mamaplus

Zodiile care au șanse mari să devină părinți în 2021

-
//
23.01.2021

Universul pune umărul la îndeplinirea viselor unora dintre noi. Sunt trei zodii care sunt predispuse la a deveni părinți în 2021. Mare atenție ce vă doriți pentru că atunci când vă veți doriți voi, poate nu mai vrea Universul. Avem o creștere a natalității anul acesta mai mare ca în ceilalți ani. 

Rac

Este un semn de apă și femeile simt instinctul matern înainte de a rămâne însărcinate. Își doresc mult și instinctul matern se declanșează mai repede. Saturn și Jupiter le aduc norocul și șansa pentru a concepe un copil. Are o legătură cu viața sexuală, aceste planete potențează viața sexuală. Neptun în Pești aduce semne bune privind fertilitatea. Uranus aduce vești bune pentru schimbarea anumitor obiceiuri. 

Balanță

Femeile născute în această zodie au scris în stele că vor fi super mame în 2021. Chiar dacă Pluto continuă să agite Balanțele din punct de vedere psihic, sunt cele mai norocoase zodii și vor fi influențate să își dorească și să își asume să devină părinți.

Capricorn

Planeta Pluto îi încurajează pe Capricorni care sunt semne de pământ. Este influențat de Uranul, planeta evenimentelor neașteptate. Nu se așteaptă, dar va veni.