mamaplus

Horoscopul săptămânii 29 noiembrie – 5 decembrie 2021: Săgetătorii sunt în centrul atenției

-
//
29.11.2021

Săptămâna debutează cu o conjuncție între Soare și Mercur în zodia Săgetător, conjuncție care se va afla în aspect de susținere cu Marele Profesor al astrologiei, Saturn din zodia Vărsător. Acest context astrologic de luminează mintea și ne oferă agerime în gândire, dar și foarte multă înțelepciune și o judecată dreaptă. Cu toate acestea, trebuie să avem grijă să nu le impunem și altora credințele noastre și să avem grijă la tendința de a crede că noi deținem adevărul absolut. Să vedem în continuare ce ne prezic astrele pentru următoarele 7 zile.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să vrea să facă dreptate într-o anumită situație săptămâna aceasta. Nativii sunt foarte dornici să învețe lucruri noi, să se documenteze. Totodată, se pot preocupa de rezolvarea unor situații ce țin de acte sau chiar pot planifica o călătorie. Profesional este o perioadă bună să se afirme, chiar dacă tendința de a sta în spate este mare. Sentimental, pot profita în continuare pentru a se apropia de partener și a-și consolida relația.

TAUR: Nativii pot profita de contextul astrologic al săptămânii pentru a vedea mai clar care este situația financiară, a lor, dar și a partenerului, care este bugetul comun și pe ce se duc banii și pot avea intuiția unei administrări mult mai corecte de acum înainte. Unii nativii pot lua decizia să facă niște investiții profitabile. Totodată, un nou capitol se poate deschide în viața intimă și Taurii ar trebui să profite de aceste zile pentru a discuta cu partenerul de viață despre ceea ce nu mai funcționează în dormitor.

GEMENI: Se poate duce o luptă între adevărul unuia versus adevărul celuilalt în cuplu și fiecare va considera că are dreptate. S-ar putea ca așteptările nativilor să fie foarte mari și în egală măsură să fie și dezamăgirile. Pentru cei singuri, poate fi o perioadă bună să înceapă noi relații, însă ar trebui să aibă grijă pentru că s-ar putea să nu vadă întocmai adevărata față a celuilalt. Profesional, pot rezolva chestiuni ce țin de muncă, poate chiar să facă schimbări în stilul de viață, și nu este exclus ca o negociere atentă să le aducă un contract important.

RAC: Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de frământări care vin din zona jobului și pot lua niște decizii importante în acest sens. Poate fi vorba de o noutate care apare la job, poate legată de program sau de echipa cu care lucrează, de modul în care lucrează. Este o perioadă bună să facă schimbări în rutina zilnică și să abordeze un alt stil de viață. Cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate, pot găsi remedii acum.

LEU: Reprezentanții acestui semn zodiacal au parte de o săptămână foarte bună în care accentul cade asupra activităților distractive și asupra activităților care aduc bucurie în sufletul lor. Nativii sunt veseli, optimiști, joviali, creativi și își exprimă mult mai ușor sentimentele. Vor face ceea ce le place și se vor răsfăța mai mult ca niciodată. Cei singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de iubire, iar cei care sunt parte a unui cuplu se pot gândi la varianta de a deveni părinți. Cei care sunt deja părinți se vor bucura de mai mult timp alături de copii.

FECIOARĂ: Vor avea șanse mari dacă se deschid și își exprimă sentimentele. Pe de altă parte, nativii se vor preocupa de casă și de familie, de stabilirea unui confort domestic, mai ales dacă lucrează de acasă, însă și la birou pot face o reamenajare a spațiului. Pot rezolva situații ce țin de actele unei case sau alte treburi administrative și pot avea discuții importante și lămuritoare cu părinții. Atenție la tendința de a-și impune fiecare dreptatea lui.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte comunicativi săptămâna aceasta și devin mai atrași de activități intelectuale. Este o perioadă bună pentru studiu, pentru a susține un interviu sau o negociere importantă. S-ar putea să fie surprinși de unele vești și informații, de unele dialoguri și să ia decizii care să le deschidă un nou drum în viitor. Este o perioadă bună să-și schimbe modul de gândire și anumite tipare de raționament.

SCORPION: Nativii au parte de mai multă agitație în zona financiară, fie că cheltuie mai mult ca de obicei, fie că sunt în căutarea unor soluții de a-și crește veniturile, fie că se luptă să reglementeze o situație financiară, poate salarială. Este o perioadă bună pentru negocieri și tranzacții, dar și pentru a cuceri pe cineva, dacă sunt singuri, sau pentru a face declarații de dragoste, dacă sunt parte a unui cuplu.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător sunt vedetele săptămânii, dat fiind că Eclipsa de Soare se petrece în zodia lor. Încă din prima zi a perioadei analizate, nativii au parte de discuții importante, pot lua decizii importante și pot avea idei înțelepte. Este o săptămână care poate aduce noi începuturi în viața lor personală, noi începuturi legate de stilul de viață, poate o îmbunătățire a sănătății, noi începuturi în relația de cuplu sau în relațiile profesionale. În weekend este nevoie de mai multă odihnă.

CAPRICORN: Reprezentanții acestui semn zodiacal pot afla vești mai puțin plăcute săptămâna aceasta, posibil despre sănătatea celor dragi sau poate un secret iese la suprafață. Cei care vor să se detașeze de ceva, să renunțe la ceva toxic, fie că este obicei, fie că este persoană, relație, loc de muncă, acum o pot face. Totodată, este o perioadă în care nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la sănătatea lor.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător sunt dornici de socializare, de interacțiune cu cei din jur și pot ieși în oraș, pot merge la evenimente și pot cunoaște noi persoane. Pot îndrăzni să ceară ajutorul cuiva, să ceară un sfat sau pot cunoaște pe cineva cu experiență care-i poate ghida. Unii nativi pot demara noi proiecte acum, în timp ce alții își pot face planuri de viitor optimiste.

PEȘTI: Nativii își vor dori să facă o schimbare profesională, poate să se afirme, să fie remarcați de superiori, poate să pornească pe o nouă direcție profesională sau poate au parte de discuții importante care le schimbă niște obiective de viitor. Este o perioadă în care pot să-și contureze strategii de avansare, însă trebuie să facă totul corect pentru a nu-și afecta imaginea. În cuplu pot apărea discuții despre statutul relației și partenerii nativilor vor dori să oficializeze relația, să facă progrese.