mamaplus

Horoscopul săptămânii 20-26 decembrie 2021: Capricornii vor să-și schimbe viața sentimentală

-
//
20.12.2021

În această perioadă devenim mai responsabili și reflectăm cu înțelepciune la ceea ce se petrece în viața noastră. În plan personal este vorba de lupta care se duce între vechi și nou, între nevoia de schimbare și teama de schimbare. Suntem forțați să facem progrese și trebuie să fim mai adaptabili pentru a nu resimți totul ca o mare frustrare. Vezi în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Deși se apropie Sărbătorile și toată lumea se gândește la relaxare și la vacanță, cei născuți în zodia Berbec nu prea vor vedea astfel situația. Momentan, devine foarte important pentru ei să se afirme și să facă tot posibilul ca vocea să le fie auzită, să aibă parte de vizibilitate. Este important însă să nu exagereze și să nu se aleagă cu imaginea afectată. Pe de altă parte, în plan sentimental se poate discuta despre oficializarea unei relații. Posibil să apară foști parteneri în viața nativilor și în anumite cazuri să iasă la suprafață secrete și infidelități.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur sunt mai dornici de călătorii în perioada aceasta. Din punct de vedere profesional poate fi mai mult stres în perioada aceasta, mai ales din cauza unor responsabilități cărora le vor face față cu greu. În plan sentimental, nativii își pot schimba radical principiile pe baza cărora leagă o relație sau rămân într-o relație. Nu este exclus ca în cuplu să iasă la suprafață secrete, infidelități și gelozii, iar Taurii să devină mai suspicioși. Persoane din trecut pot reveni acum în viața nativilor.

GEMENI: Nativii pot avea parte de reactivarea unor temeri și vicii și s-ar putea ca o serie de atașamente bolnăvicioase și atitudini toxice să se manifeste acum. În cuplu pot ieși la suprafață infidelități, minciuni, trădări și șantaje emoționale. Mare grijă la tendința de a intra în relații ascunse, în triunghiuri amoroase. Totodată, și principiile financiare au nevoie de revizuire, mai ales că tendința de acum este de a cheltui mai mult decât este cazul. Nu este o perioadă bună pentru investiții.

RAC: Cei mai mulți nativi vor simți nevoia de a avea pe cineva alături, însă nu este nici pe departe momentul unor noi relații, oricât de mare va fi ispita. Cei care sunt parte a unui cuplu s-ar putea să se simtă neînțeleși și neiubiți de partener sau să-și pună ei înșiși semne de întrebare despre ceea ce simt față de perechea de viață. Este de așteptat ca în multe cupluri și căsnicii să iasă la suprafață trădări, manipulări, minciuni și secrete. Pe de altă parte, și relațiile profesionale trec prin momente critice.

LEU: Leii sunt sfătuiți ca în perioada aceasta să fie mai atenți la stilul de viață, la programul de muncă, indiferent că este vorba de sarcini profesionale sau casnice. Unii nativi trec printr-o perioadă de frustrări profesionale care pot conduce la reevaluări serioase și la schimbări de direcție profesională. Sunt și nativi care se pot simți acaprați de problemele celor din familie. În cuplu s-ar putea să apară tesiuni cu partenerul. Este nevoie de mai puțină rigiditate și acceptarea nevoii de schimbare.

FECIOARĂ: Pentru cei născuți în zodia Fecioară, săptămâna aceasta vine cu reevaluări sentimentale și revizuiri ale relației cu copiii. Se pot reanaliza decizii luate în legătură cu o poveste de iubire sau un proiect creativ. Nu este deloc exclus ca un fost partener să revină în viața nativilor. Cei singuri ar trebui să evite acum noile povești de iubire pentru că pot veni la pachet cu multă suferință, chiar și obsesie. Cei care sunt creativi pot da naștere unor adevărate opere artistice în perioada aceasta. Atenție mai multă la cheltuieli!

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță trec printr-o perioadă în care starea afectivă și emoțională nu este prea bună. În cuplu pot apărea situații intime neplăcute, dar și tensiuni financiare. Lipsa pasiunii sau descoperirea unor infidelități poate fi cauza, însă sunt și nativi care au tendința de a călca strâmb. Pot ieși la suprafață gelozii, suspiciuni și unii nativi pot descoperi că partenerul are doar interese financiare. Cei singuri ar trebui să evite aventurile acum pentru că se pot transforma în obsesii.

SCORPION: Reprezentanții acestui semn zodiacal pot avea parte de o săptămână destul de conflictuală. Este foarte probabil ca nativilor să le ajungă la urechi informații, mesaje sau să poarte dialoguri care să le schimbe viziunea, părerea despre anumite persoane. În cuplu se pot relua discuții mai vechi pentru a se ajunge la alte concluzii. Se pot afla chiar și unele adevăruri mai puțin plăcute. Oricum, tot contextul de acum îndeamnă nativii la schimbări de atitudine pentru ca lucrurile să funcționeze în relațiile cu ceilalți. Și în relațiile profesionale se pot face renegocieri și se pot regândi contracte.

SĂGETĂTOR: Tendința de a cheltui excesiv este mare și bine ar fi ca nativii să-și refacă strategiile financiare acum și modul în care-și câștigă și cheltuiesc banii. Totodată, anumite greșeli financiare din trecut pot ieși acum la suprafață pentru a fi plătite. Pe de altă parte, pot să apară schimbări la locul de muncă, de sarcini sau de program, sau în viața nativilor se petrec evenimente care vor contribui la schimbarea radicală a stilului de viață. Posibil ca unii Pești să aibă parte de deziluzii din partea prietenilor, dezamăgiri din partea asociaților și angajaților.

CAPRICORN: S-ar putea ca nativii să simtă prin toți porii nevoia unei schimbări în viața lor personală și sentimentală. Se resimte destul de puternic o mare instabilitate în relația cu persoana iubită sau cu copiii, pentru cei care sunt părinți. Totodată, nativii sunt interesați să rezolve situații ce țin de viața intimă sau de un context financiar care le-au dat bătăi de cap în ultimul timp și să-și recâștige încrederea în propria lor persoană. Din punct de vedere financiar este o perioadă mai complicată și nu este exclus să apară destabilizări ale veniturilor.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o perioadă mai dificilă, mai vulnerabilă. Nu ar strica să ceară ajutorul unui psiholog sau terapeut. În plan sentimenal, este o perioadă în care pot lăsa în spate relații nefuncționale, pot fi mai suspicioși, pot afla secrete sau pot ieși la suprafață situații ascunse în care s-au implicat de-a lungul timpului. Trecutul poate reveni în prezent și va fi destul de neplăcută întâlnirea. Totodată, dușmanii ascunși pot ieși la suprafață acum și pot afla jocuri de culise. În familie poate fi o perioadă destul de tensionată.

PEȘTI: Peștii trebuie să dea dovadă de altruism, să arate că le pasă și de ceilalți și nu doar să-și vadă propriul interes, caz în care s-ar putea să aibă doar de pierdut. În plan sentimental, pot ieși la suprafață secrete, manipulări, minciuni și trădări, dar și probleme financiare, mai ales legate de buget comun. Nu ar trebui ca nativii să confunde iubirea cu interesele de orice fel, de exemplu financiare sau sexuale. Poate fi o perioadă în care mulți Pești au parte de plăți karmice și cel mai probabil plătesc pentru erorile din trecut, pentru momentele în care nu au acționat corect sau nu au fost sinceri.