mamaplus

Horoscopul săptămânii 17-23 mai 2021: Vărsătorii și Taurii sunt prea cheltuitori

-
//
17.05.2021

Urmează o perioadă în care trebuie să ne concentrăm pe muncă. Sunt șanse mari să ne atingem obiectivele, astrele fiind de partea noastră. De asemenea, nu trebuie să neglijăm ce ne spun cei din jurul nostru. Află în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC:
Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu aspecte favorabile legate de sectorul financiar. Nu este neapărat vorba de câștiguri, cât de puterea pe care nativii o au de a face bani sau dorința de a-și schimba modul de administrare a resurselor și bugetului. Se pot pune în valoare mai mult acum și-și recâștigă stima de sine. Nativii capătă mai multă poftă de socializare, comunică mai mult, se împrietenesc mai ușor și simt să se întâlnească cu persoanele pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna în putere și au capacitatea de a-și reface forțele ușor. Totodată, au parte de aspecte puternice în sectorul financiar. Nativii au parte de dialoguri legate de bani, negociază cu ușurință și au ocazii nenumărate să-și pună în valoare telentele personale și abilitățile. Pot începe să vadă noi variante de câștiguri. Totuși, atenție la cheltuielile excesive pe care aceștia sunt tentați să le facă în weekend. În plan sentimental sunt posibile discuții despre viitorul relației.

GEMENI: În plan sentimental nativii pot să-și dea seama dacă sunt pe direcția care trebuie și pot avea discuții importante cu partenerul sau cu ei înșiși. Apoi, Soarele le activează zodia și vor simți o reală revenire la viață, multe angoase și temeri dispărând și liniștindu-le mintea. Au șansa să întâlnească un mentor sau să stea de vorbă cu persoane înțelepte care să le sfătuiască. Este, fără îndoială, o perioadă favorabilă să-și dea seama ce-și doresc de la viitorul lor, fie că este vorba de viitorul profesional, financiar sau relațional.

RAC: Mulți nativi se pot simți mai obosiți mental săptămâna aceasta, mai agitați și mai anxioși. Posibil să fie nativi care se preocupă mai mult de starea lor generală, realizând că au nevoie de mai multă odihnă. Totodată, este un moment bun să vadă care le sunt temerile, resursele cu care pot merge mai departe, cu alte cuvinte, își pot da seama acum ce trebuie să facă pentru a nu mai pierde timp, energie, bani. Pe de altă parte, sunt nativi care acum reușesc să se vindece după o deziluzie, chiar dezamăgire sentimentală.

LEU: Cei născuți în zodia Leu pot primi ajutor, sprijin, sfaturi bune de la prieteni, asociați, persoane cu care interacționează destul de des. Nativii se bucură din plin de intrarea Soarelui în Gemeni pentru că le va reactiva viața socială și, posibil, chiar și anumite proiecte care păreau fără viitor. În plan sentimental, în cuplu își fac planuri, iar cei care sunt singuri pot fi atrași de cineva cunoscut prin intermediul anturajului. Totuși, mare grijă că totul poate fi destul de confuz acum și se poate reduce la o simplă aventură.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară se pot pune în evidență foarte bine din punct de vedere profesional, mai ales prin dialog. Nativii se vând foarte bine și pot primi aprecieri, chiar promisiuni legate de o avansare. Mai multă grijă la colaborări și contracte pentru că poate exista confuzie, nativii pot fi păcăliți chiar și fără rea intenție. În cuplu sunt posibile tensiuni și este important să-și dozeze corespunzător autoritatea.

BALANȚĂ: Nativii au ocazia să învețe lucruri noi, să primească mesaje importante, pe diferite căi, fie de la persoane cu experiență, fie în urma vizionării unui documentar, fie au șansa să se înscrie la un curs, seminar, să obțină o diplomă. Este o perioadă foarte bună pentru a-și face planuri, pentru a-și seta idealuri de viitor și pentru a învăța să facă ceva nou, pentru a obține un atestat. Posibile vești din străinătate sau legate de o călătorie. În plan sentimental este nevoie de maturitate și de evitarea impunerii autorității.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de discuții importante care vizează planul sentimental, posibil ca o relație să fie analizată din punct de vedere sexual și financiar. Nativii vor să vadă care sunt pierderile și care sunt câștigurile unui parteneriat. Din punct de vedere financiar este de preferat să aibă grijă la cheltuieli, chiar să evite investițiile majore pentru că pot pierde bani. De asemenea, speculațiile financiare trebuie evitate.

SĂGETĂTOR: Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta vine cu discuții în cuplu sau dialoguri profesionale importante, menite să rezolve contexte și să clarifice perspectivele de viitor. Inclusiv nativii singuri pot să-și stabilească obiective sentimentale importante, să fie mai siguri în legătură cu ceea ce-și doresc de la un partener de viață. Pe de altă parte, este nevoie de mai multă atenție acordată familiei și problemelor ce vizează locuința.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care comunică săptămâna aceasta, fiind vorba în special de discuțiile profesionale, cu colegii de muncă sau legate de activitățile de la job. Este o perioadă bună să-și dea seama că munca în exces poate cauza probleme de sănătate și săptămâna aceasa ar putea chiar să ia niște decizii radicale care vizează programul sau stilul de viață. În dragoste, nativii se refac ușor după orice situație neplăcută și chiar au șansa să realizeze ce-și doresc cu adevărat de la viața sentimentală.

VĂRSĂTOR: Nativii au tendința săptămâna aceasta de a fi foarte cheltuitori și sunt sfătuiți să nu facă excese, să evite investițiile riscante și speculațiile financiare. În plus, nativii pot cheltui inclusiv pe distracții, fiind o perioadă în care pofta de viață, de aventură și flirt este foarte mare. Unii Vărsători se preocupă de educația și viitorul copiilor.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești pot trece prin stări emoționale mai greu de înțeles și de digerat. Nativii se pot simți frustrați de faptul că nu găsesc un echilibru între muncă și casă, că nu pot fi alături de familie când aceasta are nevoie de ei și mulți pot fi tentați să inventeze scuze pentru a scăpa din situații care le provoacă disconfort emoțional. Nativii pot fi confuzi și ușor de păcălit, dar și ei la rândul lor pot distorsiona adevărul și pot înșela. Totodată, mai multă atenție la sănătate.