mamaplus

Horoscopul săptămânii 28 septembrie - 4 octombrie 2020: Taurii își îmbunătățesc relația de cuplu

-
//
28.09.2020

În săptămâna care tocmai a început, vom simți o detensionare a situației generale, iar la nivel individual vom avea mai multă forță interioară pentru a ne atinge obiectivele. Vezi prognozele astrologilor pentru fiecare semn zodicala în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de o săptămână mult mai productivă profesional. Nativii vor avea șansa de a-și atinge niște obiective propuse, mai ales dacă în aceste ultime luni au fost perseverenți și responsabili cu munca lor. Se vor înțelege mai bine cu colegii și vor fi mult mai eficienți în îndeplinirea sarcinilor. Luna Plină le va aduce ocazia de a trece la o nouă etapă în relațiile de dragoste și profesionale.

TAUR: Nativii vor observa o reală îmbunătățire a procesului de evoluție, fie că este vorba de evoluție spirituală, fie că este vorba de evoluție profesională. Venus, planeta lor guvernatoare, își va face intrarea în sectorul iubirii și din această ipostază le va aduce mai multă armonie în cuplu, în viața sentimentală, iar celor singuri le va aduce ocazii de a începe noi relații. Săptămâna aceasta vor rezolva o situație sentimentală legată de trecut, de un fost partener sau de un context petrecut în ultima perioadă, rămas nelămurit.

GEMENI: Nativii vor depăși un context limitativ care vizează banii și bunurile deținute împreună cu alții. Dacă au dat bani cu împrumut, acum îi pot recupera. Pot obține un credit, un bun material. Venus în tranzit prin sectorul familiei le cere mai multă preocupare față de cei dragi și de locuință. Le cere să-și îmbunătățească relațiile cu familia, să se preocupe de casă, de activitățile gospodărești. Luna Plină poate aduce un moment de apogeu în relațiile cu ceilalți, în special fiind vorba de relațiile de prietenie.

RAC: Nativii vor culege roadele implicării lor în ascensiunea profesională, în atingerea unor obiective legate de carieră, însă vor avea și senzația că trebuie să renunțe la ceva, dar nu vor ști exact la ce. Pentru unii poate fi vorba de o schimbare a direcției profesionale pentru un loc de muncă mai bine plătit. Venus va tranzita sectorul comunicării și îi va susține în dialogurile cu cei din jur, având ocazia să-și armonizeze relațiile. Totodată, vor fi foarte atenți la negocierile avute.

LEU: Cei născuți în zodia Leu vor resimți această săptămână ca pe o binecuvântare. Ușor, ușor nativii vor simți o îmbunătățire a stării generale, vor integra o serie de noi concepte și filozofii de viață care să-i ajute în îmbunătățirea vieții. Relațiile cu colegii de muncă și nu numai, se vor îmbunătăți, iar nativii vor fi mult mai responsabili și perseverenți în rezolvarea sarcinilor avute.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară au șanse neașteptate de a-și îmbunătăți relațiile cu cei din jur, dar și situația financiară. În plus, Saturn le va aduce ocazia de a depăși obstacolele în legarea noilor relații sentimentale și le va aduce maturitate vizavi de viața de cuplu. Posibil ca unii nativi să încheie aventuri sexuale și relații extraconjugale sau care au fost ținute ascunse.

BALANȚĂ: Unii pot fi tentați să pună definitiv punct acelor relații abuzive, toxice, nocive, în timp ce alții vor lupta cu îndârjire, dar și înțelepciune pentru a-și consolida relația. Atenție la tendința de infidelitate, de relație ascunsă, dar și la investiții și acțiuni legate de sectorul financiar, bancar. Pe de altă parte, nativii se vor mai detensiona emoțional și vor fi mai răbdători în relația cu membrii familiei, căutând sprijinul celor dragi. Posibil ca o serie de demersuri care vizează o locuință, un bun imobiliat să se deblocheze acum.

SCORPION: Unii nativi pot să-și schimbe locul de muncă, însă sunt sfătuiți să ia decizia cu multă înțelepciune și responsabilitate. Din punct de vedere al sănătății pot depăși o problemă, o pot ameliora sau chiar vindeca. Cu Venus, planeta care le guvernează relațiile, în tranzit prin sectorul prietenilor, este posibil ca o pasiune să se înfiripeze cu cineva din anturaj. Relațiile de prietenie se armonizează, dar nu vor lipsi surprizele la acest capitol.

SĂGETĂTOR: Nativii vor avea înțelepciunea pentru a face un pas important legat de viața lor sentimentală, însă nu trebuie să uite că este vorba de reevaluarea atitudinii lor vizavi de iubire. Saturn va reveni în mers direct în sectorul financiar și va ridica o serie de limitări și blocaje legate de câștigurile nativilor. Venus, planeta care le guvernează munca, va tranzita sectorul carierei și va aduce șanse de afirmare și de atingere a țelurilor, dar și o mai bună înțelegere cu superiorii.

CAPRICORN: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor simți că li s-a ridicat o piatră de pe inimă. O serie de obstacole și limitări pot fi depășite și pot reuși să se canalizeze mai mult pe ceea ce au în plan, inclusiv starea de sănătate se va îmbunătăți. În familie se pot intensifica niște trăiri și tensiuni și se pot lua decizii semnificative, avantajoase, legate de o casă, un bun de patrimoniu. Cei care sunt interesați de evoluția personală și progresul profesional pot face pași importanți în aceste direcții.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător pot simți o reală îmbunătățire a stării de spirit, dar și de sănătate. Nativii pot avea o viziune mai puțin negativistă asupra viitorului și pot reuși să-și amelioreze o serie de probleme de sănătate, dar și de raționamente. Pot culege roadele unor negocieri, pot descoperi ce trebuie să învețe pentru a se face remarcați într-o zonă în care-și doresc să iasă în față. Venus va tranzita casa intimității și va aduce o mare doză de pasiune în cuplu, dar și dialoguri financiare cu partenerul de viață care, deși tensionate, vor avea ocazia de a aduce îmbunătățiri în bugetul comun.

PEȘTI: Nativii vor fi susținuți să-și îmbunătățească relația de cuplu, dar și relațiile profesionale, cu colaboratorii și asociații, partenerii de afaceri. Peștii trebuie să lase critica deoparte, analiza amănunțită și să se dedice recâștigării armoniei sentimentale. Luna Plină va aduce ocazia culegerii unor roade financiare, poate recuperarea unui împrumut oferit unor prieteni sau persoane din anturaj. Totodată, o serie de proiecte în care sunt implicați se pot debloca și pot progresa, dacă se lucrează cu perseverență.