mamaplus

Top 5 cele mai bune mame în funcție de semnul zodiacal

-
//
19.01.2021

Încă din start trebuie să precizăm că nu există mame rele şi mame bune. Nu! Există mame care au un instinct matern mult mai pronunţat decât altele. Asta nu înseamnă că iubirea faţă de copil nu e aceeaşi sau că ar trebui pusă sub semnul întrebării modalitatea prin care acestea îşi educă iubirile cele mici.

Astrele influențează şi, de această dată, ne arată care sunt cele mai bune mame în funcţie de zodie şi care este metoda acestora de a trece prin această etapă mai mult decât copleşitoare din viața lor.

Taur

Mama Taur are exact ceea ce trebuie – întotdeauna va avea un cuvânt bun de spus, îşi va susţine copilul indiferent de circumstanțe şi-l va iubi mai presus decât orice. Este o persoană realistă care va dezbate problemele existente din viața celui mic şi-i va pune pe tavă nenumărate opţiuni pentru a fi sigură că acesta va lua în considerare toate aspectele înainte de a lua vreo decizie. Întotdeauna va miza pentru sport sau pentru alte activități care au loc afară, pentru socializare şi comunicare.

Rac

Femeia Rac este o familistă convinsă, prin natura firii sale. Va face tot ce-i stă în putință pentru binele partenerului de viață, dar mai ales pentru copilul său. Toate prioritățile şi principiile pe care le-a avut până în acest moment al vieții se vor concentra strict pe creşterea, educarea şi, mai ales, iubirea necondiționată a bebeluşului. Mamele din zodia Rac vor lua asupra lor toate activitățile doar pentru a nu-i lasă pe cei mici să vadă ce e greul; îi vor răsfășa şi cu greu se vor despărți de ei când va veni vorba de plecarea de acasă.

Peşti

Nativii acestei zodii sunt persoane extrem de sensibile, înclinate până la extrem către latura artistică. Vor dori ca cel mic să participe la toate cursurile şi lecțiile care ar putea să-l stimuleze în orice mod. Nu vor rata absolut nimic din ce le este prezentat, pentru că se gândesc în primul rând la binele copilului şi ca acesta să aibă de unde alege când va fi pus în fața unei decizii importante. La ei în familie vei găsi mereu armonie şi o atmosferă de poveste.

Capricorn

Pentru Capricorni, cel mai important aspect al vieții este cariera. Cu greu se va decide o femeie să dea naştere unui copil; chiar şi aşa, se va încăpățâna aproape întotdeauna să se descurce cu ambele şi fără pic de ajutor. Îşi doreşte pentru copilul ei cele mai bune condiții, cea mai bună eductie şi, pentru a atinge aceste țeluri, va munci din greu şi va fi mai ambițioasă ca oricând. Poate fi câteodată prea strictă şi impune mai mereu prea multe reguli…

Balanță

Mama Balanță oferă copilului libertatea de a alege şi de a-şi dezvolta personalitatea încă din primele luni de viață. Cu greu reuşeşte să se impună în fața acestuia şi mai mereu există riscul de a-l răsfăța mult prea tare. Dacă în cele din urmă prinde curaj şi, mai ales, dacă este ajutată de tătic şi aplică mici pedepse, va fi o mămică excepțională, apreciată peste măsură de cei mici.