mamaplus

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022: Schimbări importante pentru nativi

-
//
31.01.2022

Săptămâna se remarcă printr-o Lună Nouă care se formează în zodia Vărsător și care va veni cu schimbări neașteptate pentru toată lumea. Vestea bună este că aceste schimbări vor aduce doar evenimente pozitive în viețile nativilor. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Se pot aștepta la schimbări apărute pe ultima sută de metri și la decizii neașteptate care vin din partea prietenilor sau asociaților. Berbecii au ocazia să vadă mai limpede care este situația lor profesională și după o lungă perioadă de frustrări și reevaluări, acum pot lua decizii legate de cariera lor.

TAUR: Nativii pot experimenta schimbări care să-i pună pe o altă direcție de viață. Posibil să fie vorba de noi obiectivele de viitor, poate chiar schimbări legate de carieră sau statutul social. Își pot clarifica niște credințe și principii după care se ghidează.

GEMENI: Vor fi nativi care vor dori să învățe ceva nou și se pot înscrie la un curs, urmând o detensionare după o perioadă foarte încordată. Vor mai scăpa de temerile avute, iar pe de altă parte, pot obține mai ușor o sumă de bani, un contract și pot lua decizii legate de viața personală sau de o relație intimă.

RAC: Racii se bucură din plin de îmbunătățirea comunicării cu ceilalți. Relațiile nativilor au fost încercate și reevaluate, iar de acum vor putea lua decizii de viitor. Luna Nouă poate veni cu pierderi și rupturi, însă acestea sunt menite să le schimbe o traiectorie de viitor și să le ofere mai multă independență și libertate nativilor.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă din Vărsător chiar în sectorul relațiilor. Mulți nativi vor simți nevoia de schimbare, fie în cuplu, fie în plan profesional. Este un moment bun să încheie acele relații care nu-i mai reprezintă. Unii native se pot angaja, în timp ce alții pot demisiona. Oricum, Leii văd mult mai clar care este situația la locul de muncă și pot hotărî dacă mai vor sau nu să rămână în contextul actual și sub regulile actuale.

FECIOARĂ: Fecioarele vor avea ocazia să-și schimbe stilul de viață, să-și reorganizeze programul, activitățile și să învețe să facă lucrurile altfel la locul de muncă. Găsesc soluții inedite de eficientizare a muncii. Starea generală a nativilor se va îmbunătăți și vor redescoperi bucuria de a trăi și de a se bucura de viață. Pot începe noi povești de dragoste și-și pot exprima sentimentele mai ușor.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de schimbări în viața sentimentală. Poate fi vorba de o nouă poveste de iubire sau de încheierea unei aventuri care nu are viitor. Și în relațiile cu copiii sau în relația lor cu propria lor creativitate pot veni răsturnări de situație. Această perioadă le oferă șansa de a-și rezolva conflictele cu familia și de a-și îmbunătăți comunicarea cu părinții. Pot ajunge la înțelegeri care până acum păreau fără rezolvare.

SCORPION: Vor putea să se bazeze cu încredere pe raționamentul lor, pe ideile lor și pot face negocieri profitabile. Unii nativi pot rezolva situații ce țin de acte și pot primi aprobări. Luna Nouă din Vărsător poate aduce situații neașteptate e țin de casă și familie, de la mutări și până la certuri cu părinții sau cei care au autoritate în viața lor care pot schimba un context.

SĂGETĂTOR: Pot avea idei practice despre cum să câștige mai mulți bani și să-și valorifice talentele și nemulțumirile sau blocajele venite din cauza altora pot fi rezolvate. Și Luna Nouă din Vărsător le este favorabilă, chiar dacă le poate aduce vești și discuții surprinzătoare, de natură să schimbe un context. Totodată, le poate aduce soluții neașteptate la probleme cu care se confruntă.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn scapă și de ultima retrogradare din zodia lor, după ce Venus și-a reluat mersul direct. Văd mai clar o situație din viața lor și pot lua decizii. Luna Nouă vine cu surprize financiare de natură să-i facă să-și schimbe modul în care-și administrează finanțele, dar și modul în care-și câștigă banii. Vor reuși să-și folosească propriile lor resurse și talente pentru a-și crește veniturile.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o Lună Nouă care se petrece chiar în zodia lor și care-i poate lua prin surprindere grație evenimentelor neașteptate care se pot petree în viața lor. Acestea au rolul de a repune nativii pe o nouă direcție de mers. Începe o perioadă în care nativii se pot reinventa și își pot reorganiza din temelii viața. În plus, revenirea la mers direct a lui Mercur în Capricorn îi va ajuta să scape de niște frământări și îndoieli sau, cel puțin, să le clasifice altfel și să se detașeze de ele.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești vor închide socotelile cu trecutul și se vor debarasa de ceva toxic, de ceva ce nu mai poate fi reparat sau nu mai corespunde cu viziunea lor. Cu Mercur în mers direct vor reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu asociații, cu prietenii și partenerul de viață. În plus, un proiect care a mers cu frâna de mână trasă, de acum se poate bucura de succes, iar nativii de popularitate.