mamaplus

Horoscopul săptămânii 14-20 martie 2022: Fecioarele și Taurii simt nevoia unei schimbări

-
//
14.03.2022

Urmează o perioadă de culegere a culegere a roadelor și pregătire pentru un nou început. Este un moment de curățenie și ar trebui să renunțăm la acele rutine care nu ne fac bine și la programul de muncă prea încărcat. Discuțiile purtate acum ne vor surprinde în mod plăcut. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Berbecilor le pot veni idei genială prin care să-și stabilizeze veniturile și pot purta discuții salariale, legate de un comision, de venituri care să-i încânte. Luna Plină le oferă ocazia să-și schimbe programul de muncă, rutina zilnică și să abordeze un stil de viață mai sănătos. În schimb, în cuplu și în relațiile de prietenie, pot avea parte de schimbări bruște și evenimente care-i surprind. Este posibil ca partenerul să le ceară mai mult spațiu de mișcare.

TAUR: Taurii pot primi vești de la prieteni pe care nu i-au mai văzut de multă vreme și pot cunoaște persoane care să-i inspire și să-i ajute să facă unele schimbări în viața lor. Nativii au mare nevoie de libertate și independență acum, vor să se simtă stăpâni pe ei înșiși. Profesional, pot intra în conflicte cu superiorii, mai ales dacă se simt constrânși de responsabilități. Nu este deloc exclus să pună punct unei situații profesionale care îi acaparează.

GEMENI: Gemenii au tendința de a-și idealiza partenerul și ar trebui să-l coboare de pe piedestalul pe care l-au urcat. Pot avea parte de răsturnări de situație în viața sentimentală și secrete pot ieși la suprafață. Profesional, fac față foarte bine stresului, în ciuda unor vești mai puțin plăcute pe care le primesc. Va fi nevoie de găsirea unui echilibru între carieră și familie. Sunt stimulați să se afirme și pot uita de nevoile celor dragi.

RAC: Racii pot vedea complet diferit o situație de viață și s-ar putea chiar și ei să fie surprinși de noile orizonturi pe care și le deschid doar prin schimbarea opticii. Acest context îi stimulează să-și schimbe unele decizii sau să ia decizii de viitor diferite de cele de până acum. Pe de altă parte, tot acest context poate aduce tesiuni și parteneruș, dacă acesta vede altfle lucrurile. În plus, pot ieși la suprafață unele adevăruri, unele ascunzișuri ale partenerului.

LEU: Leii pot fi luați prin surprindere de discuții cu superiorii sau de situații profesionale atipice menite să-i scoată în față. Le vor face față chiar dacă inițial vin cu frustrări. Luna Plină îi stimulează să-și schimbe modul în care își câștigă banii și să vină cu soluții pentru a deveni mai eficienți în raport cu munca lor. În cuplu sunt surpinși de atitudinea partenerului și în unele cazuri, unde nu e loc de compromis, se poate ajunge chiar și la o ruptură de relație.

FECIOARĂ: Fecioarele simt nevoia să facă o schimbare atât în plan personal, cât și relațional. În cuplu realizează că au aceeași viziune și împărtășesc aceleași idealuri cu partenerul de viață și asta le oferă încredere că sunt pe drumul cel bun. În schimb, la locul de muncă poate fi o perioadă mai tensionată și obositoare. Ideile lor pot să nu fie luate în seamă și se pot certa cu colegii. O schimbare de program și rutină zilnică, de stil de viață, le-ar fi de bun augur.

BALANȚĂ: Balanțele pot avea idei inedite despre cum să-și crească eficiența la locul de muncă și să nu mai piardă resurse. Pot descoperi fel și fel de tratamente și remedii eficiente pentru a se vindeca. Totodată, au ocazia să depășească trecutul, să ierte și să se deschidă spiritual. În plan sentimental, pot avea parte de schimbări bruște care să le cam dea peste cap afectiv. Trebuie să aibă grijă la tentațiile financiare și să nu exagereze cu cheltuielile pe plăceri de moment.

SCORPION: Scorpionii singuri pot fi surprinși de un flirt care prinde contur, de o discuție neașteptată cu o persoana de care se simt atrași. Cei care sunt parte a unui cuplu, în schimb, s-ar putea să treacă prin momente mai tensionate și care aduc schimbări bruște în relația lor. S-ar putea ca partenerul să nu fie de acord cu nimic din ce propun nativii sau să le ceară mai multă independență.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii pot fi luați pe nepregătite de o discuție cu familia sau de un context care vizează niște acte de casă. Este o perioadă mai agitată pentru nativi și s-ar putea să fie mai certăreți și să ia niște decizii bruște care vizează stilul lor de viață și mai ales locul de muncă. Pot culege roadele muncii lor și își pot consolida poziția profesională. În cuplu sunt mai înțelegători în prima parte a săptămânii.

CAPRICORN: Capricornii pot fi mai dornici de discuții și pot surpinde prin sinceritatea pe care o afișează. Pot primi vești neașteptat de bune, dar și ei pot avea idei ingenioase. În plan sentimental, pot fi surprinși de o situație ciudată, neașteptată sau de o atitudine a copiilor. Atenție mai multă la cheltuieli și la speculațiile financiare care pot aduce pierderi.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii pot purta discuții sau pot primi vești financiare neașteptate, care să-i surprindă. Unii nativi pot face cheltuieli neplanificate pentru casă și cei dragi, iar alții pot căuta soluții de creștere a veniturilor. Este o perioadă bună să stopeze pierderea de resurse și să devină eficienți în conservarea unor bunuri, dar și în conservarea propriei lor energii. Posibile tensiuni și neînțelegeri în familie. Viziunile sunt diferite și va fi greu să ajungă la o înțelegere.

PEȘTI: Peștii sunt direcți în comunicare și îi pot surprinde pe cei cu care poartă dialoguri sau negociază. Pot primi informații care să-i șocheze și pot lua decizii neașteptate. Luna Plină se petrece în sectorul relațiilor lor și poate aduce o încheiere a unei etape sau poate un angajament pe termen lung care să le schimbe viața. Finalul de săptămână este mai agitat și oboseala cronică își poate spune cuvântul. Se pot confrunta cu neliniști și lipsă de concentrare.