mamaplus

Horoscopul săptămânii 15-21 martie 2021: perioadă cu noroc pentru Pești și Săgetători

-
//
15.03.2021

În această perioadă vom căpăta mai multă energie, determinare și curaj să punem lucrurile în mișcare. Totodată, raționamentul poate fi neclar, confuz, motiv pentru care este important să fim atenți în luarea deciziilor. Vezi în continuare predicțiile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Chiar dacă săptămâna nu debutază cu prea multă energie, se va dovedi a fi o perioadă bună pentru cei născuți în zodia Berbec. Nu au motive să se teamă de nimic și nici să se supere pe ei înșiși pentru lipsa de chef de care dau dovadă. Sentimental și relațional este momentul transformărilor benefice, al vindecării și al înțelegerii dintr-o altă perspectivă a unui context de viață, poate chiar mai vechi, dar care i-a marcat. Financiar, miercuri și joi trebuie să evite cheltuielile și să aibă grijă la cum își administrează banii pentru a nu avea surprize neplăcute.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur sunt destul de curajoși în exprimarea ideilor și viziunilor săptămâna aceasta. Nativii, în schimb, pot avea așteptări prea mari de la prieteni sau pot pretinde lucruri pe care ceilalți să nu le poată onora. Oricum, tot prietenii vor fi cei care vor veni cu sfaturi bune pentru nativi, însă nu ușor de pus în practică și nici ușor de acceptat de către aceștia, întocmai pentru că trebuie să depună și ei un efort pentru ca rezultatele dorite să apară. Soluțiile pe care le găsesc în cazul unui proiect profesional se pot dovedi eficiente, dar pentru asta trebuie să facă unele modificări de viziune, să schimbe optica.

GEMENI: Nativii pot avea parte săptămâna aceasta de discuții importante ce vizează statutul lor sau direcția profesională sau pur și simplu pot primi sfaturi bune de la persoane importante, cu funcție. Pot vedea altfel un context, o propunere primită. Pe de altă parte, unii nativi vor avea acum mai mult curaj să renunțe la un loc de muncă pentru altul. Cel mai probabil, weekendul îi va scoate din casă pe mulți nativi.

RAC: Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să analizeze dintr-o altă privință niște concepții, credințe și valori la care se raportează și vor avea posibilitatea să discute cu mai multe persoane pe temele care-i macină. Pe de altă parte, Racii vor da dovadă de o intuiție remarcabilă, mai ales în ceea ce privește actele, documentele oficiale, juridice, și vor ști în cine să aibă încredere și în cine nu. Chiar dacă nu acum, cel puțin începând de acum se pot deschide noi oportunități legate de cariera lor.

LEU: Săptămâna aceasta îi poate stimula pe cei născuți sub semnul Leului să se preocupe de niște bunuri materiale, de obținerea unui credit, dar și să fie mai atenți la cum folosesc resursele celorlalți. Este o perioadă intensă și pasională și pot profita de contextul astrologic pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Pe de altă parte, finele săptămânii va aduce nativilor foarte multă energie și bună dispoziție. Își vor recăpăta pofta de viață și determinarea de a-și îndeplini dorințe, de a ieși din casă, de a explora lucruri și domenii noi.

FECIOARĂ: În plan profesional va fi o perioadă bună pentru discuții cu colaboratorii, cu cei cu care lucrează, dar și pentru semnarea unor noi contracte. Chiar dacă nu se semnează acum, cel puțin se pot pune bazele unor viitoare colaborări. Către finele săptămânii, Soarele și Venus pot stimula nativii să fie mai curioși, mai băgăcioși în treburile altora, dar și mai bârfitori, mai critici și mai preocupați de scopuri materiale, de obținerea unor finanțări, de recuperarea unor datorii, dar și de a investiga ce face partenerul cu banii. Viața intimă se animă în weekend.

BALANȚĂ: Dacă pe de o parte unii nativi vor începe să caute soluții la problemele lor de sănătate, vor simți că a venit momentul să-și facă unele analize sau să-și ajusteze stilul de viață, rutina zilnică, pe de altă parte, alți nativi se vor preocupa să aducă îmbunătățiri la locul de muncă, să-și programeze orarul și sarcinile astfel încât să fie mai împăcați cu ceea ce fac. Balanțele trebuie să fie, totodată, mai atente la conflictele cu colaboratorii, cu cei cu care lucrează pentru că de acum pot izbucni mai ușor.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion au parte de multă pasiune și intensitate în viața sentimentală și în această săptămână și pot profita să rezolve prin comunicare ceea ce până acum a creat animozități între parteneri. Venus și Soarele se mută în casa muncii și a sănătății și pot aduce nativilor o perioadă în care mare parte din energie o vor canaliza către eficientizarea muncii lor și vor fi mai interesați să-și îmbunătățească stilul de viață și sănătatea. Nu ar trebui să fie luați prin surprindere dacă la locul de muncă apar sarcini noi și alte responsabilități.

SĂGETĂTOR: Săptămâna aceasta se anunță a fi mai bună față de celelalte pentru cei născuți în zodia Săgetător. Nativii au șanse să se apropie mai mult de nevoile celor dragi și să comunice mai mult, să-i înțeleagă mai mult. Starea emoțională poate fi mai ușor de înțeles acum. Pentru cei care au de rezolvat situații ce țin de acte pentru casă, contextul le este favorabil. În plus, nativii vor simți efectiv că-și recapătă bucuria de a trăi. Vor fi mai veseli, mai bine dispuși și mai dornici de iubire, chiar de a cuceri și a începe noi relații.

CAPRICORN: Se pot rezolva multe situații prin dialog săptămâna aceasta, iar cei născuți în zodia Capricorn pot profita și își pot deschide sufletul pentru a obține clarificările necesare. Totodată, nativii pot spune tot ceea ce până acum nu au spus și se pot bucura de înțelegere și pot da sfaturi foarte bune. Pot fi mai solicitați de nevoile familiei și își pot canaliza mai multă energie în această zonă.

VĂRSĂTOR: Dincolo de ideile financiare pe care le pot avea, dincolo de discuțiile pe tema banilor și încercarea de a-și crește veniturile, vor fi foarte tentați să cheltuie, deci ar fi bine să-și facă și un plan de economii și să se gândească cum să-i administreze cât mai coespunzător. Totodată, vor spune ceea ce au de spus fără să stea prea mult pe gânduri, vor da sfaturi și se vor implica în fel și fel de dialoguri dacă temele le stârnesc curiozitatea. Acest tranzit poate aduce mai mult chef de plimbări, mai multe deplasări, deci în weekend pot ieși din casă într-o scurtă vizită, excursie.

PEȘTI: Nativii nu doar că vor deveni mai deschiși în dialoguri, dar vor avea calități de povestitor și abilități de vânzător. Cu atât mai mult le este asigurată reușita cu cât Soarele și Venus vor activa sectorul financiar și mare parte din energie nativii o vor canaliza pentru a face bani, pentru a descoperi noi oportunități să-și crească veniturile. Este o perioadă bună să-și folosească cât mai eficient propriile lor resurse și chiar să-și monetizeze niște talente personale.