mamaplus

Igor Stribițchi, într-o imagine de colecție cu soția sa și fiica Luiza

-
//
10.04.2020

Un familist convins și un tată grijuliu – așa l-am redescoperit pe interpretul Igor Stribițchi. Chiar dacă viața lui s-a schimbat radical în ultimul an, artistul spune că-i împlinit și fericit cu noul său proiect solo și familia frumoasă pe care o are.

Deși Igor nu prea vrea să vorbească despre viața sa personală, se pare că în sfârșit a venit acel ”moment potrivit” despre care vorbea anterior și a publicat prima imagine publică în care apare alături de soția sa.

mamaplus

”Este o moldoveancă, stabilită la București, e o fată simplă. Cu româncele e mai complicat, țineam să fie moldoveancă. Ne-am cunoscut la Chișinău, ne-am intersectat la niște evenimente. Au fost cazuri când ne-am intersectat, dar nu comunicam, apoi am ajuns să comunicăm și am ajuns la ceea ce am ajuns. De fapt, ea m-a atras la București. E din domeniul frumuseții. Nu e din muzică și asta parcă mă liniștește. Nu mai vreau să repet istoria. Nu e bine să fie doi artiști într-o familie. Deplasările, distanța nu face bine unei relații”, spunea interpretul într-un interviu.

Fetița lor Luiza crește văzând cu ochii, iar Igor spune că este fata lui tata, mai ales că sunt născuți ambii în luna martie, la distanță de doar câteva zile. Luiza a împlinit un anișor luna trecută, iar noi o putem admira în cea mai recentă poză publicată de artist.

mamaplus