Iată cine a dat foc Porsche-ului la Mall! VIDEO

Iată cine a dat foc Porsche-ului la Mall! VIDEO

-
//
21.04.2015

Misterul din jurul incendiului de la mall se apropie de un deznodământ. Pe 14 aprilie, mașina interpretei Natalia Moraru a fost incendiată în parcarea MallDova, scrie Kankan.md.

Iată cine a dat foc Porsche-ului la Mall! VIDEO

KANKAN.MD prezintă imagini în EXCLUSIVITATE de pe camerele de supraveghere din parcare, în care se poate vedea toată scena.

Timeline-ul întâmplării:

20:42 – Natalia Moraru își parchează mașina la etajul -1 al mall-ului. Interpretei și surorii acesteia le ia aproape 2 minute până pleacă de la automobil.

20:45 – După mai puțin de un minut, individul care a dat foc mașinii, își face apariția. Preț de aproape un sfert de oră, el examinează Porsche-ul din toate unghiurile, iar într-un final se pare că îi dă și foc.

21:00 – Tânărul dispare, nu înainte să se asigure, la fel și de această dată, din mai multe unghiuri, că autoturismul a luat foc.

21:03 – Flacăra a apărut în partea din față a mașinii, însă apoi se vede foc și de pe camera de supraveghere, în partea stângă a automobilului.

În câteva minute, câteva persoane de la Pază vin și încearcă să stingă flăcările. Zona se umple de fum, vizibilitatea scade. Un pic mai târziu, la fața locului vin mai multe persoane și pompieri.

Automobilul respectiv, Natalia l-a primit cadou de la iubitul ei. Artista a declarat pentru KANKAN.MD că o parte din cheltuielile pentru reparație vor fi acoperite de asigurarea Casco, iar o parte va fi nevoită să le plătească ea.

Sursa: Kankan.md