mamaplus

Igor Stribițchi, un familist convins: ”Sunt cel mai fericit tătic”

-
//
16.06.2020

Se bucură zi de zi de fetița sa Luiza, despre care spune cu sinceritate că-i seamănă leit. Interpretul Igor Stribițchi este absolut fericit cu rolul de tătic și zice că pandemia a venit și cu plusuri, pentru că petrece mai mult timp alături de familie.

”Împărțim cu soția mea responsabilitățile în jumătate, ca într-o familie adevărată. Mami are graficul său, eu îl am pe al meu. Mami are grijă noaptea de Luiza, iar tati e în tura de zi. Avem o ogradă frumos amenajată, acolo ne jucăm cu fetița, o dau în scrânciob. Luiza a început să meargă la 10 luni. E o mare plăcere să educi un copil, să-l vezi cum crește. Vreau să vă zic să îmi seamănă foarte mult. Sunt cel mai fericit tătic!”, a povestit Igor.

mamaplus

Artistul mai spune că Luiza, la un anișor și 3 luni adoră să fie legănată pe picioare, îi plac plimbările și îl lasă pe tati să compună muzică spre seară, când merge la culcare. Igor spune că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa…

”Îmi prim plan pun mereu familia, iar muzica este deja pe planul doi. Familia, dacă te susține – trebuie să te susțină și atunci nu ai cum să renunți la ceea ce îți place”, mai spune interpretul.

Chiar dacă și-a ținut în umbră soția, astăzi Igor a decis totuși să publice o imagine frumoasă cu ea.

mamaplus