mamaplus

Horoscopul săptămânii 19-25 octombrie 2020: Berbecii au parte de schimbări importante

-
//
19.10.2020

Săptămâna aceasta ne vom canaliza atenția către aspecte mai profunde ale vieții, vom deveni mai puternici pe interior și mai dornici de a deține controlul, dar și mai predispuși să facem transformări interioare, să lucrăm cu noi, să ne regenerăm. Să vedem predicțiile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Dacă nu aveți încă o pereche, în această săptămână există mari șanse să o găsiți. Poate este chiar lângă dumneavoastră și încă nu v-ați dat seama. S-ar putea să fiți tentat să vă asumați responsabiități cărora nu le puteți face față dacă nu vă ajută cineva.

TAUR: Nu vă pasă de consecințe și riscați totul pe un capriciu de moment. Faceți doar ceea ce vă dictează inima. Aspectele astrale ale săptămânii sunt superbe. Puteți să contați pe emoțiile profunde, pe senzațiile delicate ale sufletului și pe intuiția inimii.

GEMENI: În prima jumătate de săptămână este posibil să primiți de la o rudă o veste care vă indispune și determină schimbări în programul dumneavoastră. Veți oferi bani sau vorbe bune cuiva aflat în dificultate sau vă dedicați îngrijirii unui bolnav.

RAC: Este posibil ca în această perioadă să apară o ceartă în familie din cauza problemelor financiare pe care le aveți de ceva timp și care nu s-au rezolvat. Așteptați ceva nou să se întâmple și aveți o stare de nervozitate greu de controlat.

LEU: Optimismul cu care abordați această săptămână vă ajută să vă adaptați cu ușurință la situațiile noi și să rezvolvați anumite probleme personale. O surpriză neplăcută vă așteaptă de luni dimineață, când curva financiară are un minim. Din fericire, spre sfârșitul zilei de marți ea se redresează.

FECIOARĂ: Dorința dumneavoastră de afirmare profesională este foarte crescută, cum nu prea a mai fost până acum. Programul dumneavoastră suferă modificări, ca urmare a unor probleme personale care apar în cursul dimineții de luni.

BALANȚĂ: În prima parte a săptămânii este posibil să aveți mici dificultăți pe plan sentimental. Totul se rezolvă cu calm. Este recomandat să acordați mai multă atenție relațiilor parteneriale, chiar dacă vă frământă destule probleme personale.

SCORPION: Deciziile din această săptămână vă pun pe gânduri. Sunteți pus în fața unei alegeri și vă este greu să spuneți ”da” și ”nu” în fața alternativelor. Aveți probleme de comunicare cu cei din jur și asta vă neliniștește. Dacă dați dovadă de mai multă răbdare vă va fi mai simplu.

SĂGETĂTOR: Vă aflați într-un moment favorabil din toate punctele de vedere și se pare că tot ce începeți în această săptămână are mari șanse de succes. Evenimentele care au loc în următoarea perioadă se desfășoară cu o rapiditate care vă uimește chiar și pe dumneavoastră.

CAPRICORN: Vă aflați într-un moment favorabil din toate punctele de vedere și se pare că tot ce începeți în această perioadă are mari șanse de succes. Nu vă strică să fiți prudent în ceea ce privește relațiile cu ceilalți, pentru că aveți tendința de a fi irascibil.

VĂRSĂTOR: În această perioadă familia ar trebui să fie pe primul plan. Petreceți mult timp alături de cei dragi pentru că s-ar părea că în ultima vreme v-au cam dus dorul. La locul de muncă vă deranjează că nu vă sunt apreciate meritele, dar nu veți rezolva nimic prin ceartă.

PEȘTI: Este posibil ca în această perioadă să legați relații noi și să obțineți promisiuni care se vor materializa în avantajul dumneavoastră. Trebuie să faceți neapărat o călătorie, un drum ceva mai lung, posibil chiar în străinătate, care vă cam lasă fără resurse financiare.