mamaplus

Imagini emoționante. Jucării și flori în locul unde a fost lovită mortal fetița de 12 ani

-
//
25.03.2023

Mai mult persoane și familii cu copii au venit în dimineața zilei de 25 martie pentru a depune buchete de flori, lumânări, dar jucării de pluș, în locul în care s-a întâmplat tragicul accident din după-amiaza zilei de 24 martie, când troleibuzul de pe ruta nr.13 a lovit-o mortal pe Anastasia, fetița de 12 ani, pe strada Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei.

mamaplus

Echipa TV8 a mers la fața locului și a surprins mai multe imagini. Din postările de pe rețelele de socializare se cunoaște că fetița era elevă în clasa a 6-a la Liceul „Dacia” de la Ciocana. 

„Mergea, cu niște colegi de clasă, la lecția de limba engleză... A fost unicul copil la părinți...”, a scris o internaută.

Reamintim că șoferița de 41 de ani, care conducea troleibuzul de pe ruta nr. 13 a fost reținută pentru 72 de ore, scrie tv8.md.

Regia Transport Electric a deschis o anchetă. Potrivit poliției, șoferița troleibuzului ar fi accelerat în timp ce copila traversa regulamentar pe o trecere de pietoni. Pe de altă parte, taxatoarea susține că fata ar fi încercat să fugă în fața troleibuzului și nu pe zebră.

Preliminar, s-a stabilit că fetița a fost lovită în timp ce traversa strada regulamentar, la o trecere nedirijată pentru pietoni. Cazul este investigat de poliție.