mamaplus

Ianna Novac a născut un băiețel! Ce nume va purta micuțul

-
//
09.08.2019

Renumita soprană și fosta membră a trupei ASIA, Ianna Novac, este în culmea fericirii, pentru că a adus pe lume un băiețel sănătos, pe care l-a numit Alexandru. Micuțul s-a născut miercuri, pe 7 august.

mamaplus

''Familia noastră s-a îmbogăţit! Al patrulea membru, Alexandru, ne-a făcut extrem de fericiţi şi ne-a adus împlinire maximă! Bine ai venit în viaţa noastră, suflet pur!”, a scris soţul artistei, tenorul Octavian Dobrotă, pe Facebook.

Alexandru a fost aşteptat cu nerăbdare atât de părinţii săi, cât şi de surioara sa, Erika, în vârstă de cinci ani. „Noi am aflat de venirea copilaşului de la Erika. Cu câteva zile înainte să aflu că sunt însărcinată, ea ne-a anunţat că s-a hotărât şi că va avea un frăţior, pe care o să-l cheme Alexandru. Noi toţi ne uitam la ea şi râdeam. Erika era foarte serioasă, dar noi am luat totul ca pe o glumă. După câteva zile aveam nişte stări, dar nu neapărat de sarcină. Ştiind ce mi-a zis Erica, am luat un test. M-am bucurat teribil, este o emoţie extraordinară. Prima oară când am aflat că sunt însărcinată m-am speriat. Acum ştiu ce înseamnă, câtă bucurie îţi aduce în viaţă un copil”, a spus Ianna Novac.

Artista, originară din Repubica Moldova, este stabilită de mulți ani la București și în prezent, pe lângă activitatea scenică, mai este participanta unor show-uri TV și profesoară de canto.

Sursa