mamaplus

Idei de cadouri simbolice pentru fiecare zodie

-
//
21.09.2020

Ai nevoie de un cadou pentru o persoană specială, o prietenă bună din viața ta, însă cadourile pe care le găsești în orice magazin nu sunt exact ceea ce cauți? Dacă preferi cadourile simbolice, ți-am pregătit o listă cu idei potrivite pentru fiecare zodie.

Berbec

Dăruiește-i o zi care să fie în întregime a ei. Fă absolut orice vrea, mergi oriunde își dorește fără a pune vreo întrebare. Crede-ne, Berbecul va iubi asta.

Taur

Oferă-i un mic dejun decadent la pat și completează ziua cu câteva cocktailuri mimosa. Asigură-te că incluzi în programul zilei și câteva ore de somn. Este cadoul perfect pentru un Taur!

Gemeni

Oferă-te să faci un proiect pentru ea, indiferent dacă este vorba de ceva mare (reorganizarea dulapului cu haine) sau mic (organizarea documentelor). Se va bucura cu siguranță că are ajutorul cuiva în ordonarea unor lucruri mici din viață ei puțin haotică.

Rac

Pregătește-i o seară relaxantă acasă. Gătește-i mâncarea preferată, găsește un film bun, relaxați-vă și bucurați-vă de momentele petrecute împreună.

Leu

Scrie un mesaj prietenilor ei apropiați și roagă-i să scrie câteva propoziții în care să explice ce iubesc la prietena ta cea mai bună. Printează răspunsurile într-o formă drăguță și voila! Ai un cadou personalizat pe care un Leu îl va prețui pentru totdeauna.

Fecioară

Prietena ta are cu siguranță o listă cu lucrurile pe care trebuie să le facă. Alege din listă ceva pe care ea tot amână să îl rezolve și oferă-te să îl faci în locul ei. Va fi cu siguranță foarte fericită.

Balanță

Surprinde-o cu o ședință foto. Poate fi vorba de ceva profesional sau doar câteva poze amuzante, de care să vă amintiți cu drag. Îi va plăcea cu siguranță.

Scorpion

Promite-i o ieșire în weekend undeva, doar voi două. Fără telefoane sau mesaje. Gășiti un oraș pe care vreți să îl vizitați împreună și petreceți două zile pe străduțe făcând poze sau vizitând muzee.

Săgetător

Oferă-i o aventură. Poate fi vorba de o drumeție pe munte, un roadtrip sau bungee jumping, las-o pe ea să aleagă.

Capricorn

Ajut-o la treburile casnice. Fă-i curat în toată casă și las-o să se relaxeze alături de o revistă și de un cocktail. Se va simți ca în răi cu siguranță.

Vărsător

Vărsătorul este una din acele persoane rar întâlnite care chiar apreciază gesturile de caritate, așa că o donație pentru o cauză bună poate fi un cadou potrivit. O altă idee? Oferă-ți ajutorul ca voluntar împreună cu ea pentru o organizație nonprofit.

Pești

Organizează o zi de spa în propria ei casă. Găsește rețete de măști faciale, scruburi și încercați-le împreună. Pregătește ceaiuri și muzică relaxantă și veți avea o zi perfectă.