mamaplus

Horoscopul săptămânii 18-24 octombrie 2021: Vărsătorii și Balanțele își recapătă optimismul

0
//
18.10.2021

În această perioadă vom căpăta putere de regenerare, forță interioară, dar vom deveni și mai investigatori, mai dornici să descoperim secrete, ne va stimula să coborâm în profunzimile ființei noastre și să explorăm. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Pentru cei născuți în zodia Berbec săptămâna aceasta va fi destul de tensionată. Pot fi mai agitați, mai conflictuali, vor face mai multe reproșuri, vor cere să fie ascultați și urmați de ceilalți. Totuși, este un moment bun să elimine din viața lor ceea ce nu mai funcționează, inclusiv o relație, dat fiind că Soarele îi va susține ulterior în vindecarea sentimentală. De asemenea, este un moment bun să-și facă planuri de viitor cu mai multă încredere și optimism.

TAUR: Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta aduce un soi de optimism profesional, mai ales în cazul nativilor care au simțit că și-au consumat toate rezervele de energie muncind, iar această atitudine îi poate ajuta să facă progrese în carieră, să-și facă planuri de viitor privind direcția profesională pe care vor să meargă. Totodată, este un moment bun să elimine din viața lor obiceiuri nocive, proiecte solicitante, să schimbe programul astfel încât să aibă mai mult timp de odihnă și relaxare.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni au motive de bucurie săptămâna aceasta. Comunicarea cu persoana iubită și copiii se va îmbunătăți, se pot face planuri de viitor în cuplu și nativii se vor exprima cu mai multă ușurință, maia les la nivel artistic și creativ. Este momentul să-și dea seama ce-și doresc de la viață, ce-i face cu adevărat fericiți și cum își pot atinge niște idealuri înalte.

RAC: Cei născuți în zodia Rac vor trebui săptămâna aceasta să facă un efort pentru a găsi echilibrul între carieră și familie. Pot apărea situații stresante la locul de muncă care să-i scoată din ritm și tensiuni cu familia care are prea multe pretenții de la ei. Pot apărea conflicte cu superiorii, cu persoanele care reprezntă o autoritate în viața lor și de preferat ar fi ca nativii să ia frâiele în mâini și să nu se lase manipulați și controlați. Pe de altă parte, intrarea Soarelui în Scorpion îi susține să dea mai multă importanță vieții afective, relației cu copiii, iar pe cei singuri îi face să devină mai deschiși către noi povești de dragoste.

LEU: Pentru cei născuți în zodia Leu, săptămâna aceasta este foarte importantă din punct de vedere relațional pentru că nativii pot să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață, însă cel mai important este că vor ști dacă sunt sau nu pe direcția de viitor dorită, dacă sunt sau nu altături de partenerul ideal, dacă sunt sau nu în acord cu visurile lor, iar aspectele sunt valabile și pentru relațiile profesionale. Cei singuri pot începe noi relații sau, dacă sunt în relații incipiente, le pot oficializa. De acum, nativii vor fi susținuți în comunicare, în luarea deciziilor importante și în negocieri.

FECIOARĂ: Acești nativi au ocazia să vadă mai clar care este situația financiară, pot lua decizii bune privind banii, însă pot apărea și tensiuni și nemulțumiri. Investițiile pe care le fac acum pot fi bune și pot avea acces la promoții și oferte pentru articolele mult așteptate. Nu este exclus ca unii nativi să-și negocieze salariul. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a-și îmbunătăți condițiile la locul de muncă, dar și starea de sănătate.

BALANȚĂ: Reprezentanții acestui semn zodiacal au ocazia să-și îmbunătățească viața, atât prin deciziile pe care le iau, și care se vor dovedi mult mai îndrăznețe, cât și grație faptului că se pot detașa mai ușor de ceilalți și pot învăța să fie fericiți cu ei înșiși. Vor deveni mai optimiști și mai dornici să se preocupe de ceea ce-i face fericiți, mai dornici de a-ți îmbunătăți viața sentimentală și relația cu copiii, și vor avea șanse în aceste direcții.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion au parte de intrarea Soarelui în zodia lor și acest aspect le va aduce o renaștere, o mai mare poftă de viață și dorința de a ieși din starea de interioarizare în care s-au aflat în ultima perioadă. Însă, până atunci, Luna Plină le cere atenție la sănătate și mai ales la muncă, la modul în care-și desfășoară activitățile zilnice. Vor fi nativi care vor intra în conflicte cu colegii și nativi care vor vrea să încheie un capitol, poate chiar să-și schimbe jobul, mai ales dacă se simt suprasolicitați. În familie se îmbunătățesc relațiile și se pot rezolva situații ce țin de casă, de bunuri patrimoniale, poate chiar să fie vorba de o mutare în cazul unora.

SĂGETĂTOR: Vă bucurați de aspecte bune în zona comunicării, a negocierilor și a actelor, astfel că multe situații se pot rezolva în aceste direcții. Este o perioadă foarte bună pentru studiu, pentru a învăța ceva nou și pentru a schimba unele tipare de raționament care le blochează evoluția. Luna Plină se petrece în sectorul iubirii și poate încheia o situație sentimentală care nu le permitea nativilor să fie ei înșiși, să fie fericiți și împliniți, iar Soarele în Scorpion poate reactiva nevoia de interiorizare, de intrsopecție și poate aduce în lumină situații din trecut peste care nativii nu au trecut.

CAPRICORN: Nativii se pot bucura de contexte financiare favorabile și pot face bani grație încrederii pe care o au în ei, dar și grație talentelor lor pe care acum și le pot pune în valoare cu mai mult curaj. Este momentul ca nativii să iasă mai mult în față, să se facă remarcați și vor primi și aprecieri și recunoașteri dacă vor îndrăzni. Posibil ca stările emoționale să fie apăsătoare și agitate, însă dacă vor găsi efort între casă și carieră vor trece cu bine peste această perioadă. De evitat conflictle cu familia.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător vor simți că-și recapătă energia, optimismul și vor fi mult mai determinați să-și împlinească niște planuri de viitor. Este o perioadă foarte bună și pentru vindecare și ameliorarea unor probleme de sănătate. Pe de altă parte, unii nativi pot fi mai dornici să studieze, să învețe lucruri noi, să cunoască noi persoane de la care să aibă ceva de învățat.

PEȘTI: Este o perioadă în care nativii pot elimina din viața lor ceea ce nu le este benefic, ceea ce le face rău și se pot detașa de trecut. Soarele în Scorpion îi susține să vadă mai clar și mai profund lucrurile care se petrec în viața lor și în jurul lor. Mercur în mers direct poate ajuta la rezolvarea unor probleme financiare sau legate de viața intimă.