mamaplus

Horoscopul săptămânii 26 octombrie – 1 noiembrie 2020: Peștii dau dovadă de o bună intuiție

-
//
26.10.2020

În această săptămână ne putem întâlni cu evenimente surprinzătoare, neașteptate, care ne pot lua pe nepregătite, putem avea parte de fel și fel de surprize care să aibă legătură cu situația financiară, cu relațiile intime. Atenție la acumularea kilogramelor în plus, pentru că s-ar putea ca întreaga săptămână să simțim nevoia de a mânca mai mult. Pe de altă parte, nevoia de a acumula bani, adică munca în exces pentru siguranța și confortul financiar, s-ar putea să ne suprasolicite și să ne simțim mai obosiți ca de obicei. Să vedem prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec își vor dori să aducă armonia în relațiile cu cei din jur, în special în cuplu. Este nevoie de mai multă prudență în administrarea veniturilor pentru că pot avea parte de răsturnări de situație, încheierea unor colaborări care nu-i ajută pe nativi să se valorifice sau nu aduc câștiguri pe măsura muncii depuse. Totodată, este posibil să vină bani din surse neașteptate, din proiecte cărora nativii nu le dădeau valoare prea mare.

TAUR: Nativii au șansa de a-și reorganiza programul astfel încât să reușească să obțină un echilibru și o îmbunătățire a stilului de viață, să reușească să-și ducă sarcinile la bun sfârșit fără a se suprasolicita. Luna Plină le poate aduce mai multă tensiune, agitație decât de obicei și-i îndeamnă pe nativi să-și acorde mai multă atenție. Atenția se canalizează asupra partenerului de viață și unii nativi pot încheia o etapă de rebeliune sau o etapă de singurătate.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni încep săptămâna cu discuții și clarificări legate de locul de muncă, cu colegii și reanalizează modul în care-și desfășoară sarcinile și activitățile. Cu Venus în tranzit prin sectorul sentimental lucrurile se îmbunătățesc, se readuc în discuție aspecte mai vechi pentru a se rezolva și nu este exclus ca unii nativi să se gândească la o fostă iubire, însă Luna Plină din Taur poate pune punct oricărei astfel de amintiri sau povești ascunse.

RAC: Nativii reușesc să aducă îmbunătățiri în relațiile cu cei dragi, să lămurească situații chiar și cu partenerul de viață. Rediscută chestiuni ce privesc organizarea căminului și a sarcinilor gospodărești. Totodată, pot planifica renovări, reamenjări, se pot gândi la o mutare. Nativii pot fi ajutați de unii prieteni să pună bazele unui proiect, în timp ce alții pot fi surprinși de ceea ce vor obține în urma unui proiect în care sunt implicați.

LEU: Cei născuți în zodia Leu își îmbunătățesc remarcabil comunicarea cu cei din jur și reiau teme de dialog la alt nivel, lămuresc, clarifică și înțeleg din alt punct de vedere o situație. Nativii pot avea idei bune care să aducă soluționări favorabile din punct de vedere profesional, un sector destul de tensionat în această perioadă. Cariera trece printr-o perioadă în care pot apărea evenimente neașteptate ce pot încheia un capitol, aspect care poate însemna și culegerea unor roade sau schimbarea unui statut, iar tot acest stres poate aduce tensiuni cu familia, care se simte neglijată.

FECIOARĂ: Unii nativi pot avea idei depre cum să-și dobândească echilibrul financiar și poate fi vorba de reanaliza unor talente, unor calități personale care să se dovedească valoroase financiar. Principiile și mentalitățile nativilor pot trece prin schimbări apărute în urm aunor evenimente la care nu s-au așteptat. Pe de altă parte, poate fi momentul să ia în calcul folosirea unei diplome sau poate chiar dau un examen care să le aducă o recunoaștere a meritelor. Posibile vești neașteptate, surprinzătoare, unele sosite chiar din străinătate.

GEMENI: Nativii trebuie să dea dovadă de mai multă încredere în propria lor persoană. Luna Plină din zodia Taur poate aduce încheierea unor contexte financiare, dar și situații neprevăzute, poate primirea unei sume de bani, dar și cheltuirea acesteia la fel de repede, cel mai probabil pe contexte care vizează locuința. Pot primi bani de la părinți, însă poate fi vorba și de valorificarea unui bun de patrimoniu. Unii nativi pot afla adevăruri despre partenerul de viață, în unele cazuri fiind vorba și de infidelități.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion își reanalizează trecutul. Nativii pot realiza că nu dețin controlul absolut al unei situații, că au dușmani, că au frici și temeri, că unele vicii îi împiedică să evolueze, iar frământările acestea pot aduce vindecări. Nativii trec prin contexte neașteptate, răsturnări de situație, mai ales în relațiile cu cei din jur, iar Luna Plină din zodia Taur poate încheia o etapă relațională, fie că este vorba de o relație ascunsă, fie că este vorba de o relație nocivă și nefuncțională, dar pot fi nativi norocoși care trec la un alt nivel în cuplu. Atenție mai multă la sănătate!

SĂGETĂTOR: Nativii se pot confrunta cu fel și fel de situații din trecut pe care credeau că le-au rezolvat, fiind un capitol care-i va marca mult pe cei care nu s-au vindecat de amintiri, de frici, obsesii, vinovății. Posibil ca starea de sănătate să le ridici destul de mari probleme în această perioadă și nu este exclus ca nativii să se confrunte cu insomnii, stres psihic, nevroze, nevralgii, anxietăți. La locul de muncă pot avea parte de beneficii, mai ales de beneficii  materiale, financiare, culegerea roadelor unor activități în care s-au implicat.

CAPRICORN: Unii pot decide să facă o schimbare de carieră, în timp ce alții își reconstruiesc o strategie de avansare sau de atingere a unor obiective. Prietenii pot veni cu surprize neașteptate sau celor singuri, din zona asta le poate veni un partener, în timp ce alți Capricorni pot fi luați prin surprindere în plan sentimental, de o situație amoroasă, de o atitudine a partenerului, de un cuvânt spus de acesta. Posibil ca unele relații mult prea fragile să se încheie, dar se va dovedi a fi spre binele lor. Relațiile cu familia se pot îmbunătăți, în sensul că se pot rezolva unele contexte acre au creat tensiuni.

VĂRSĂTOR: Unii nativi aleg să mai învețe ceva, să studieze, să acumuleze informații, în timp ce alții se hotărăsc să dea un examen, să obțină o diplomă sau iau în calcul străinătatea. Luna Plină le poate aduce fel și fel de surprinze legate de casă și familie. Poate un loc de muncă îi forțează să schimbe domiciliul sau poate renovează casa, poate se mută de la părinți. Cariera le ridică în continuare semne de întrebare.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au parte de multă intuiție săptămâna aceasta și pot să-și dea seama că unele frici sunt de lăsat în spate. Reevaluarea unui context financiar poate veni cu dorința de a-și plăti o datorie sau de a obține un credit, o sumă de bani pe care au împrumutat-o. Și viața intimă va fi reevaluată, se cere clarificat statutul unei relații ascunse, al unei aventuri sau pur și simplu momentele intime în cuplu. Cineva le poate propune un nou proiect, iar nativii vor discuta pe această temă.