mamaplus

Horoscopul săptămânii 2-8 noiembrie 2020: Berbecii au parte de vești foarte bune

-
//
02.11.2020

Urmează o săptămână cam complicată pentru toate semnele zodiacale. În timp ce unii nativi au de rezolvat niște neînțelegeri cu partenerii de la locul de muncă, alții încearcă să-și pună pe roate viața personală. Află în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Veți primi multe vești bune în acestă săptămână, de la oportunitatea unei călătorii pe care vă doreați de mult să o faceți, până la posibilitatea evoluției în plan profesional. Nici pe plan sentimental nu vă merge rău, relația actuală se dezvoltă frumos și pare să aibă un viitor îndelungat.

TAUR: Veți ajunge într-un impas profesional în cursul acestei săptămâni și este chiar posibil să vă puneți problema căutării unui loc nou de muncă. Nu sunteți foarte siguri de direcția pe care ar trebui să o urmați, de aceea cel mai bine ar fi să cereți părerea unor persoane care au câteva cunoștințe în domeniul în care lucrați voi.

GEMENI: Veți fi cu capul în nori pe tot parcursul acestor șapte zile. Încă de luni vă faceți tot felul de planuri care în cele din urmă se vor dovedi a fi irealizabile. Încercați să nu investiți în nimic prea scump în această săptămână, deoarece se prea poate ca investițiile făcute să nu fie unele care să merite.

RAC: Veți vrea ca în această săptămână să vă rupeți de tot ceea ce înseamnă interacțiune socială și să petreceți câtva timp singuri, pentru a vă gândi ce direcție să dați vieții voastre pe viitor. De asemenea, veți dedica câteva zile familiei, în sânul căreia vă simțiți cel mai bine și care s-ar putea să vă dea sfaturi utile.

LEU: O călătorie de afaceri vă va aduce în anumite grupuri în care veți cunoaște oameni interesanți, de la care aveți foarte multe lucruri de învățat. Profitați din plin de tot ce vă va aduce această săptămână și stați cât mai mult în preajma acestor persoane, deoarece nu se știe când veți mai avea ocazia să îi reîntâlniți!

FECIOARĂ: Nu ați prea avut timp în ultima perioadă să vă relaxați, din acest motiv partenerul de viață împreună cu familia s-au gândit să vă facă o surpriză în această săptămână și să organizeze un picnic sau o petrecere în grădina casei. Oricare ar fi varianta, veți fi tratați regește, nu veți avea nimic de făcut!

BALANȚĂ: Veți avea parte de câștiguri considerabile în cursul acestei săptămâni. Fie ca e vorba de recompense financiare de la locul de muncă pentru timpul suplimentar depus, fie că este vorba despre niște bani veniți din alte proiecte în care sunteți implicați, cu siguranță sunt bineveniți, mai ales ca aveți în plan multe idei pe care ați vrea să le puneți în practică, iar acestea necesită ceva bani.

SCORPION: Niște schimbări majore care se vor petrece la locul de muncă s-ar putea să nu vă fie deloc pe plac, din această cauză vă veți gândi serios la varianta demisionării și căutării unui loc de muncă nou. Pentru a lua o asemenea decizie importantă vă veți sfătui cu partenerul sau familia, care vă vor sfătui cum cred mai bine, însă își vor arăta suportul indiferent de ce decizie veți lua la final.

SĂGETĂTOR: Ați rămas în urmă cu sarcinile primite de la serviciu, așa că ar fi bine ca în prima jumătate a acestei săptămâni să vă dedicați timpul îndeplinirii acestora, dacă doriți să puteți da curs invitației prietenilor la petrecerea din weekend. Organizați-vă cât mai bine timpul și veți putea face tot ce aveți în plan pentru această săptămână.

CAPRICORN: Ați comis niște greșeli greu de iertat față de partenerul de viață. Lipsa încrederii dumneavoastră în acesta l-a dezamăgit, de aceea acum toată săptămâna va trebui să munciți pentru a-l face să vă ierte. Nu va fi ușor, însă nu aveți ce să faceți, acestea sunt consecințele acțiunilor voastre.

VĂRSĂTOR: Partenerul de viață este hotărât să facă o călătorie în această săptămână și s-ar bucura foarte tare dacă ați fi de acord să îl însoțiți. Aveți programul destul de încărcat, însă ați putea să strecurați această călătorie pe undeva, mai ales că nu este una extrem de lungă.

PEȘTI: O răceală sau poate chiar o gripă pe care ați avut-o recent s-ar putea să revină, însă de această dată va fi mult mai gravă. Din acest motiv, vă sfătuim să consultați un medic încă de la apariția primelor simptome, pentru a primi medicația potrivită. În cazul în care considerați că este necesar, să nu ezitați să vă luați câteva zile libere de la muncă.