mamaplus

„A ieșit medicul și ne-a dat vestea. Distrugător...” Primele declarații ale soțului tinerei mămici, ucisă în accidentul de pe Decebal, după decesul acesteia

-
//
15.08.2023

Liviu Tverdostup, soțul Doinei Prodan, tânăra mămică ucisă în accidentul de pe bulevardul Decebal, a oferit primele declarații după decesul acesteia și a povestit cum a aflat vestea cea tristă. „A ieșit șeful secției de reanimare, ne-a anunțat. Ce sa zic?! Era distrugător…Pentru membri, pentru toți, dar asta este”, a spus acesta în cadrul emisiunii „Față în față cu reporterul”, de la Exclusiv TV, potrivit Unimedia

mamaplus

„Medicii au luptat pentru viața ei. A fost totul foarte grav, ei numeau asta incompatibilitate cu viața, iar aceste cuvinte descriau cât de gravă este situația per fiecare compartiment. Lupta a durat mai mult de 10 zile”, a mai spus soțul Doinei Prodan.

Întrebat ce ar vrea să-i spună șoferului care se face vinovat de accident, Liviu a menționat următoarele: „Nu am ce să-i spun acestui șofer. Eu îl văd pe el ca o consecință a multor aspecte care sunt defecte…”.

„El pentru mine nu este important, am simțit primele zile unele sentimente neplăcute față de asta, acum eu aș focusa atenția pe ceva ce ar impacta ca să nu mai avem așa situații, așa consecințe”, a declarat bărbatul.

„Vorbeam cu prietenii să formăm o echipă, să facem razii noaptea, să-i vânăm pe șoferii de acest gen, să-i filmăm și să-i mediatizăm, să-i facem public, să fie cunoscuți la prima etapă. 

Seara, stând cu prietenii, vedeam odată la câteva minute pe unii șoferi, care accelerau pe bulevardul Moscovei, noaptea, până la aproximativ 80/90 km/h, probabil sunt sunete care inspiră șoferii la 22:00”, a declarat Liviu Tverdostup.