mamaplus

Trei zodii de femei pe care bărbații le ocolesc

-
//
04.02.2020

Când vine vorba despre alegerea perechii, bărbații sunt foarte atenți la femeile pe care le au în preajma lor. Dacă sunt pe gustul lor vor face orice este posibil pentru a le cuceri, dar dacă nu îndeplinesc standardele lor, le ocolesc pe cât posibil. Există tipuri de femei care, pur şi simplu, nu reuşesc să mențină relații pe termen lung, iar acest lucru nu este neapărat un lucru bun pentru un bărbat.

Femeile ocolite de bărbați nu au nimic special la prima vedere. Totuşi, la o privire mai atentă sau o conversație mai înflăcărată, ies la iveală rând pe rând trăsături de care bărbații se tem şi fug.

Iată cele 3 zodii de femei pe care, vrând-nevrând, bărbații le ocolesc:

Leu                                                              

Se ştie despre femeia Leu că este una dintre cele mai încăpățânate şi arogante din tot zodiacul. Este în stare să încalce orice principiu pentru a ajunge acolo unde doreşte. Se înalță strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simț decât ea. Consideră că a atins poziția cuvenită doar atunci când a trecut prin toate etapele posibile şi când a depus toate eforturile posibile. Femeia Leu are o părere extraordinară despre ea. Însă acest lucru nu reflectă neapărat realitatea, ci pune bărbații pe fugă. Nativa este foarte materialistă şi privește lucrurile doar din prisma banilor. Pare că acest lucru umbrește posibilitatea unei relații reuşite cu un bărbat care să o înțeleagă.

Femeia Leu adoră să fie un model pentru cei din jur şi să îi ghideze pe alții, chiar în viața lor privată. Această dorință de a controla totul îi va pune cu siguranță pe bărbați pe fugă. Nu în ultimul rând, nativa are și defectul de a-i critica pe cei din jur cu răutate.

Săgetător

Femeia Săgetător poate să spună unele lucruri care să nu le placă bărbaților sau chiar să îi îngrozească. Uneori este atât de sinceră, încât bărbații ar prefera un strop de minciună care să mai înfrumusețeze puțin adevărul. Aceasta se lasă foarte greu înduplecată şi este nevoie de un efort considerabil pentru a fi convinsă de ceva. Nu îşi va sacrifica în nici un fel propria personalitate sau libertate pentru un bărbat.

Femeia Săgetător este o fire copilăroasă şi naivă, ceea ce o face să aibă concepții inocente asupra vieții, încât poate fi uşor păcălită. Sensibilitatea care o caracterizează pe femeia din această zodie o face să treacă greu peste necazuri, supărări sau eşecuri. Această lipsă de tărie poate să reprezinte un minus pentru bărbați.

Femeia din zodia Săgetător nu este interesată prea mult de căsătorie şi de stabilirea unei relații serioase. Ea preferă să se distreze şi să îşi trăiască viața de femeie independentă. Viața de familie nu i se potriveşte, de aceea bărbații din jurul ei vor trebui să depună eforturi serioase dacă vor, totuşi, să încerce o relație cu ea. De asemenea, femeia Săgetător nu va accepta să renunțe la activitatea ei profesională pentru nimic. Până nu îşi îndeplineşte toate dorințele, nimeni nu o va îndupleca.

Capricorn

Femeia Capricorn nu suportă stabilitatea şi rutina. Acest lucru poate cauza o stagnare de care ar fugi oricare bărbat. Are standarde atât de ridicate, încât bărbații simt că nu o să le poată face față. Nativa poate deveni extrem de critică cu cei din jur, lucru care poate deranja. Îşi doreşte să dețină lucruri care să îi facă pe alții invidioşi, transformând această atitudine în scop principal.

Femeia Capricorn este obsedată de muncă, ceea ce o determină să facă tot timpul pe şefa şi să creadă că are mereu dreptate. Această atitudine poate fi deranjantă şi obositoare dacă este vorba despre o relație. Se teme că nu este perfectă, de aceea preferă să arate cu degetul greşelile altora şi să le scoată cât mai mult în evidență.

Pentru că nu vrea să pară slabă, femeia Capricorn iartă extrem de rar şi nu este dispusă la niciun fel de compromis. Când această incapacitate de a face compromisuri e adusă în relație, poate fi dificil. Nici un bărbat nu va sta lângă o femeie care nu va ierta sau nu va face nimic pentru fericirea relației lor.

Dacă te regăseşti printre aceste zodii, ar trebui să fii mai atentă la comportamentul tău. Altfel, vei ajunge să fii ocolită de toți bărbații.