mamaplus

Iarna asta ninge cu cadouri de la Dr. Oetker!

-
//
12.01.2021

Cu vedete de top și daruri cu duiumul. Așa a venit moșul în această iarnă în casele prietenilor Dr. Oetker. Săptămânal, a făcut fericit câte un consumator pe care l-a răsplătit cu 10.000 de lei. Așadar, a fost darnic și a adus o mulțime de cadouri celor înscriși în campania de pe www.oetker.md, dar și gospodinelor din cele mai populare grupuri de gătit din Republica Moldova - Gustoșel și Delicii din bucătăria mea. Premii bănești consistente, mixere și aparate de făcut goffre, toate au ajuns de sărbători în casele moldovenilor. 

Pentru a spori momentele fericite de sărbători, li s-au alăturat și vedete una și una. Mariana Mihăilă a deschis lista vedetelor care au gătit cu produsele Dr. Oetker. A făcut-o live, alături de o bună cumetră și prietenă din adolescență. Ce a ieșit? O tartă delicioasă de sărbătoare și un ropot de aplauze virtuale, transformate în mii de like-uri.  

mamaplus

Daniela Ciocanu a continuat lista vedetelor care au răspuns provocării #bakingchallengemd lansată de Dr. Oetker. Vedeta recunoaște, nu stă de obicei prea mult în bucătărie, dar când vine vorba de provocări, inclusiv culinare, nu poate sta deoparte. A gătit pentru prima oară cheesecake New York Style și s-a descurcat de minune.

mamaplus

Cornelia Ștefăneț ne-a dezvăluit dulcele secret al unei căsnicii de succes - prăjitura pufoasă cu fulgi de cocos și migdale. Se prepară ușor, iar când micuța Alexandra, fiica artistei, dă și ea o mână de ajutor, totul merge ca la carte. Nu este pentru prima oarcă când Cornelia este alături de Dr. Oetker și ne-a impresionat din nou cu talentul său în bucătărie. Savuroasă și delicioasă, așa i-a ieșit prăjitura preferată a familiei. Rețetă pe care o prepară nu doar de sărbători, ci ori de câte ori cei dragi vor ceva delicios.

mamaplus

Tiramisu. Asta a gătit pentru noi, live de sărbători, Tatiana Heghea, alături de buna sa prietenă, cunoscuta dansatoare Natalia Duminică. Ritualul de gătit a fost condimentat cu discuții lejere și plăcute, ca între prietene, dar cea care a dat savoare deliciosului desert a fost însă fiica sa Regina, prin inocența specifică copilăriei.

mamaplus

Deși gătitul nu este activitatea ei preferată, interpreta Lenuța Gheorghiță gătește pentru cei dragi. Așa că, nu de puține ori înlocuiește dulciurile din comerț cu cele de casă. Astfel, cu ajutorul ingredientelor Dr. Oetker, ea are o rețetă care îi ia doar 30 de minute și care o face vedeta gătitului acasă. Iar internauții au apreciat cu mii de like-uri implicarea și inventivitatea vedetei în bucătărie.

mamaplus

“Ce gătiți de sărbători?”, le-a întrebat pe internaute una dintre cele mai apreciate gospodine de la noi - Lidia Iliescu Vlas. Lidia a propus și de această dată o rețetă deosebită, pentru un minunat desert de sărbătoare, unul inedit, trunchi de Crăciun. Și recunoaște în mod deschis, produsele de la Dr. Oetker au dat clasă și de această dată desertului său atât de apreciat.

mamaplus

Nici Gabriela Mica Gospodină nu putea să lipsească. A gătit, ca de fiecare dată, cu un șarm aparte.

mamaplus

Să vedem ce surpriză ne va pregăti și ultima vedetă a campaniei, Adriana Ochișanu. Vedeta ne-a promis că se întoarce cu forțe proaspete dintr-o minunată vacanță în Romania și ne va lăsa gura apă când va găti, în cadrul provocării lansate de către Dr. Oetker. 

mamaplus

Așadar, fii și tu vedetă în bucataria ta și arată lumii întregi cât de bine te pricepi în ale gătitului. Îți va fi alături un prieten de nădejde - Dr. Oetker. Și nu uita, te va răsplăti cu generozitate, săptămânal, cu 10.000 de lei pe www.oetker.md.

Până acum deja 10 participanți norocoși au fost recompensați pentru implicarea lor activă în campanie. Mai rămân trei premii de oferit până la final de ianuarie când se termină campania și unul dintre ele poate fi al tău!

La mulți ani!

mamaplus