mamaplus

Horoscopul săptămânii 31 mai-6 iunie 2021: Balanțele visează la o vacanță, iar Racii sunt neliniștiți

-
//
31.05.2021

În această perioadă este recomandat să nu luăm decizii importante și să avem grijă la comunicare și la raționament. Este în regulă să luptăm mai mult pentru idealurile noastre, însă intrarea planetei Marte în zodia Rac ne poate face și mai manipulatori, mai agresivi dacă este vorba să ne apărăm siguranța personală și a familiei noastre. Află în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC:
Cei născuți în zodia Berbec nu vor fi deloc agresivi în acțiuni, ci mai degrabă vor avea o lentoare aparte. Nativii care se dedică meditației se pot bucura de adevărate revelații acum. Către finele săptămânii pot deveni conflictuali, însă doar dacă trebuie să-și apere familia sau siguranța emoțională de persoanele intruzive. Viața de cuplu se va mai îmbunătăți, fiind vorba aici de relațiile de lungă durată și căsătorii. În cazul celor singuri ar putea reveni cineva din trecut. Întreaga săptămână trebuie să aibă grijă la cum comunică, la ce comunică, să evite negocierile și semnarea de noi contracte.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să fie foarte atenți la tot ce ține de sectorul finanțelor pentru că pot avea parte de înșelăciuni dacă nu sunt atenți, mai ales de la persoane de la care nu s-ar fi așteptat. Este o perioadă în care pot avea idei despre cum să-și crească veniturile, însă vor trebui să se responsabilizeze mai mult dacă vor să le pună în practică. De asemenea, s-ar putea să facă unele cheltuieli mai mari săptămâna aceasta. S-ar putea ca spre finalul săptămânii să fie foarte conflictuali cu cei din jur, în special cu partenerul de viață.

GEMENI: Nativii sunt confuzi întreaga săptămână și nu ar trebui să se grăbească să ia decizii importante. În plus, pot comite erori, greșeli și ar fi de preferat să le recunoască sau să admită că anumite responsabilități sunt prea mari pentru ei. Posibil să renegocieze niște aspecte profesionale, niște condiții salariale, cu atât mai mult cu cât Venus intră în sectorul lor financiar și o perioadă îi susține să-și crească veniturile.

RAC: Este momentul să conștientizeze ce anume îi ține legați de trecut, de ce continuă să stea într-o relație toxică sau de ce sunt ancorați în amintiri și să se desprindă de tot ce este toxic. Frământările interioare există în continuare și pot face ca nativii să fie foarte agitați, insomniatici și greu de înțeles de către cei din jur. Posibile tensiuni profesionale, cu superiorii sau autoritățile din viața lor.

LEU: Cei născuți în zodia Leu pot fi dezamăgiți de prieteni și asta pentru că au așteptări prea mari de la aceștia. În cazul nativilor singuri pot apărea persoane din trecut care să-și dorească reluarea unei legături, însă renunțarea și uitarea sunt cele mai bune variante. Posibil ca spre finele săptămânii, Leii să nu se simtă apreciați, iubiți, să aibă senzația că ceilalți au ceva cu ei sau le ascund lucruri, să acționeze mult prea emoțional, să manipuleze inconștient și să fie foarte agitați mental, irascibili și chiar să aibă insomnii.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară pot simți niște neplăceri, obstacole și pot avea tensiuni la locul de muncă, în relația cu superiorii și asta pentru că este destul de multă confuzie în mintea lor. În plus, se pot relua unele discuții profesionale, posibil chiar renegocieri legate de contracte. Pe de altă parte, în cuplu trebuie să aibă mai multă grijă la cum își manifestă autoritatea pentru că poate fi motiv de conflicte. Viața socială se activează și nu este exclus ca în cazul celor singuri să aducă o pasiune în cercul de prieteni, un flirt, o aventură cu șanse de relație cu o persoană din anturaj.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță au parte de intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul carierei și pentru nativi pot veni șanse de avansare și ocazia de a-și îmbunătăți situația profesională, însă s-ar putea ca din acest motiv să intre în tensiuni cu cei dragi. Este o perioadă în care trebuie să depună eforturi pentru a-și rezolva sarcinile la locul de muncă pentru că mulți nativi nu au chef, ci mai degrabă visează la o călătorie, la vacanță sau sunt pasionați de cu totul altceva în această perioadă. În weekend pot avea parte de conflicte cu partenerul de cuplu sau cu persoanele cu autoritate din viața lor.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion sunt creativi, romantici, sunt mult mai empatici cu partenerul de viață, mult mai dornici de iubire și de stabilirea unor obiective pe termenl lung. Cei singuri au șanse mari să se îndrăgostească ascum. Pe de altă parte, Mercur retrograd în Gemeni poate aduce confuzie în viața intimă și cu greu se pot decide dacă să conducă o relație în zona afectivă sau în zona de aventură. Tot acest Mercur retrograd este responsabil și cu blocaje și nemulțumiri legate de acte, de zona bunurilor materiale.

SĂGETĂTOR: Trecutul este resimțit din plin acum și nu este exclus ca foști parteneri să revină în viața Săgetătorilor. Nativii se pot aștepta la mici recompense financiare, poate la primirea unei sume de bani, a unui sprijin sau poate cineva la returnează o datorie mai veche. Nativii care vor să facă un credit pentru casă sunt susținuți, însă trebuie să aibă grijă la acte, documente, la semnarea contractelor, iar săptămâna aceasta poate aduce multe probleme în această zonă. Sunt și nativi care se gândesc să se mute cu partenerul, dar de preferat ar fi să nu ia acum decizia pentru că o pot regreta ulterior.

CAPRICORN: Nativii vor deveni mai atrăgători în ochii partenerului, mai pasionali și dornici de alungarea monotoniei și consolidarea relației. De asemenea, pentru cei singuri poate fi un tranzit aducător de noi relații, mai ales că se pot exprima mai ușor, se pot exterioriza mai ușor. La locul de muncă, Mercur retrograd în Gemeni poate agita apele, poate aduce tensiuni și discuții, renegocieri contractuale în cazul unora și multă muncă, de aceea reorganizarea programului și a stilului de viață rămâne o prioritate.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au parte de aspecte astrologice importante săptămâna aceasta. Nativii sunt dornici de distracție în continuare, însă aici retrogradează și Mercur, iar aspectul format de Soare cu Saturn, le cere mai multă responsabilitate și maturitate, inclusiv în zona sentimentală, unde este nevoie de o schimbare te atitudine față de iubire. Totodată, nativii au tendința de a cheltui bani pentru satisfacerea plăcerilor și pot exagera cu ușurință. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja pe parcursul acestui tranzit și este o perioadă bună pentru negocieri salariale.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești se bucură din plin de intrarea lui Venus în sectorul iubirii și, în plus, va face aspect pozitiv și cu Jupiter din zodia lor. Acest context le aduce nativilor multă bucurie sufletească, poftă de a flirta, de a cuceri și de a începe noi povești de iubire. Unii Pești vor acționa și vor schimba o relație de prietenie pentru una de iubire. De asemenea, vor fi și nativi care se află în relații de lungă durată și care vor dori să devină părinți, chiar dacă vor păstra pentru ei deocamdată dezvăluirea.