mamaplus

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021: Leii și Săgetătorii au poftă de aventură

-
//
13.12.2021

În următoarea perioadă vom fi plini de energie, optimiști și dornici de cunoaștere și călătorii. Pe de altă parte, Mercur în Capricorn ne stimulează să gândim și să analizăm mai mult situațiile din viața noastră și să ne organizăm mai bine ideile. Comunicarea devine mai sobră, exprimarea mai argumentată și căpătăm un plus de înțelepciune. Haideți să vedem în continuare prognoza astrologică pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Nativii devin energici, entuziaști și competitivi. Va urma o perioadă foarte bună pentru studii, călătorii, distracții și aventuri. Berbecii vor discuta și vor analiza mai atent o situație profesională în care se află. Posibil ca ideile lor să placă superiorilor sau să gândească strategii bune de avansare. Totuși, retrogradarea lui Venus le poate cere o revizuire a întregii situații profesionale, chiar și a direcției pe care se află. Relațional, acest aspect poate aduce nevoia oficializării unei relații, în cazul unor nativi.

TAUR: Nativii vor deveni mult mai atenți la discuțiile pe care le au și vor cultiva gândirea înțeleaptă. Răbdarea poate fi un punct forte acum. În cuplu se pot discuta și negocia situații ce țin de buget comun, dar și de viață intimă. Nativii sunt sfătuiți să-și achite datoriile acum, să evite creditele și alte împrumuturi și să aibă mai multă grijă la cheltuieli.

GEMENI: S-ar putea ca atmosfera să devină mai conflictuală în perioada următoare. Mulți nativi pot încheia relații în urma unor situații din trecut care ies la lumină. Este o perioadă de plată karmică, iar cei singuri ar trebui să evite noile relații acum pentru că nu văd realitatea. Grijă la acte și la problemele juridice, financiare. Luna Plină se petrece chiar în Gemeni și poate marca încheierea unui capitol din viața nativilor.

RAC: Dialogurile cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali vor fi importante și pot avea legătură chiar și cu statutul unei relații. Cu Marte în Săgetător, la locul de muncă va crește nivelul de stres și s-ar putea ca nativii să aibă mai multe sarcini de rezolvat ca de obicei. Deși vor avea energie, se vor putea suprasolicita foarte ușor și va fi nevoie de atenție acordată sănătății și odihnei.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au parte de intrarea lui Marte în sectorul afectiv, tranzit care-i stimulează la distracție și aventură. Nativii se vor confrunta cu lipsa timpului alocat micilor plăceri. Acest aspect îi poate stimula să-și reorganizeze stilul de viață și să încerce să devină mai eficienți profesional. Nu este o perioadă bună pentru noi relații și idile, însă situații sentimentale din trecut, flirturi mai vechi, se pot lămuri acum. Luna Plină din Gemeni poate aduce culegerea unor roade ale unor proiecte în care nativii s-au implicat. Posibil ca și unele relații de prietenie să fie mai tensionate în weekend.

FECIOARĂ: Poate începe o perioadă de clarificări sentimentale, de lămuriri în cazul unei povești de iubire, dar și de discuții legate de copii. Unii nativi vor analiza ideea de a deveni părinți, în timp ce alții pot discuta cu aceștia despre viitorul lor. Creativitatea se cere reanalizată și folosită mai mult. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru nativii care vor să se preocupe de casă, fie de reorganizare, renovare, fie de mutare.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță pot profita de intrarea lui Mercur în Capricorn pentru a-și îmbunătăți relația cu familia și pentru a comunica mai mult cu cei dragi. Cum Venus, guvernatoarea lor, va retrograda tot aici, este nevoie ca nativii să-și reevalueze starea emoțională și raportarea la familie. S-ar putea să se simtă mai triști, mai neiubiți și singuri. Luna Plină din Gemeni poate pune punct unor convingeri greșite și poate susține nativii să se îndepărteze de acele principii și credințe care le blochează evoluția și progresul.

SCORPION: Nativii sunt motivați să câștige mai mulți bani, să lupte pentru niște drepturi salariale, dar trebuie să aibă grijă și la cheltuieli, pentru că și acestea pot crește. Mercur va intra în Capricorn, acolo unde va retrograda și Venus, și comunicarea, raționamentul devin puncte importante pentru nativi. Se pot relua decizii și reanaliza, pot reveni foști parteneri în viața Scorpionilor sau se pot relua dialoguri mai vechi în cuplu.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător, pot începe să răsufle ușurați săptămâna aceasta, deoarece Marte va intra în zodia lor și le va aduce un plus de energie, optimism și poftă de aventură. Nativii vor avea curaj, mai multă încredere în propria lor persoană și vor fi mai motivați să-și atingă unele scopuri. S-ar putea ca unii nativi să fie nevoiți să-și reevalueze modul în care-și câștigă și administraeză veniturile sau să-și revizuiască niște decizii financiare luate.

CAPRICORN: În această perioadă nativii pot fi mai irascibili, iar nivelul de oboseală va crește, cu atât mai mult cu cât vor trebui să se ocupe și de alții, nu doar de ei. Posibil ca anumite simptome mai vechi să revină și de aceea nu ar trebui să se suprasolicite. Venus retrogradă în zodia lor poate aduce momente de tristețe, singurătate, indiferent că nativii sunt sau nu într-o relație, și poate stimula la schimbări de look și schimbări legate de modul în care-și manifestă sentimentele. De evitat noile povești de dragoste!

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o perioadă destul de delicată. Cum Mercur le guvernează zona sentimentală, nativii sunt sfătuiți să evite atracțiile ascunse, relațiile cu persoane indisponibile emoțional și mai degrabă să-și reevalueze viața sentimentală și trecutul. La nivel mental va fi vorba de o stare de agitație care poate aduce insomnii și chiar activarea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Marte în Săgetător îi va stimula pe nativi să iasă din casă și să cunoască noi persoane, însă grijă la interesele ascunse ale acestora.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână agitată în plan profesional, grație intrării lui Marte în Săgetător. Nativii vor fi determinați să-și atingă niște obiective, să iasă în față și să se afirme. Ambițiile nativilor vor crește peste limită și pot deveni mai conflictuali cu superiorii, dar și mai competitivi. De evitat atracțiile față de persoane din anturaj. Luna Plină din Gemeni poate aduce tensiuni în familie și stări emoționale apăsătoare. Unii Pești își pot schimba raportarea la ideea de cămin.