mamaplus

Horoscopul săptămânii 6-12 iulie 2020: Balanțele fac prea multe cheltuieli nejustificate

-
//
06.07.2020

O săptămână benefică pentru revizuirea unor gânduri lăsate deoparte și aplicarea lor în practică. În această periodă vor apărea îmbunătățiri importante la capitolul comunicare, relații cu familia, negocieri, achiziții și investiții, tranzacții financiare. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Nativii vor fi determinați să câștige bani în acaestă săptămână, însă sunt sfătuiți să nu se avânte în noi proiecte fără să analizeze cu atenție situația. Negocierile pot să nu aibă rezultatul pe care și-l doresc. Pe de altă parte, pot apărea conflicte în familie, iar situația se va îmbunătăți abia către finele săptămânii. În plan sentimental situația se îmbunătățește, cei singuri pot flirta, pot cuceri pe cineva, în timp ce nativii care sunt într-o relație pot avea parte de ieșiri în doi și declarații de dragoste siropoase.

TAUR: Nativii comunică foarte mult în această săptămână și sunt axați pe negocieri, pe îmbunătățit situația financiară, pe legat noi parteneriate și colaborări. Posibil să primească vești surprinzătoare, vești neașteptate, dar bune. Unii Tauri pot relua teme din trecut și le pot discuta la alt nivel. În plan sentimental lucrurile merg foarte bine, o situație sentimentală se redresează, iar cei singuri pot cunoaște pe cineva cu care să înceapă o poveste de dragoste de lungă durată.

GEMENI: Cel mai bine ar fi să se ocupe de casă, de reorganizare și reamenajare și astfel, chiar dacă vor scoate bani din buzunar, nu le va părea rău, însă sunt de evitat achizițiile de aparatură electrică și electronică. Nativii pot primi ajutor financiar de la cineva din familie și sunt sfătuiți să evite să dea bani cu împrumut prietenilor. Sectorul sentimental este foarte bine aspectat și Gemenii pot da dovadă de multă înțelepciune în dragoste. Cei care s-au despărțit recent de cineva au șansa acum să se vindece complet, să închidă rana și capitolul.

RAC: Nativii dau dovadă de o creativitate excepțională și o pot pune în aplicare, mai ales dacă lucrează în sectorul artistic, interpretativ. În plan sentimental pot avea parte de conflicte în cuplu plecate de la bani și cheltuieli și sunt sfătuiți să dea dovadă de înțelepciune în administrarea situației. Cei singuri pot cunoaște pe cineva, posibil chiar prin intermediul prietenilor, și pot începe o relație. Săptămâna aceasta, nativii își pot asculta cu încredere intuiția, vocea interioară pentru că îi poate ghida excepțional.

LEU: Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o săptămână în care vor munci cu spor și vor dori să încheie proiecte mai vechi pe care le-au tot amânat. Intuiția este bună, creativitatea de asemenea, însă există riscul de a fi tentați să cheltuie mai mulți bani pe activități distractive sau pentru copii. Unii nativi pot primi un ajutor financiar nesperat, un cadou de la partenerul de viață sau pot semna un parteneriat care se va dovedi profitabil din punct de vedere financiar.

FECIOARĂ: Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt sfătuiți să nu intre în tensiuni și conflicte cu cei din jur, vizați fiind în primul rând prietenii. Pe de altă parte, vor da dovadă de multă creativitate și se vor putea face remarcați prin comunicare. Dialogul cu persoana iubită se va dovedi constructiv, iar cei singuri pot avea noroc să cunoască o persoană care să-i atragă prin inteligență.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de casă, de familie, de un bun de patrimoniu, rezolvarea unei situații care vizează o moștenire, un partaj, iar rezultatele vor fi mult peste cele așteptate. Atenție la conflictele cu partenerul de viață care pot apărea de la gelozii sau cheltuieli nejustificate, în unele cazuri fiind vorba și de tensiuni cu copiii sau care iau naștere din cauza unei situații în care sunt implicați copiii.

SCORPION: Nativii se preocupă în această săptămână să învețe ceva nou, să obțină o diplomă, un atestat sau fac planuri de călătorie pentru viitor. Energia lor va fi canalizată către locul de muncă, însă trebuie să fie foarte atenți că pot avea parte de conflicte cu colegii sau pot simți că cineva le pune bețe în roate în ascensiune, îi împiedică să-și atingă un obiectiv. În plan sentimetal pot exista tensiuni care pleacă de la bani, însă va fi vorba și de trăiri intime pasionale.

SĂGETĂTOR: Nativii pot trece prin schimbări profunde la nivel interior, se pot desprinde de trecut acum și pot fi mult mai determinați să-și îmbunătățească imaginea. Pe de altă parte, în relația amoroasă pot apărea conflicte și tensiuni și există tentația de a se lăsa pradă unui flirt care să degenereze chiar într-o aventură. Nativii trebuie să știe că riscul ca acest pas strâmb să fie descoperit este foarte mare.

CAPRICORN: Cei născuți sub acest semn zodiacal pot avea parte de foarte multe conștientizări acum. Saturn, guvernatorul lor, este și el proaspăt reintrat în retrogradare în zodia lor și va contribui la repunerea pe o nouă direcție de viață. Nativilor, pe de altă parte, li se cere atenție, vigilență, în proiectele și parteneriatele profesionale pe care le discută și negociază acum și în plan amoros va fi nevoie de echilibru și înțelepciune pentru a evita tensiunile și conflictele.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător vor fi mult axați pe meditație săptămâna aceasta, pe întoarcerea la ei înșiși și pot fi puțin mai interiorizați decât de obicei, însă vor reuși să rezolve multe frici și traume cu care se confruntau, să conștientizeze multe despre ei și cei dragi. Atenție la conflictele care pot lua naștere la locul de muncă. În plan sentimental comunicarea este bună, iar cei singuri pot flirta cu ușurință și pot cuceri pe cine își propun.

PEȘTI: Nativii își revin după o perioadă de agitație și îmbunătățirea stării de spirit va avea impact pozitiv asupra atitudinii pe care o au față de cei din jur. Este o săptămână în care interesul pentru iubire crește și cei singuri pot începe o relație. Cei care sunt parte a unei relații pot avea crize de gelozie sau se pot lua la harță din cauza cheltuielilor. Oricum, nativii sunt sfătuiți să aibă mare grijă la negocieri și la modul în care-și administrează finanțele. Unii Pești pot susține financiar pe cineva din familie sau ei înșiși pot primi sprijin de la părinți.