mamaplus

Horoscopul săptămânii 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021: noi începuturi pentru nativi

-
//
28.12.2020

Urmează o perioadă în care unii nativi vor avea de luat decizii importante la locul de muncă, iar cea mai importantă recomandare pentru ei ar fi să-și păstreze cumpătul, indiferent de situație și rezultate. Totodată, ne așteaptă un nou început și un nou an pe care ar trebui să-l întâmpinăm fără regrete și sarcini lăsate pentru altă dată. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Chiar dacă cei din jur îți transmit alte mesaje, tu consideri că îți cunoști limitele. Indiferent de acest aspect, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. A crede în prietenii adevărate a devenit un clișeu chiar și pentru tine. Acea persoană, gata să ofere ajutor necondiționat, acum se gândește mult mai mult la propriul confort emoțional.

TAUR: Capacitatea de a nu te lăsa afectată de acțiunile celor din jur te protejează de dezamăgiri. Crezi în schimbarea care are loc în tine, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile. Este posibil ca în anumite momente mai dificile, sfatul sau doar prezența anumitor persoane să încline balanța spre partea pozitivă.

GEMENI: Chiar dacă opinia celor din jur poate fi importantă pentru fiecare dintre noi, trebui să știi să pui și limite în acest sens. Fii mai blândă cu tine! La birou nu se întâmplă nimic notabil în zilele care urmează. Lipsa de activitate profesională îți oferă spațiu și timp pentru programarea activităților din perioada următoare. Pașii pe care îi urmezi trebuie să aibă întotdeauna o logică.

RAC: Chiar dacă opinia celor din jur poate fi importantă pentru fiecare dintre noi, trebui să știi să pui și limite în acest sens. Fii mai blândă cu tine! La birou nu se întâmplă nimic notabil în zilele care urmează. Lipsa de activitate profesională îți oferă spațiu și timp pentru programarea activităților din perioada următoare. Pașii pe care îi urmezi trebuie să aibă întotdeauna o logică.

LEU: Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere la birou! Firea ta explozivă este posibil să îți facă un deserviciu, mai ales atunci când este vorba de obiective profesionale dificil de atins. Neajunsurile emoționale pe care încă le trăiești în anumite relații formează o "temelie" importantă pentru procesul de dezvoltare personală în care te afli.

FECIOARĂ: Evenimentele care au loc nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă "eșecul". Indiferent de furtuna emoțională pe care o resimți, găsești "ancore" de care te agăți pentru a ieși la liman. Familia trece printr-o perioadă dificilă. Alegi să rămâi alături de cei dragi, deși din punct de vedere psihic nu mai ai nicio urmă de energie pentru a-i ajuta.

BALANȚĂ: Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Inducerea unei stări calme și concentrate va fi cu atât mai dificilă cu cât vei fi înconjurată de persoane pesimiste. Întotdeauna ai "preluat" cu succes energia negativă a celor din jur. Parcă ești un "burete energetic". De fapt, totul are legătură cu starea ta emoțională și propria paletă de frustrări.

SCORPION: Relațiile cu cei dragi pot fi privite ca un adevărat catalizator pentru împlinirea fiecăruia dintre noi. Mai mult ca niciodată, te concentrezi pe propria "vindecare". Cu fiecare acțiune pe care o faci, încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces. Ai nevoie de reușită în acest sens pentru a nu te pierde în amalgamul emoțional pe care îl trăiești în prezent.

SĂGETĂTOR: Relațiile cu cei dragi pot fi privite ca un adevărat catalizator pentru împlinirea fiecăruia dintre noi. Mai mult ca niciodată, te concentrezi pe propria "vindecare". Cu fiecare acțiune pe care o faci, încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces. Ai nevoie de reușită în acest sens pentru a nu te pierde în amalgamul emoțional pe care îl trăiești în prezent.

CAPRICORN: Viața personală prinde culoare odată cu "transformarea" pe care o trăiești la nivel emoțional. Zilele care urmează aduc extrem de multe provocări în toate sectoarele vieții tale. De mult timp așteptai să reintri în joc! Din cauza unei influențe ciudate pe care o vei recepționa de la astre, vei da peste persoane care îți induc din nou nevoia de a le proteja.

VĂRSĂTOR: Când trebuie să iei decizii cu un mare impact emoțional, ești pregătită să trăiești totul la cote maxime. Nu te eschivezi din fața niciunei provocări. Zilele acestui sfârșit de an te găsesc mai melancolică decât de obicei. Ai senzația că trăiești în trecut. Atunci când vine vorba de anumite emoții, încă te minți. Este posibil să îți fie încă dificil să accepți anumite lucruri.

PEȘTI: Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu. Sfârșitul acesta de an este cu totul și cu totul provocator din punct de vedere emoțional. Acele persoane de care ești legată iremediabil de tot felul de emoții trec prin momente dificile. Tot ce poți face tu este "să fii" acolo.