mamaplus

Horoscopul săptămânii 14-20 decembrie 2020: Săgetătorii se bucură de o nouă etapă în viață

-
//
14.12.2020

Săptămâna aceasta debutează cu o Lună Nouă în zodia Săgetător, eveniment însoțit de o eclipsă totală de Soare în zodia amintită. Acest aspect ne aduce noi începuturi. Este vorba de schimbări de viziune, de noi convingeri și mentalități, noi principii care să ne conducă spre evoluție spirituală și progres. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec au parte de o perioadă în care dorința de a-și schimba anumite concepții, valori morale va fi mare. Nativii vor trebui să lase în spate principiile învechite după care s-au ghidat până acum și să facă loc unor noi mentalități. Partea bună este că nu vor avea doar inspirație și idei bune despre cum să se dezvolte, ci vor avea și curajul de a lua deciziile, important find să privească atât în ansamblu, cât și detaliile contextelor cu care se confruntă. Sentimental vor simți îmbunătățiri și vor fi atrași de persoane cu care împărtășesc aceleași idealuri, iar în cuplu vor dori să-și stabilească perspective de viitor comune cu partenerul.

TAUR: Sentimental, au curajul să vorbească și să clarifice ceva din trecut în relația cu partenerul de viață. Nativii vor vorbi despre viitorul relației în care se află, vor vrea să vadă dacă au idealuri comune cu persoana iubită, iar cei singuri vor fi atrași de persoane care e împărtășesc convingerile. Va începe o perioadă de afirmare, în care Taurii vor face tot ce le stă în putință să-și atingă niște obiective propuse.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de noi începuturi relaționale, fie că este vorba de închierea unei relații care le inhibă evoluția, unei relații în care idealurile de viitor sunt diametral opuse, fie că este vorba de trecerea la un alt nivel, poate chiar o cerere în căsătorie, în cazul nativilor care se bucură de o relație construită pe interese comune, pe valori morale și principii de viață comune. Cei singuri vor avea șansa de a începe o poveste nouă.

RAC: Nativii vor negocia avantajos, vor avea curaj să-și exprime ideile și să se facă remarcați în carieră, vor avea îndrăzneala necesară pentru a face chiar o schimbare de direcție profesională. Cei care-și căutau un loc de muncă, acum se pot angaja. Va fi o perioadă solicitantă și de aceea este de preferat să fie atenți și la stilul de viață, să aducă îmbunătățiri pe cât posibil și să se odihnească mai mult. În plan sentimental au ocazia să-și îmbunătățească relația cu partenerul, să bată în cuie ceva pentru viitor.

LEU: Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de noi începuturi în viața sentimentală care pot veni, de la caz la caz, cu o nouă relație pentru cei singuri, însă atenție că poate fi o relație karmică, pot veni cu posibilitatea de a deveni părinți, aspect care se poate traduce fie prin luarea acestei decizii, fie prin dialoguri cu partenerul care clarifică niște principii și convingeri în această direcție. Este o perioadă creativă, în care imaginația și simțul artistic pot aduce fel și fel de beneficii. Leii trebuie să învețe să ofere libertate partenerului și să caute să se asocieze profesional cu persoane cu care au viziuni comune.

FECIOARĂ: Unii nativi pot avea ocazia să-și schimbe niște convingeri pe care le au vizavi de ideea de cămin, de familie, să-și schimbe niște mentalități legate de o locuință, de un bun de patrimoniu. Posibil să-și cumpere o casă, să vândă o moștenire, să negocieze un bun material, să-și facă un credit, o asigurare de locuință. Jupiter și Saturn vor activa sectorul muncii și al sănătății și vor cere nativilor maturizare, responsabilizare dacă-și doresc oportunități de avansare. Se cer schimbări în stilul de viață.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță vor trebui să lase în spate tipare de gândire învechite și vor tebui să învețe să comunice cu adevărat. Pe de altă parte, nativii vor avea idei bune și vor da dovadă de curaj în a le pune în practică. În cuplu sunt mai deschiși și spun lucrurilor pe nume, comunicarea cu partenerul de viață se va îmbunătăți, iar cei singuri vor fi mai deschiși către flirt. Zona de negocieri le va fi benefică săptămâna aceasta.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de surprize financiare de tot felul, de la cheltuieli neprevăzute, la idei noi care să le aducă îmbunătățirea veniturilor. Unii nativi vor decide că este momentul să-și pună în practică talentele cu care au fost înzestrați și să le monetizeze. Este o perioadă favorabilă pentru negocierea salariului, a unei plăți primite în urma unei activități întreprinse. În cuplu pot lua niște decizii importante în urma discuției cu partenerul.

SĂGETĂTOR: Cel mai probabil ceva din trecut trebuie încheiat pentru ca o relație să funcționeze. Săgetătorii vor avea idei mărețe, vor avea curaj să-și pună în practică planuri îndrăznețe în urma cărora să facă progrese remarcabile. Mulți nativi vor relua teme de discuție cu persoana iubită, cu copiii, iar cei singuri vor flirta cu convingerea că vor cuceri. Ideile creative și artistice vor fi puse în practică acum. Vor face o revoluție la nivel de idei și tipare de gândire, totul în scopul progresului, al evoluției intelectuale.

CAPRICORN: Nativii vor avea idei bune, dar și îndrăznețe despre cum să rezolve o situație cu familia sau cu locuința. Va fi o perioadă bună să se desprindă de trecut, de amintiri, de traume, frici, vicii, dependențe și obsesii. Capricornii vor deveni mai conștienți de valoarea talentelor lor personale și vor dori să le monetizeze. În plus, vor lupta pentru a-și crește veniturile, dar pentru ca oportunitățile să vină va fi nevoie de responsabilizare și lucru în echipă.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au parte de noi începuturi în ceea ce privește sectorul prietenilor și al proiectelor de echipă. Nativii vor avea idei bune, îndrăznețe, curajoase despre cum să facă lucrurile să funcționeze profesional. Este o perioadă în care noi persoane pot intra în viața lor, își pot face noi cunoștințe cu care să împărtășească convingeri și viziuni comune și alături de care să-și atingă idealuri. Sunt susținute planurile alături de prieteni, dar și acțiunile umanitare. Cei singuri pot fi atrași de cineva din anturaj.

PEȘTI: Viața profesională se schimbă, ideile nativilor se schimbă și pot avea noi viziuni despre cum să-și atingă un obiectiv. Ceva vechi, nefolositor poate fi lăsat în spate pentru a face loc noilor strategii. Mulți nativi pot fi investiți într-o funcție, pot schimba direcția în carieră și pot avea idei bune și îndrăznețe care să le aducă o reală îmbunătățire a imaginii. Talentele de negociator pot ieși în evidență acum. În cuplu pot discuta cu partenerul pentru a-și restabili unele convingeri, idealuri de viitor, vor discuta despre obiectivele pe care le au în doi.