamaplus

Imagini inedite cu David Beckham și fiica lui, Harper, în vacanță în Italia

-
//
15.06.2022

Fotografiile cu David Beckham și fiica lui în timp ce își petrec vacanța în Italia au primit o mulțime de aprecieri din partea fanilor. David Beckham și fiica lui, Harper, în vârstă de 10 ani, au plecat în Italia săptămâna trecută. Cei doi își petrec timpul împreună, iar imaginile care au apărut cu aceștia sunt adorabile. 

David Beckham și fiica lui au avut parte de diverse activități în vacanță. S-au plimbat cu gondola, dar au luat parte și la un eveniment pentru compania de iahturi Riva care a avut loc la Teatrul La Fenice din Veneția, Italia.

mamaplus

Cu ocazia asta, fostul fotbalist a fost îmbrăcat într-un costum negru, o cămașă albă, o cravată închisă la culoare, iar ținuta a accesorizat-o cu pantofi negri și o pereche de ochelari de soare, însă Harper a fost cea care a atras toate privirile. Tânăra a purtat o rochie fără bretele, care a fost completată de o pereche de pantofi sport Nike și câteva bijuterii. Fanii au remarcat pe rețelele de socializare cât de adorabilă este Harper și au fost încântați de relația specială pe care o are cu celebrul ei tată. 

Victoria Beckham a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu soțul ei, David, și fiica lor, Harper, de la eveniment. 

mamaplus

De asemenea, și David Beckham a postat pe Instagram un video adorabil cu Harper mâncând împreună înghetață în Italia. Reacțiile din partea urmăritorilor nu au întârziat să apară. „Ador această relație specială”, „Cel mai bun tată din lume”, „Aceasta este cea mai adorabilă postare de până acum”, „Ai cea mai frumoasă fiică”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

David și Victoria Beckham împărtășesc cu mai multe ocazii pe rețelele de socializare imagini cu familia lor. Cei doi s-au căsătorit în iulie 1999 și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete. Au împreună patru copii, pe Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. 

mamaplus