mamaplus

Patru cupluri din zodiac care au cele mai frumoase căsnicii

-
//
18.12.2019

Chimia dintre două persoane le poate aduce şi păstra împreună, astfel că tot mai multe cupluri realizează că sunt pe aceeaşi lungime de undă şi decid să-şi unească destinele. Din punct de vedere al astrelor, există zodii care se înțeleg de minune şi ajung să aibă cele mai durabile şi fericite căsnicii.

Din cele 12 zodii, patru perechi se remarcă a fi de top atunci când ajung împreună, căci inspiră încredere, bucurie, respect şi voioşie. 

Taur şi Rac

Nu există înțelegere mai profundă în tot zodiacul, decât cea dintre Taur şi Rac! Cele două semne nu au nevoie de cuvinte pentru a-şi transmite sentimentele, emoțiile sau dorințele, ci se pricep unul pe altul la un nivel situat deasupra artificialelor percepții umane. Mai important, cele două zodii au şi interese comune! Atât Taurul, cât şi Racul sunt semne familiste, care apreciază o zi luminoasă la picnic, alături de toți cei dragi, în schimbul unei nopți intense petrecute pe ringul de dans. Dacă adăugăm şi faptul cele două zodii pun mare preț pe fidelitate şi loialitate, nu e de mirare că formează una dintre cele mai frumoase căsnicii!

Gemeni şi Vărsător

La polul opus față de stabilii Rac şi Taur, Gemenii şi Vărsătorul sunt zodii de aer îndrăgostite de aventură! Creativi, plini de originalitate, îşi vor îmbrățişa unul altuia ideile ieşite din comun cu o fervoare rar întâlnită: nu e de mirare că îi vei vedea escaladând munți, mâncând de pe jos cu copii din Tibet sau lăfăindu-se la soare pe plajele din Cancun! 

Dincolo de spiritul lor intens, cele două zodii împărtăşesc şi dragostea pentru independență! Adevărul este că una dintre puținele lor şanse la fericire în căsătorie este să se găsească reciproc: cu teama lor de angajamente şi nevoia stringentă de a petrece timp în singurătate, cu greu ar putea forma o căsnicie solidă cu orice alt semn. Bonus: compatibilitatea sexuală dintre aceste zodii este pur şi simplu incendiară!

Leu şi Săgetător

Dacă nu faci parte din acest cuplu, cu siguranță l-ai întâlnit, cel puțin o dată în viață. Sunt acei îndrăgostiți care nu se mai pot dezlipi unul de altul şi a căror pasiune e molipsitoare. Iubire trăită la intensitate maximă, tandrețuri împărtăşite în public şi aceeaşi dorință de a trăi viața frumos şi de a avea parte de cele mai toride aventuri.

Dacă ai impresia că semnalele de mai sus sunt încurajatoare pentru o relație arzătoare, dar nu şi pentru o căsnicie stabilă, află că semnele de foc au şi alte calități ascunse. Atât Săgetătorul, cât şi Leul sunt suflete generoase, care se vor susține până în pânzele albe şi nu se vor abandona la greu. Poate că mariajul lor nu va fi neapărat un crâmpei de cer senin, ci va fi cutremurat şi de fulgere, dar ceea ce contează este că vor şti mereu să îşi risipească norii unul pentru altul!

Peşti şi Scorpion

Succesul în căsnicie pentru aceste două semne este practic o certitudine! În primul rând, cei doi pun la bătaie intuiția fenomenală, care îi va ajuta să se înțeleagă mai bine decât oricine. Nu e nevoie de vorbe pentru ca el să ştie că ei îi e greu sau pentru ca ea să priceapă că el are nevoie de spațiu! De asemenea, cele două zodii trăiesc emoțiile cu intensitate şi ştiu să se dăruiască trup şi suflet: cu siguranță, vor face una dintre cele mai frumoase perechi.

Romantismul, gesturile tandre şi dovezile mărețe de dragoste nu vor lipsi, dar ceea ce îi va suda pentru totdeauna pe Peşti şi Scorpion este sprijinul oferit. Ambițios şi tenace, Scorpionul va şti să îşi încurajeze perechea să îşi depăşească limitele, iar Peştii vor fi exact alinarea de care are nevoie războinicul lor partener de viață, întors din cruntele bătălii!