mamaplus

Top 5 cele mai rele soacre în funcție de zodie

-
//
01.07.2020

Într-adevăr, soacra îți poate face viața un calvar sau te poate ajuta și înțelege mai ceva decât o mamă. În cazul în care vă știți a fi în prima tabără, poate vă doriți uneori ca cineva să vă fi avertizat înainte de a face acest pas și a vă căsători cu un „băiat al mamei”. Acum însă una dintre cele mai cunoscute metode de a determina ce fel de soacră îți dorești este cu ajutorul zodiei.

Semnele zodiacale influențează instinctul matern și de apărare mai mult decât este cazul, uneori, așa că haideți să vedem în continuare care sunt cele mai rele soacre!

Taur

Chiar dacă nu este caracterizată de încăpățânare, este foarte curioasă. Întotdeauna va ști ce se întâmplă în familia copilului ei și nu va vrea decât să fie și ea prezentă ori de câte ori se va lua câte o decizie importantă. Nu-și va anunța mereu vizitele, îi plac „surprizele”, prilej de a-și băga nasul și mai mult în problemele familiale. De la ea vor porni certurile între tine și soțul tău, deoarece aveți păreri diferite și credeți că soțului i-a venit timpul să se maturizeze și să nu mai aibă nevoie de „mămica”.

Scorpion

Chiar dacă alegerea îi aparține pe deplin copilului dumneavoastră și ați avut până acum încredere în el că a luat exact cele mai bune decizii, acum nu mai sunteți de aceeași părere. Nu o veți accepta niciodată pe noră, considerând că nu va fi nici în o sută de ani bună pentru el. Este copilul dumneavoastră, i-ați acordat cea mai bună educație, este cel mai frumos și cel mai deștept și nicio altă femeie nu vă va putea lua locul în viața lui, chiar dacă sentimentele de iubire sunt diferite. Vor fi certuri dese, foarte dese, în care soțul, din nefericire, nu are un cuvânt de spus, fiind pus între ciocan și nicovală.

Rac

Deoarece semnul dumneavoastră zodiacal este caracterizat prin grija deosebită pentru cei dragi din familie, ca soacră, vă veți aduce nora pe calea disperării. Veți dori să fiți în centrul universului lor, veți vrea ca părerile să vă fie luate în considerare, iar părerea dumneavoastră să conteze. Vă veți autoinvita să locuiți cu ei și să vă implicați activ în viața nepoților. Nu acceptați refuzuri și puteți părea destul de ostilă. Chiar dacă intențiile dumneavoastră sunt foarte bune și nobile, există riscul ca aceste relații dintre voi să se rupă.

Leu

Ca regină a „junglei”, tot ce faceți este bine și trebuie să fie luat drept exemplu de ceilalți. Bineînțeles că nu acceptați ca nora dumneavoastră să nu se supună acestor reguli și să facă propriile alegeri și greșeli pe care le-ați făcut înainte. Încercați să o împingeți spre anumite direcții, impunându-vă punctul de vedere și mai mult ordonând, nu dând sfaturi, iar din această cauză relațiile vor deveni tensionate și, de multe ori, se ajunge la ceartă.

Balanță

Sunteți născută în zodia care este îngrozită la aflarea veștii căsătoriei băiatului. Cu greu acceptați faptul că va pleca de sub ochii și grija dumneavoastră și că altcineva vă va lua locul în această ecuație. Aveți tendința să credeți că sunteți dată la o parte și vă simțiți respinsă, deși nu e deloc așa, iar pe alocuri exagerați. Sunteți excesiv de geloasă și nu apreciați niciun gest făcut de noră pentru a vă atrage spre ea, o considerați a fi inamică.