mamaplus

Horoscopul săptămânii 24-30 august 2020: Racii sunt mai sensibili ca niciodată

-
//
24.08.2020

E o săptămână în care astrele își cam fac de cap. Vom trece printr-un moment de criză (pe care-l resimțim deja de săptămâna trecută) și vom simți dorința de a lupta pentru atingerea unor idealuri. Să vedem în continuare prezicerile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC:
Cei născuți în zodia Berbec vor resimți destul de tensionat această săptămână, însă pentru nativii care sunt pregătiți să facă o schimbare, mai ales profesională, totul va părea că se așează, după mult stres și agitație interioară, la locul său. Pentru ceilalți, acest context se va repeta în toamnă și va fi o ocazie de reevaluare și repunere în mișcare. Posibile vești financiare neașteptate, discuții revelatorii, sau capacitatea nativilor de a gândi și a veni cu soluții financiare bune.

TAUR: Nativii simt nevoia acută de a evolua spiritual, de a pleca într-o călătorie, chiar mai mult de cunoaștere decât de relaxare, simt dorința de a face un pas înainte în dragoste și este posibil ca acum să înțeleagă multe aspecte sentimentale pe care le-au trăit în utimele luni. Vești neașteptate de la persoana iubită sau legate de copii, pot face și pot declarații de dragoste. Cineva le poate recunoaște adevăratele sentimente pe care le poartă. Comunicarea în cuplu se îmbunătățește și se reiau aspecte mai vechi care se lămuresc acum.

GEMENI: Reprezentanții acestui semn zodiacal pot avea parte de ajutorul familiei în ceea ce privește un proiect, însă și prietenii pot fi punct de sprijin. Nu vor fi chiar cei mai buni negociatori acum, și asta nu pentru că nu ar avea talent, ci pentru că s-ar putea ca ei înșiși să-și pună bețe în roate. Posibil ca cineva din trecut să-i caute și acest aspect să le facă o mare plăcere. În dragoste resimt puternic o mai mare necesitate de a fi valorificați de partener, iar în plan financiar se simt constrânși.

RAC: Cei născuți în zodia Rac au parte de o săptămână cu puternice trăiri emoțional-afective și sentimentale. Ei bine, va crește pofta de a se distra în cuplu, de a se lăsa pradă unor tentații, iar unii nativi vor simți nevoia să-și reevalueze relația. Nu sunt excluse situații care să le schimbe unele principii sentimentale, iar nativii singuri se pot îndrăgosti la drum, însă mare atenție la iluzionare pentru că exista posibilitatea ca totul să fie doar un vis de moment. Racii sunt mai sensibili ca niciodată, mai romantici și mai atractivi. Profesional, se pot încheia contexte, colaborări, contracte de afaceri și parteneriate.

LEU: Nativii muncesc cu multă determinare și au șanse să-și îmbunătățească veniturile pe termen lung. În plus, sunt foarte bine susținuți în comunicare, în exprimarea talentelor creative și în negocieri. Posibile vești bune legate de carieră, de ascensiunea profesională, aspect care în cazul unor nativi poate însemna preluarea unei funcții și, implicit, creșterea salariului. În plan sentimental pot avea parte de trăiri intense, iar acest aspect pentru unii nativi se poate petrece departe de ochii lumii, într-o relație ascunsă sau reluarea legăturii cu cineva din trecut.

FECIOARĂ: Nativii sunt energici, au poftă de viață, mai corect spus, reușesc să vadă viața dintr-un alt unghi, unul mai optimist și mai independent. Multe Fecioare vor avea șansa să facă un pas în ascensiunea lor profesională, inclusiv dacă-și pun în practică un talent personal sau o pasiune. Este o perioadă în care sunt luminați cu idei revoluționare, au parte de idei inedite care-i ajută în expansiune, să progreseze în direcția dorită, aceea direcție care-i însuflețește. În dragoste lucrurile merg foarte bine și pot restabili comunicarea cu persoana iubită.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță se preocupă mult de situații care vizează casa și familia și vor reuși să obțină rezultate bune. Unii nativi, care aveau în plan să-și cumpere o casă, o pot face acum sau pot obține creditul de care au nevoie sau negocierile vor funcționa așa cum își doresc și pot bate palma. La locul de muncă dau randament, sunt bine dispuși și relațiile cu colegii se îmbunătățesc semnificativ. Stare de sănătate foarte bună, energie și poftă de viață, de distracție.

SCORPION: Comunicarea este foarte bună, se pot lega prietenii noi, nativii pot cunoaște persoane importante și pot negocia proiecte de viitor. Unii Scorpioni se pun la masa rotundă și fac planuri de ascensiune. Pot primi ajutor și susținere din partea apropiaților. Atenție la conflictele care pot apărea la locul de muncă, mai ales cu superiorii. Este nevoie de diplomație și maturitate. În dragoste există o mare apropiere de partener la nivel interior, spiritual și unii nativi pot deveni mai romantici, mai sensibili la nevoile celuilalt.

SĂGETĂTOR: În viața intimă nu iese totul așa cum își doresc cei născuți în zodia Săgetător, iar unii nativi vor fi forțați de un context să recunoască valoarea unei aventuri, în timp ce alții vor călca pe bec și se vor lăsa pradă unei infidelități. Cei singuri se pot îndrăgosti și pot pune foarte multă pasiune. Din punct de vedere financiar, se întrevăd șanse de a se pune în lumină. Ceva, un calcul, o investiție, o negociere, iese așa cum nativii își doresc, însă frământările pe această temă vor continua o perioadă.

CAPRICORN: Nu sunt excluse tensiunile în cuplu, dar acestea se pot remedia cu multă înțelepciune și discuții sincere, în care se spune întocmai adevărul. Dialogul va fi foarte bun, dacă se dorește reapropierea partenerului. Unii Capricorni se pot împăca cu partenerul acum. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru ca nativii să-și ia un concediu și să se relaxeze în doi. Posibile vești despre o sarcină. Profesional sunt șanse foarte mari și foarte bune de a semna un nou contract, o nouă colaborare de afaceri.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător pot fi mai puțini dispuși în această perioadă să se suprasolicite la locul de muncă, ba chiar nativii pot privi totul ca pe o distracție din care ies bani. Cei talentați pot valorifica mult un talent, îl pot transforma în meserie. Atenție, însă, la înșelătoriile financiare. Este o perioadă foarte bună pentru a reorganiza, reamenaja locuința, pentru a obține un credit în vederea cahiziționării unei case, unui teren. Vești bune legate de un bun de patrimoniu.

PEȘTI: Este o perioadă favorabilă în dragoste pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii singuri pot cunoaște pe cineva nou care să-i atragă cu sufletul, spiritual, în timp ce nativii aflați în relații de lungă durată pot reanaliza niște aspecte, pot reevalua un context trecut, și pot folosi răspunsul pentru consolidarea relației. Atenție totuși, la tendința de iluzionare pentru că ceva poate să nu fie real, ci la mijloc să fie multă iluzie.