mamaplus

Horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie 2021: perioadă complicată pentru unii nativi

-
//
15.11.2021

Începe o săptămână complicată pentru unele semne zodicale. Opoziția Marte din zodia Scorpion cu Uranus retrograd din Taur, dar și Eclipsa parțială de Lună din Taur, sunt două dintre evenimentele care ne scot din zona de confort. S-ar putea să avem parte de fel și fel de confruntări neașteptate, să fim surprinși de acțiunile altora, și nu este deloc exclus să avem parte de răsturnări de situație greu de gestionat, de schimbări bruște care apar în viața noastră și care ne dau ritmul peste cap. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Vei avea o dorință deosebită de a vorbi cu partenerul tău. Chiar și acele subiecte pe care în mod normal le evitați pentru că sunt prea delicate. Îți depășești temerile, ești dispus să mergi înainte în viață și să faci pași importanți înainte. Situația ta financiară a cunoscut vremuri mai bune, dar nici nu va fi cel mai rău. Pentru ca săptămâna să se desfășoare fără probleme, ar trebui să aveți puțin control asupra cheltuielilor dumneavoastră. Vei înțelege că a fi în formă este o cursă de lungă distanță și că nu trebuie să cobori niciodată garda.

TAUR: Ai multe de care să-ți faci griji. Săptămâna aceasta vor fi atât de multe momente în care ești obsedat de facturile de serviciu sau de prețul coșului de cumpărături, încât vei neglija nevoile partenerului tău. Fii atent la facturi și chitanțe, Taur. Acestea ar putea să vă golească contul dacă nu aveți un plan de economii pentru aceste probleme. Vitalitatea ta fluctuează. Veți fi un maestru în a ațipi și a dormi mai mult dimineața (și a întârzia la serviciu sau la întâlniri importante).

GEMENI: Nu-ți fie teamă să-ți deschizi inima. Greșelile pe care le-ați făcut în trecut aparțin unei experiențe care ți-a părăsit învățarea și nu există motive pentru a se repeta. Mergeți cu îndrăzneală înainte în acea relație. Banii nu vor lipsi pentru nativii zodiei tale. Acest lucru se datorează siturilor planetare care arată energie robustă și, în același timp, cresc capacitatea de a rezolva probleme. În ceea ce privește sănătatea, se așteaptă o oarecare oboseală ca urmare a oxigenării slabe.

RAC: Ai probleme în a-ți înțelege propria inimă. Săptămâna aceasta starea ta de spirit nu va fi luminoasă și uneori va trebui să te adăpostești în grădina ta secretă. Numai acolo vei putea discerne temerile și preocupările tale. Vei putea fi o persoană mai gospodărească (cel puțin, dacă o comparăm cu vremurile recente). Te vei asigura să nu te îneci, iar în unele cazuri chiar îți vei reduce unele din datorii. Profită de zilele în care soarele strălucește puternic pentru a face activități în aer liber. Îți va oferi un aspect mai bun și te va ajuta să sintetizezi vitamina D.

LEU: Va trebui să clarificați o situație oarecum complicată în această săptămână. Sunt probleme care nu au fost complet rezolvate la vremea lor și care astăzi vor necesita toată atenția ta. În meseria ta vei fi apatic și îți vei face sarcinile la jumătate de accelerație. Corpul tău îți cere să te odihnești și vei visa să iei o vacanță. Dacă trebuie să faci o achiziție care implică o sumă mare de bani, vei trece în revistă totul până la cel mai mic detaliu. O săptămână bună pentru a vă elibera latura mistică și a practica o tehnică care vă cultivă sufletul și spiritul.

FECIOARĂ: Pentru a te bucura de iubire în condiții bune, trebuie să ai picioarele pe pământ și astfel să prețuiești cu adevărat sentimentele. Vei vedea ca lucrurile nu sunt simple, ca sunt probleme sau nelămuriri, dar că merită dublarea eforturilor. Dinamismul te prinde la locul de muncă. În următoarele câteva zile vei fi implicat într-o spirală complexă de schimbări, iar uneori te vei simți pierdut și fără să știi la cine să apelezi pentru o mână de ajutor. Ascultă-ți mai mult și mai bine corpul și, când spune suficient, oprește-te.

BALANȚĂ: În această săptămână Balanță, lucrurile vor deveni puțin dificile pentru tine în arena dragostei. Te vei simți foarte presat, distras și înstrăinat de partenerul tău. Este posibil să scoți la iveală ce e mai rău din tine, totuși, prin dialog, vei reuși să apropii pozițiile. În domeniul economic, după o analiză a veniturilor și cheltuielilor dumneavoastră veți putea să vă faceți ordine în finanțe. În ceea ce privește sănătate, săptămâna aceasta va fi destul de bună în acest aspect al vieții tale. Totul indică faptul că ai reușit să preiei controlul.

SCORPION: Dacă te afli într-o relație care a început de curând, va trebui să fii vigilent. Poți fi victima unor atacuri sau zvonuri. Intuiția și a te lăsa purtat de instinctul tău este un ton important pe parcursul acestei săptămâni. Creșterea economică a nativilor din Scorpion este favorizată în special de astre. Amintiți-vă că sănătatea este atât fizică, cât și psihică. Să te iubești și să te accepți este sinonim cu sănătatea în această săptămână.

SĂGETĂTOR: Predicția săptămânală pentru Săgetătorii îndrăgostiți dezvăluie că în această săptămână ai putea contribui la întărirea relațiilor amoroase și de familie, în ciuda faptului că se vor prezenta vremuri destul de dificile. În ceea ce privește economia dumneavoastră, preocuparea pentru viitor se va diminua. Deși, pe de altă parte, este important să vă controlați impulsurile și să nu cheltuiți nerezonabil. În ceea ce privește sănătatea ta, Săgetător, vei avea un ritm destul de activ toată săptămâna. Acest lucru te va face să te simți foarte energic și motivat, dar ar putea provoca și probleme de sănătate dacă nu știi cum să te oprești la timp.

CAPRICORN: Ești una dintre binecuvântările cosmice și asta trebuie apreciat. Ai toate astrele în favoarea ta când vine vorba de a începe noi relații, o nouă iubire, o cucerire incitantă sau o reconciliere. Riscul este să te lași dus de vanitate și să fii nevoit să regreți o atitudine neplăcută pe viitor. Vei experimenta unele restricții și întârzieri, astfel încât să fii complet sigur că vrei să faci aceste schimbări în viața ta materială. Sănătatea ta este excelentă, așa că săptămâna aceasta îngrijorează-te să o menții.

VĂRSĂTOR: Săptămâna aceasta Vărsător, predicția dragostei va fi marcată de impulsuri și grabă. Influențele planetare te fac să te simți neliniștit și anxios în dragoste. Trebuie să-ți controlezi emoțiile. În raport cu economia ta pentru această săptămână, astrele prevăd că ar trebui să nu ai încredere în anumite mișcări ale finanțelor tale. Luați precauții speciale atunci când efectuați plăți și, mai ales, fiți atenți la posibile fraude. Sănătatea ta în această săptămână va începe să arate grozav, dar unele probleme musculare te-ar putea scoate din joc pentru câteva zile.

PEȘTI: Relația cu partenerul tău va fi foarte bună, cu multă dragoste, săruturi și îmbrățișări. În weekend, starea ta de spirit va fi instabilă. Încearcă să atragi vibrații bune în viața ta. În munca ta, vei continua să te simți sus și jos. Vor fi zile în care mersul la muncă devine o întreagă lume pentru tine. Puteți obține bani din cumpărarea și vânzarea de obiecte și investiții mici. Veți fi predispus la mici accidente, pentru că vă veți simți cu capul în nori. Și din această cauză vei fi puțin mai stângaci.