mamaplus

Imagini înduioșătoare cu copiii, publicate de Kate Middleton. Cum a petrecut Prințesa de Wales Ziua Mamei

-
//
20.03.2023

Prințesa de Wales îi adoră pe cei trei micuți regali și este o mamă implicată, în ciuda statutului său. Își face mereu timp pentru copii, transmite okmagazine.ro.

mamaplus

Știe să se pună la mintea lor și se amuză copios în familie. Activitățile sportive sunt preferatele lor, iar Kate Middleton nu a zis pas nici la ideea de a se urca în copac cu micuții săi.

Exact aceasta este imaginea pe care a transmis-o Prințesa de Wales în weekend, când în Marea Britanie este celebrată Ziua mamei.

Împreună cu o fotografie în care îl leagănă pe mezinul Louis, Kate Middleton a avut și un mesaj: ”La mulți ani de Ziua Mamei, din partea familiei noastre.”

mamaplus

Și da, au petrecut în familie, după o săptămână solicitantă, căci Prinții de Wales sunt membri regali seniori și foarte activi în sânul familiei regale britanice.

Cu toate acestea, Kate Middleton a subliniat de multe ori în ieșirile sale publice că în weekend-uri se distrează în familie, ba chiar gătesc.

Copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton sunt sportivi, îl practică și adoră să-l și vizioneze. Desigur, este mentalitatea generală în Marea Britanie, unde mișcarea stă la loc de cinste.