mamaplus

Horoscopul săptămânii 4-10 octombrie 2021: perioadă favorabilă pentru Balanțe și Capricorni

-
//
04.10.2021

Deși nu este o săptămână norocoasă pentru toate semnele zodiacale, câțiva nativi se vor bucura de succese la locul de muncă în armonie în sânul familiei. Sfatul astrelor ar fi să nu dați frâu liber impulsivității în această perioadă, pentru că s-ar putea să regretați mai târziu. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec sunt foarte preocupați de relațiile lor săptămâna aceasta și este și normal, dat fiind că toate aspectele astrologice care se petrec acum vizează acest domeniu. Este momentul setării unor noi direcții în relația de cuplu, momentul adevărului, al discuțiilor, iar pentru cei singuri, poate fi momentul unei noi relații, cel mai probabil cu o persoană din trecut sau chiar cu un fost partener. S-ar putea ca în cuplu nativii să nu fie de acord cu atitudinea și acțiunile partenerului și să apară destul de multe tensiuni, mai ales spre finele săptămânii.

TAUR: Săptămâna aceasta poate aduce tensiuni cu colegii, stres profesional, decizii care vizează locul de muncă și care se schimbă, modificări de program, însă toate acestea sunt menite pentru a ajuta nativii să vadă dacă sunt cu adevărat mulțumiți de jobul pe care-l au. Luna Nouă îi susține să-și caute un loc de muncă sau să facă o schimbare importantă în plan profesional, însă de preferat ar fi să nu facă pasul acum, ci doar să ia decizia. În plan sentimental va fi o perioadă mai intensă din punct de vedere intim, atât pentru cei care sunt parte a aunui cuplu, cât și pentru cei singuri, dar și pentru cei care vor să se vindece după o despărțire.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să-și mai îmbunătățească viața sentimentală, să deschidă un nou capitol în relația cu persoana iubită, însă trebuie să aibă mare grijă la tendința de a-l schimba pe partener și a-l face să fie așa cum ei își doresc. Nu numai că nu vor reuși, dar pot da naștere tensiunilor. În weekend este foarte multă confuzie și neclaritate, mai ales în relațiile nou începute. Posibil ca foști parteneri să revină în viața nativilor.

RAC: Nativii trebuie să evite să intre în conflicte cu cei din familie. Dacă până acum au mai reușit să apalneze conflicte sau și-au reprimat niște reproșuri, s-ar putea ca acum să uite total de diplomație sau tocmai dorința de a-i împăca pe toți să le aducă și mai mult stres. Crește și preocuparea nativilor pentru a-și îmbunătăți stilul de viață.

LEU: Cu sectorul comunicării plin de planete, cei născuți în zodia Leu trebuie să depună un real efort săptămâna aceasta pentru a fi diplomați în dialog și pentru a evita tensiunile cu cei din jur. Pot fi mai acizi în transmiterea unui mesaj, mai direcți, iar acest context de acum îi poate face și să se grăbească în luarea deciziilor sau semnarea actelor. Venus va intra în sectorul sentimental și va urma o perioadă destul de promițătoare pentru lămurirea unor situații în cuplu și pentru rearmonizarea poveștilor de iubire.

FECIOARĂ: Cei născuți în Fecioară s-ar putea să fie mai cheltuitori săptămâna aceasta, mai ales în weekend când pot cheltui și pentru alții sau se lasă convinși de alții să cumpere anumite lucruri de care poate nici nu au nevoie. Totuși, dincolo de acest aspect poate fi o perioadă bună să gândească și să le vină idei despre cum să-și administreze într-un alt mod veniturile astfel încât să nu mai rămână cu portofelul gol. Poate fi vorba și de idei care să atragă noi surse de venituri în viața unora.

BALANȚĂ: Nativii vor da dovadă de mult curaj, de multă încredere în ei înșiși și acum mai mult ca niciodată se vor baza pe forțele lor și nu pe ceilalți, așa cum erau obișnuiți. Vor avea curaj să ia decizii, să dea verdicte, să spună ceea ce au de spus, să intre în fel și fel de competiții cu ceilalți, dar mare grijă la conflicte. În plus, Venus în tranzit prin Săgetător îi susține în tot ce ține de acte, comunicare și deplasări.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să apeleze la metode de relaxare mentală, la meditație și la orice alte tehnici care pot contribui la calmarea minții și stării de spirit și asta pentru că întreg contextul astrologic le poate aduce agitație, stări de irascibilitate și insomnii. Senzația că tot ce fac este în zadar îi poate demoraliza pe mulți nativi și le poate accentua anumite stări anxioase. Pe de altă parte, intrarea lui Venus în Săgetător poate fi benefică din punct de vedere financiar, pentru creșterea veniturilor.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător au parte de intrarea lui Venus în zodia lor și pentru nativi va începe o perioadă în care se vor preocupa mai mult de propria persoană, de felul în care arată și în plus vor da dovadă de mai mult farmec. Relațional pot să apară tensiuni cu partenerul, discuții legate de viitorul relației, de așteptările fiecăruia. În plus, tensiuni și nemulțumiri pot să apară și vizavi de un prieten sau asociat.

CAPRICORN: Poate fi momentul unor noi începuturi sau, cel puțin, momentul în care nativii își setează noi obiective profesionale. Este o perioadă în care se pot afirma, se pun face remarcați de persoane importante, dar trebuie să aibă grijă să nu intre n conflicte cu superiorii sau cu alte persoane care reprezintă o autoritate în viața lor.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să profite din plin de această săptămână pentru a se apropia de idealurile lor, indiferent care sunt acestea. Nativii care vor să facă progrese, personale sau profesionale, acum au ocazia să se înscrie la un curs, să învețe ceva nou. Atenție la tendința de a face dreptate altora care poate fi o sabie cu două tăișuri. Este o perioadă bună pentru a reactiva viața socială, zona de online, iar nativii se pot bucura de mai multă populariate.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au ocazia săptămâna aceasta să discute și chiar să rezolve situații ce țin de sectorul financiar, dar și de cel intim. Pot să apară discuții legate de bunuri materiale, de procese, partaje, dar și situații care vizează intimitatea cuplului, încrederea, fidelitatea. Unii nativi pot fi tentați să reia o aventură mai veche, să dea curs unei pasiuni din trecut.