mamaplus

Ileana Lazariuc a pozat în costum de baie. La 40 de ani are o siluetă de invidiat

-
//
06.07.2022

Ileana Lazariuc este o fire foarte discretă și apare foarte rar pe rețelele sociale. Atmosfera de pe litoral a inspirat-o să publice o nouă fotografie în care apare în costum de baie. La cei 40 de ani ai săi, fiica Anastasiei Lazariuc arată impecabil, iar admiratorii ei au asaltat-o cu inimioare și complimente.

„Ești foarte frumoasă, prietena mea”, „Ai oprit timpul în loc”, „Cea mai frumoasă de pe planetă. Ești cea mai cea dintre toate pământenele”, „În sfârșit se vede o sclipire în ochii tăi după mult timp”, sunt câteva dintre comentariile primite de Ileana Lazariuc în dreptul imaginii.

mamaplus

La cinci ani după divorțul de Ion Țiriac Junior, vedeta își vede de viața ei și se bucură de timpul petrecut alături de cei doi copii, Nicholas și Alexandru. Acum două săptămâni, mezinul Nicholas a împlinit 13 ani și cu această ocazie, Ileana a publicat o imagine rară cu el.

mamaplus

Ileana Lazariuc își ține copiii departe de ochii lumii, iar una dintre puținele poze recente în care îi putem admira a fost publicată anul trecut de tatăl lor, într-o vacanță pe care au petrecut-o în trei.

mamaplus