mamaplus

Horoscopul săptămânii 28 februarie – 6 martie 2022: Balanțele și Peștii își îmbunătățesc stilul de viață

-
//
28.02.2022

În următoarea perioadă va trebui să dăm dovadă de maturitate și responsabilitate în luarea deciziilor. Totodată, s-ar putea să rupem relații definitiv (mai ales relații toxice) sau să ne aliem cu persoane foarte puternice pentru a ne atinge scopurile. Haideți să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Berbecii pot descoperi practici care să-i îndrume pe calea evoluției, de la practici religioase și până la tehnici de vindecare alternativă. Este momentul să se vindece de trecut și sunt sfătuiți să gândească doar pozitiv în săptămâna aceasta. Profesional, se pot afirma, însă tot acest context va implica și riscuri pe care sunt nevoiți să și le asume. Nativii își pot construi un renume cu ajutorul partenerilor, de viață sau de afaceri.

TAUR: Taurii se pot bucura de succes și popularitate, fie în online, fie într-un grup sau într-o organizație. Nativii vor avea parte de oportunități care le deschid noi viziuni și, implicit, ușa spre viitor. Profesional, în schimb poate fi o perioadă în care vor fi forțați să ia decizii importante legate de direcția lor profesională și nu vor lipsi discuțiile cu grad de risc pe care le poartă cu superiorii.

GEMENI: Gemenii pot lua decizia finală într-o relație, fie sentimentală, fie profesională. Dacă sunt într-o conexiune toxică, cel mai probabil aceasta se va încheia acum, deși decizia va fi dificil de luat. Grijă la călătorii și posibile întârzieri și probleme legate de acte, de legi și justiție. Cei singuri trebuie să aibă grijă la pasiunile amoroase care iau naștere acum pentru că se pot dovedi obsesive și bolnăvicioase. Profesional, se vor întâlni cu oportunități de afirmare, de creștere profesională, mai ales prin ajutorul unor parteneri. Nativii au șanse de atingere a unui obiectiv vizat.

RAC: Racii au o perioadă intensă în zona relațional. Poate fi vorba de o construire din temelii a unei relații, de o consolidare a sa, însă și de o încheiere definitivă. Cei singuri ar trebui să evite acum să se arunce în noi povești de iubire. Pe de altă parte, profesional pot fi tensionați de niște negocieri, limitați și se pot schimba termenii și condițiile unor contracte. În schimb, li se deschide o poartă spre spiritualitate și pot face un salt în conștiință.

LEU: Și Leii au parte de aspecte tensionate în sectorul relațiilor și s-ar putea să ia decizii importante în cuplu sau să facă negocieri profesionale destul de dure. Totuși, pentru cei care vor să alunge monotonia, contextul astrologic vine cu pasiune. Însă, nu este tocmai recomandat să intre în aventuri acum. La locul de muncă au parte de sarcini grele, de stres, dar și de mult spor. Cei care-și caută un loc de muncă sau vor să plece de la actualul job, acum o pot face. Au șansa săptămâna aceasta să facă o investiție bună sau să obțină un credit, un bun material sau un drept financiar.

FECIOARĂ: Fecioarele au parte de aspecte puternice în sectorul sentimental și relațional. Nativii pot trece într-o nouă etapă în viața de cuplu, pot face progrese alături de partener, iar cei singuri pot începe o nouă poveste de iubire. Trebuie doar să rămână raționali și lucizi. Se pot bucura mai mult de viață, vor căuta fericirea sau, cel puțin, să o redefinească. Profesional au susținerea astrelor să semneze un contract important. Investițiile riscante și speculațiile financiare sunt de evitat.

BALANȚĂ: Balanțele deschid noi capitole în privința locului de muncă și sănătății. Poate fi vorba de un nou job, noi sarcini, un nou program. Acum au susținerea contextului astrologic pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Pot găsi remedii pentru tratarea afecțiunilor cu care se confruntă și acestea pot fi inclusiv din sfera naturistă și alternativă. La nivel emoțional trăiesc mult mai intens, pot lua decizii dure, majore în plan sentimental și este posibil ca situații care se petrec în familie să le schimbe cursul vieții. De exemplu, pot primi ajutor de la părinți dacă vor să-și ia o casă.

SCORPION: Scorpionii au șanse să înceapă o nouă poveste de iubire, să devină părinți sau să dea naștere unui proiect creativ care le va pune în valoare talentele și simțul artistic. Este o perioadă în care pot descoperi fericirea sub o nouă formă și se bucură mai mult de viață. Nativii își pot convinge cu multă ușurință interlocutorul într-o negociere sau interviu, îndsă trebuie să se aștepte la compromisuri și la manipulări sau situații care impun decizii radicale. Grijă la deplasări!

SĂGETĂTOR: Săgetătorii sunt preocupați și săptămâna aceasta de situația financiară, mai ales că pot avea de înfruntat situații riscante care pot aduce deopotrivă câștiguri, cât și pierderi. Nu este momentul să facă cheltuieli mari, ci mai degrabă să caute să-și redreseze situația materială. Posibile blocaje și neplăceri legate de acte, negocieri și pot depinde de deciziile altora. Grijă mai multă la deplasări. În familie pot să apară situații noi, poate contexte noi legate de casă, de părinți. Mulți Săgetători se pot zbate pentru o moștenire sau pentru conservarea unor bunuri de patrimoniu.

CAPRICORN: Capricornii au susținere în tot ce ține de zona de comunicare. Pot profita de următoarea perioadă pentru a face o negociere avantajoasă, pentru a afla o informație importantă sau pentru a purta o discuție lămuritoare. Pot trece prin momente cruciale în viață, în care energia mare îi poate îndemna la fapte riscante și necugetate, de aceea trebuie să fie maturi și responsabili în gândire. Financiar s-ar putea să resimtă unele limitări sau să întârzie o plată, însă vor avea idei foarte bune de creștere a veniturilor.

VĂRSĂTOR: Săptămâna aceasta, Vărsătorii își recapătă încrederea în ei înșiși și în raționamentul lor. Nu vor fi foarte vorbăreți, dar vor analiza cât pentru doi. Posibil ca frământările de acum să aducă o ruptură bruscă de trecut și o depășire a unui context dureros. Poate ies dintr-o relație ascunsă sau toxică. Se pot axa pe zona financiară pentru că au șanse de creștere a veniturilor. Pot munci suplimentar și pot cere o mărire de salariu, pot lucra extra-job sau pot să-și monetizeze niște talente.

PEȘTI: Peștii au toată susținerea astrelor să deschidă o nouă etapă în viața lor. Fac progrese personale, profesionale, sunt optimiști și starea de sănătate se îmbunătățește. Este un moment care poate aduce o mare deschidere spirituală. Este foarte important să depună un efort pentru a-și anihila gândurile pesimiste și fricile pentru că pot fi trași înapoi. Pot avea succes cu un proiect și pot face o asociere avantajoasă financiar. În plan sentimental, pot avea parte de decizii radicale și neașteptate din partea partenerului, iar cei singuri pot fi atrași de persoane din anturaj. Sunt de evitat idilele și aventurile acum.