mamaplus

Horoscopul săptămânii 25-31 octombrie 2021: Racii și Berbecii își doresc o schimbare

-
//
25.10.2021

Nu este o perioadă bună pentru noi povești de iubire pentru că nu vom vedea realitatea. Putem să ne păcălim foarte ușor și putem fi dezamăgiți. De asemenea, cum Venus are și valențe financiare, de preferat ar fi să evităm deciziile și activitățile majore care implică bani. Află în continuare ce ne prezic astrele pentru această săptămână.

BERBEC: Ai nevoie de planificare pentru a-i face o surpriză partenerului tău. Vrei să-i cumperi ceva frumos dar nu prea dispui de bani, aș că trebuie să cauți oferte. Luni va fi o zi dificilă pentru tine deoarece îți va fi respins creditul solicitat, așa că va trebui să-ți regândești acțiunile pentru a obține ce vrei. Schimbă lucrurile și Univeresul îți va scoate în cale noi oportunități. 

TAUR: Te confrunți cu anumite probleme care îți vor afecta încrederea în tine. Oamenii care vor să te ajute, nu știu cum să facă, ceea ce este frustrant pentru tine. Deoarece nu știi cum să rezolvi lucrurile. Totodată, de pregătești pentru un e veniment important, o nuntă sau un botez. Însă asta îți depășește bugetul. În general știi cum să-ți gestionezi banii dar acum nu ai suficienți. Va trebui să faci unele ajustări pentru a te echilibra financiar. 

GEMENI: Vei avea o săptămână extrem de agitată însă vei face față. Însă afli un secret care îți poate strica relația de dragoste. Poate iubitul tău se întâlnește cu fostul partener și acum trebuie să te gândești mai bine înainte de a merge mai departe. Totodată, este timpul să-ți pui imaginația la contribuție pentru a-ți face munca mai interesantă. Ai nevoie de varietate și de a avansa în carieră. Faci același lucru de mult timp și asta te plictisește groaznic. Dacă ai hotărât să rămâi la același loc de muncă, găsește o modalitate de a-ți recăpăta interesul.

RAC: În această săptămână, rugăciunile pot primi răspuns. Ești nemulțumit de casa sau de cartierul unde locuiești. Gândește-te să faci o schimbare. În același timp, te distrează ideea unei iubiri secrete. Cineva cunoscut îți stârnește interesul. Fii însă atent pentru a nu ajunge în situații neplăcute.

LEU: Nu este o perioadă a extremelor, totul sau nimic. Micile schimbări sunt cheia. Fii foarte atent atunci când trimiți mailuri sau mesaje pentru a nu încurca destinatarii. Te simți blocat între două lumi. Vrei stabilitate, dar vrei și să te muți într-o altă casă sau chiar într-o altă țară. Caută soluții pentru a rezolva situația. 

FECIOARĂ: Faci progrese reale făcând mici modificări. Te supără cursurile care costă prea mult și cauți soluții pentru a le reduce prin obținerea de recomandări, ori chiar prin programe guvernamentale. Dacă vreii să-ți schimbi locul de muncă, aplică la un nou job. Alcătuiește o scrisoare de intenție bună pentru a avea șansa de a ocupa o poziție bună. 

BALANȚĂ: Drumul pe care mergi în această săptămână este puțin accidentat. Va trebui să faci unele compromisuri. Vrei să ceri ajutor pentru un nou proiect ori o mărire de salariu însă nu este acum momentul. Poți obține o situație echilibrată doar dacă muncești mult la asta. În relația de dragoste ești confuz. 

SCORPION: Gândește înainte de a spune ce dorești. Asta te va ajuta. Vrei să-ți iei o zi liberă pentru a o petrece cu partenerul, dar pentru asta găsește un coleg să te ajute. Vrei să-ți sărbătorești ziua de naștere dar fii atent la cheltuieli. Cere familiiei și prietenilor să renunțe la cadouri și să contribuie la petrecere.

SĂGETĂTOR: Trebuie să stablești un echilibru între serviciu și prieteni. Poți cere ajutorul cu munca dar și pentru stabilirea unor activiități plăcute. Altfel va trebui să amâni. Totodată, ai nevoie de o zi de odihnă care îți va aduce inspirația de care ai nevoie dar și entuziasmul. 

CAPRICORN: Lucrurile pot deveni abrupte. Deși ești un alpinist bun, vei avea probleme. Ești nehotărât cum să acționezi la serviciu, așa că mai bine rămâi acasă și gândește-te. Te vor supăra însă vecinii dar și problemele din cartierul unde locuiești. Ai nevoie de timp să te mobilizezi pentru a reuși.

VĂRSĂTOR: Ești conectat la ghizii tăi spirituali. Simți energia Universului și vrei să te conectezi cu natura. Simți că ai un scop mai mare și mergi în direcția corectă. Comunci bine cu superiorii și te împaci cu partenerul. Lucrurile se îmbunătățesc.

PEȘTI: În această săptămână, totul este fluid și se schimbă. Din fericire, ești un bun înotător. Vei avea parte de provocări când le ceri prietenilor să te ajute. Alege-ți cu atenție luptele, deoarece nu vei rezolva prea multe acum. Totodată, nici familia nu este dispusă să se implice financiar în planuriile tale. Compromisurile pot fi dficile. Prin urmare evită conflictele amânând discutarea planurilor tale cu ceilalți.