mamaplus

Horoscopul săptămânii 12-18 aprilie 2021: Gemenii au energie cât pentru toate zodiile

-
//
12.04.2021

Săptămâna începe cu o minunată Lună Nouă în zodia Berbec, un eveniment astrologic deosebit de impactant în sens pozitiv prin aspectele pe care le face. Este momentul să ne setăm noi obiective, să ne punem în practică ideile și să deschidem noi porți spre viitor. Mai mult decât orice altă lunație de acest fel, această Lună Nouă din Berbec ne aduce ocazia unor noi începuturi în viața noastră. Vezi în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Nativii au ocazia să-și îmbunătățească viața, au energie, au idei, au curaj, însă și temeri de afirmare pe care ar trebui să le depășească acum. Oportunitățile pot veni pe multe planuri, mai ales susținere din partea prietenilor, a asociaților. Berbecii iși pot face acum strategii bune de viitor, însă nu trebuie să aștepte nimic, ci să ia atitudine, să înceapă să acționeze în direcțiile dorite. În plan sentimental, emană bucurie, magnetism, sunt atrăgători și pot cuceri pe cine-și doresc.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de multă energie, însă la nivel psihic, mental ceea ce le poate aduce nu doar insomnii, ci și o stare de irascibilitate. Deși vor dori să demareze noi acțiuni, s-ar putea să simtă că stau pe loc, că ceva din trecut nu-i lasă să avanseze, poate chiar propriile lor frici. Nativii ar trebui să se folosească de energia acestei Luni Noi pentru a se desprinde de trecut, de blocaje emoționale și să înceapă să se preocupe mai mult de sănătatea lor, mai ales dacă au stări sau simptome neplăcute. Pe de altă parte, financiar începe să se dizolve confuzia de până acum și astfel vor putea lua decizii mai bune.

GEMENI: Gemenii au energie cât pentru toate zodiile și sunt puși pe treabă, însă există și riscul de suprasolicitare. Nativii petrec mult timp în discuții cu prietenii, fac planuri de viitor, strategii de atingere a obiectivelor, călătoresc și sunt dornici să-și extindă orizonturile de cunoaștere, să învețe să facă și altceva decât ceea ce au făcut până acum, iar acest aspect îi poate ajuta profesional. Cu Venus, guvernatoarea iubirii lor, implicată în aspectul de Lună Nouă s-ar putea să fie atrași de cineva din anturaj sau să cunoască pe cineva cu care să înceapă un flirt sau chiar o nouă poveste de iubire.

RAC: Este o perioadă cu foarte mare potențial pentru afirmare, pentru a prelua o funcție, chiar dacă se tem de anvergura situației sau se tem de nou și necunoscut. Jupiter îi susține să scape de frici, de angoase și chiar și de dependențe și vicii, de obiceiuri toxice, dacă vorbim de sănătate. Mai multă grijă în relația de cuplu pentru că Pluto, care se află în acest sector, este destul de tensionat și nativii se pot confrunta cu autoritatea partenerului și pot fi mai conflictuali.

LEU: Cei care sunt parte a unui cuplu, pot ajunge la viziuni comune cu partenerul, fac planuri de viitor și progrese în cuplu. Luna Nouă poate veni cu oportunități din străinătate sau legate de obținerea, punerea în practică a unei diplome. Este o perioadă bună să învețe ceva nou și să aplice, mai ales din punct de vedere profesional, dar fiind că Venus va intra în Taur și îi va susține să-și îmbunătățească situația profesională.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară se pot folosi de aspectele astrologice ale săptămânii pentru a vedea ce anume îi nemulțumește, fie în viața sentimentală, fie în viața personală, fie financiar și profesional. Pot renunța la dependențe, la a-i mai critica pe alții, pot începe o dietă, un nou stil de viață, își pot îmbunătăți sănătatea și se pot axa pe rezolvarea unor contexte de țin de bani și bunuri materiale. Cei care au relații la distanță vor avea ocazia unei revederi. Tot acesta spect îi va susține și să studieze și să călătorească.

BALANȚĂ: În viața de cuplu se poate ajunge la noi înțelegeri, se pot face noi planuri de viitor, se poate intra pe o nouă direcție, cât și în cazul celor singuri, care pot cunoaște noi persoane, pot începe noi relații. Din punct de vedere profesional, este o săptămână în care nativii sunt creativi, au șanse să se afirme artistic, mai ales că primesc sprijinul celor din jur, iar cei care au de obținut diplome, atestate o pot face sau, în alte cazuri, se pot folosi de o diplomă pentru a-i învăța pe alții. Pot începe noi colaborări, pot semna noi contracte.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână foarte solicitantă la locul de muncă, însă care le poate aduce și beneficii. Posibil ca noile sarcini care vin acum, noile responsabilități sau schimbări care apar să-i sperie pe nativi, să-i obosească și enerveze, însă acestea se vor dovedi, de fapt, a fi noi uși deschise. Cei care-și caută un nou loc de muncă, acum au șanse mari să se anhajeze. Familia îi poate susține mai mult acum pe nativi, mai ales dacă sunt foarte ocupați și nu se pot preocupa de casă.

SĂGETĂTOR: Pentru cei născuți în zodia Săgetător săptămâna aceasta vine cu mult entuziasm, bucurie și vești bune în sectorul iubirii. Cei care sunt singuri au toate șansele să înceapă noi relații, să se îndrăgostească sau să redescopere pasiunea alături de partenerul de viață. Cei care au copii reușesc să se apropie de aceștia, să petreacă timp împreună, să se distreze mai mult ca niciodată. Este o perioadă în care Săgetătorii sunt mai comunicativi, mai veseli și entuziaști și se pot bucura mai mult de ceea ce le oferă viața. Sunt creativi și se dedică hobby-urilor lor.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă mai mult de casă și familie în această peroiadă, însă s-ar putea ca ceea ce se petrece în intimitatea lor să-i frustreze, să-i deranjeze, să-i irite și să simtă o nevoie profundă de schimbare. Există posibilitatea ca unii nativi să se mute cu persoana iubită, alții, în schimb, dacă sunt singuri să fie foarte ancorați în trecut și copleșiți de amintiri. Nativii vor dori să-și îmbunătățească viața sentimentală, fie că sunt singuri, fie că au o relație și vor căuta să aducă mai multă pasiune. Relațiile cu copiii, de asemenea, sunt susținute de acest tranzit, dar și creativitatea și simțul artistic. Din punct de vedere profesional și financiar pot avea parte de șanse, oportunități.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte stimulați de planete în zona cunoașterii, a studiului și a comunicării. Pot vorbi mai mult ca de obicei, pot fi mai curioși ca niciodată și șansele să le vină idei sclipitoare și să găsească cele mai bune soluții pentru ei sunt foarte mari. Pot face deplasări, pot cunoaște persoane noi, pot citi și învăța ceva sau pot transmite altora ceea ce ei deja știu.

PEȘTI: Pe lângă faptul că pot fi mai cheltuitori sub impulsul momentului, mai ales luni, la Luna Nouă, au ocazia să discute despre bani, despre salarizare, să primească un comision, bonus care să le crească veniturile sau le vin idei bune despre cum să câștige mai mult. Spre finele săptămânii, energia nativilor se va focaliza către casă și familie și vor reuși să aducă îmbunătățiri acestor sectoare. Totodată, cum Jupiter le este guvernator, s-ar putea ca trecutul să fie atât de prezent acum în viața lor încât să ia decizia să se rupă de acesta și să și reușească.