mamaplus

Zodii de femei care înnebunesc complet bărbații

-
//
06.11.2019

Influența astrelor asupra comportamentului nu este de neglijat, unele trăsături de personalitate devenind, astfel, mult mai evidente. Exact așa se întâmplă și în cazul acestor zodii care au un efect magnetic asupra bărbaților. Se spune că femeile, în general, pot face aproape tot ceea ce vor cu un bărbat, dacă vor asta… dar aceste zodii au darul de a-i învârti efectiv pe degete.

Ordinea acestui top cu zodiile feminine irezistibile este întâmplătoare. În afara celor care se află pe primul loc, mai există și câteva zodii cu puteri magnetice.

Femeia Taur urăște complicațiile

Femeia Taur este intotdeuna cu picioarele pe pamânt, foarte conectată la realitate. Este greu de dus cu zăhărelul, așa că bărbații se simt deseori provocați de istețimea și sinceritatea tăioasă cu care răspunde avansurilor. Pentru că își cunoaște limitele și iubește ordinea, rareori amestecă obligațiile cu distracția, motiv pentru care relațiile la locul de muncă ies din discuție pentru ea. Este sociabilă, răbdătoare, practică, naturală și urăște complicațiile. Cu un simț al umorului dezvoltat și un farmec aparte, femeia Taur are întotdeauna un alai de admiratori în jurul ei.

Femeia Rac adoră să fie curtată

Femeia Rac este plină de imaginație și fantezie, așa că viața cu ea nu devine niciodată plictisitoare. Are o intuiție foarte bună, care o avertizează deseori în privința relațiilor care nu sunt de bun augur. Pentru că simte nevoia de siguranță, căminul este foarte important pentru ea. Din același motiv, uneori tinde să se interiorizeze, așa că, de obicei, prima intâlnire nu este de ajuns pentru a se deschide în fața unui bărbat. Îi place să fie curtată și, deși devine foarte rar vulnerabilă în fața oamenilor, sensibilitatea ei va ieși la suprafață odată ce îi vei demonstra că ești demn de ea.

Femeia Scorpion este „drogul” bărbaților

Nativa Scorpion este foarte hotarâtă, având un caracter foarte puternic. Misterioasă și rafinată, știe cum să facă bărbații să venereze pamântul pe care calcă, fără ca aceștia să știe că „veninul” ei dă dependență. Este dominată și își impune individualitatea, așa că bărbații care îi pică în mreje vor fi, de fiecare dată, ferm convinși că l-au prins pe Dumnezeu de picior și că nu mai există altă femeie ca ea. În ciuda faptului că este o femeie mândră și puternică, se lasă marcată de sentimente, deciziile ei fiind adesea influențate de emoții. Are o sexualitate foarte puternică și este foarte inventivă în intimitate, bărbatul care o cucerește bucurându-se de un tratament regal în dormitor.

Într-un plan secund, dar la fel de puternice în ceea ce privește efectul pe care îl provoacă asupra bărbaților sunt: femeia Vărsător, femeia Fecioară și femeia Capricorn.

Ultimele pe listă sunt: femeia Berbec, cea din zodia Pești și cea din zodia Balanței.