mamaplus

Horoscopul săptămânii 15-21 iunie 2020: se reaprinde focul iubirii pentru mulți nativi

-
//
15.06.2020

Începe o săptămână în care pasiunea poate atinge cote înalte pentru majoritatea nativilor. Acest aspect ne va trezi instinctele, ne va da forță interioară să ne îndeplinim obiectivele, de va da puterea de a trece peste orice barieră și obstacol, însă poate veni și cu lupte interioare în vedere clarificării unor gânduri, frici, temeri care ne împiedică să avansăm. Vezi în continuare previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna în forță și reușesc să-și îndeplinească niște obiective profesionale. Poate fi vorba de oferte și oportunități care vin către nativi legate de carieră și care nu ar trebui ignorate. Pe de altă parte este vorba de un interes aparte pe care-l acordă familiei și mulți nativi vor avea parte de schimbări majore legate de relația cu părinții, legate de relația cu ei înșiși și trecutul lor, dar și legate de locuință. Comunicarea va fi un atu al nativilor și în această zonă se va petrece un eveniment care le va aduce ocazia de a se face remarcați.

TAUR: Din punct de vedere financiar se va petrece un eveniment remarcabil care le va aduce ocazia să-și îmbunătățească veniturile. Pentru unii poate fi vorba de intrarea în posesia unei moșteniri sau de câștigarea unui proces, în timp ce pentru alții poate fi vorba de o creștere salarială, de un proiect nou mult mai bine remunerat. Orice s-ar petrece acum și ar putea fi recepționat cu mai puțin entuziasm, Taurii trebuie să știe că va avea ecou pozitiv pentru viitor. Comunicarea, procesul de învățare, activitățile academice vor primi un imbold.

GEMENI: Nativii s-ar putea să realizeze ce trebuie să facă pentru a se apropia mai mult de statutul pe care și-l doresc, însă totul trebuie făcut cu prudență și atenție. Pentru unii poate fi vorba de o redirecționare profesioanlă. Oricum, în viața Gemenilor se va petrece un aspect care-i va determina să pornească pe drumul lor. Pe de altă parte, este nevoie de o renegociere a unor aspecte financiare pentru că noi oportunități pot apărea la acest capitol.

RAC: Nativii, cel mai probabil spun ce au de spus, își exprimă nevoile, pretențiile, necesitățile emoționale și astfel reușesc să ajungă la un acord benefic cu partenerul de viață. Pe de altă parte, eclipsa din semnul lor va fi foarte impactantă pentru nativi și va aduce ocazia unor noi începuturi remarcabile legate de viața personală. Este o perioadă excepțională pentru a depăși trecutul și a face cu încredere un pas spre un viitor lipsit de frici, temeri, fantasme și amintiri dureroase.

LEU: Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să-și îmbunătățească prestația la locul de muncă și astfel să fie mai bine remunerați, însă va fi nevoie de mai multă implicare și responsabilitate pentru a obține roadele dorite. Totodată, această perioadă poate aduce și capacitatea de a depăși o problemă emoțională. Pe de altă parte, nu este exclusă o confruntare cu trecutul care să le evidențieze nevoia de a face curățenie în viața lor, de a o lua de la capăt într-un aspect pe care acum îl retrăiesc. Se întrevede un ajutor de la prieteni sau de la o persoană importantă într-un proiect, plan pe care-l au pentru viitor.

FECIOARĂ: Reprezentanții acestui semn zodiacal au parte de o săptămână foarte bună în dragoste, reușesc să comunice mai bine cu partenerul, să-și declare sentimentele, să lege o nouă relație, însă va fi nevoie de pași mici și siguri pentru a se asigura că este ceea ce trebuie pentru ei, dat fiind că Venus încă retrogradează. În carieră pot avea parte de o veste bună, de un moment remarcabil care să le aducă ocazia de a face un pas în față. Noi relații de prietenie se pot lega acum și noi planuri și proiecte de viitor se pot contura.

BALANȚĂ: Ei trebuie să lucreze mai mult dacă-și doresc îmbunătățirea vieții. Nativii se pot lăsa ajutați, ghidați de familie. Sănătatea se va îmbunătăți în această săptămână, mai ales dacă vor reuși să integreze în viața lor noi principii sănătoase. Cei care visau la o călătorie sau să se înscrie la niște cursuri, acum o pot face cu încredere. Pe de altă parte se întrevăd noi începuturi legate de carieră și chiar dacă pot părea tensionate sau neplăcute inițial, acestea se vor dovedi de bun augur pe viitor.

SCORPION: Nativii au ocazia să reia un dialog cu persoana iubită sau să se împace cu un fost partener de care s-au despărțit de curând. Sunt susținuți pentru a-și pune în evidență un talent personal, o abilitate, pentru a se lansa într-un proiect creativ, artistic. Este momentul să rezolve o situație financiară mai veche, o situație care vizează o moștenire, partaj sau relație intimă ascunsă, aventură. Noi începuturi se conturează în legătură cu principiile și mentalitățile lor de viață.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie mânați de destin să facă un pas înainte într-o relație, indiferent că sunt căsătoriți sau sunt parte a unui cuplu sau sunt singuri. Pasiunea va fi reaprinsă, iar momentele intime pe care le vor trăi acum pot fi deschizătoare de noi drumuri relaționale. Pe de altă parte se întrevede sprijin din partea familiei într-o problemă financiară. Fie ajută, fie sunt ajutați de cei dragi.

CAPRICORN: Reprezentanții acestui semn zodiacal au chef de distracție în această săptămână și sunt mânați de noi dorințe în relațiile cu cei din jur. Poate fi vorba de o nouă relație, de consolidarea poveștii de dragoste în care se află sau, cea mai mare probabilitate, să fie vorba de un nou parteneriat profesional care să le îmbunătățească viziunea de viitor. Comunicarea va fi un atu și pot reuși să-și vindece problemele relaționale pe care le au, chiar problemele cu ei înșiși. Capacitatea de negociere este excepțională și sunt susținuți în semnarea unor acte, hârtii, documente, în tranzacții și deplasări.

VĂRSĂTOR: În dragoste, nativii se pot aștepta la o surpriză de destin, iar cei singuri pot cunoaște pe cineva care să le trezească remarcabil interesul, în timp ce cei care sunt într-o relație s-ar putea să devină părinți sau să-și sudeze într-un mod neașteptat relația. Cei care întreprind activități artistice, interpretative, creative au parte de un moment favorabil, un pas înainte. Pe de altă parte, la locul de muncă pot avea parte de noi începuturi, noi sarcini, responsabilități, un nou program, însă poate fi vorba și de decizia nativilor de a-și schimba stilul de viață și a-și reorganiza prioritățile.

PEȘTI: Nativii sunt foarte pasionali, se valorifică și cei singuri pot cuceri, în timp ce cei care se află într-o relație pot reaprinde flacăra pasiunii. Eclipsa de Soare se va petrece întocmai în sectorul sentimental și poate veni cu noi începuturi, o nouă relație sau, dacă sunt parte deja a unei relații, pot deveni părinți, pot dori să-și întemeieze un cămin. Schimbări importante se pot petrece în sufletul Peștilor, dar acestea vor avea rolul de a-i apropia mai mult de ceea ce-și doresc în viață, chiar dacă în mod inconștient.