mamaplus

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie 2021: Scorpionii fac alegeri bune, iar Leii se îndrăgostesc

0
//
11.10.2021

În această perioadă veți descoperi că risipa de energie fizică, dar mai ales emoțională, nu este răspunsul în aproape nicio situație. Aşa că relaxați-vă, păstrați-vă cumpătul şi încercați să comunicați mai eficient cu cei din jur. Acordați-vă timpul de care aveți nevoie şi nu vă supuneți la stes inutil. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: În această săptămână te grăbești să-și rezolvi sarcinile dar uneori este nevoie și de pauze. Vei participa la cheltuielile casei și chiar ale părinților. Vrei să încerci să le reduci și asta reprezintă o provocare. Vei coopera la un proiect cu alte persoane decât cele apropiate. Poate vrei să faci ceva pentru comunitate. 

TAUR: Vei avea parte de vești bune în această perioadă. Un răspuns de care ai nevoie de la un șef poate duce la discuții cu acesta. Încearcă să nu te iriți. S-ar putea să fi chemat la resurse umane în compania unde lucrezi sau chiar să aplici pentru un alt loc de muncă. Vei avea succes. 

GEMENI: Acțiunile îndrăznețe îți pot aduce succes. Este bine să fii flexibil, să ierți și să îți înțelegi partenerul. Veți purta o discuție despre viitorul vostru împreună. Vei fi tentat să duci relația mai departe, spre o eventuală căsătorie, ori să cumpărați o casă împreună. Așteptați însă până când Mercur va reveni la mersul său direct, spre sfârșitul lunii.

RAC: Rămâi cu ceea ce știi în aceste zile. Experimentele vor eșua, așa că rezumă-te la adevăr. Vrei să prepari o mâncare nouă dar nu-ți va ieși. Verifică datele de expirare ale alimentelor. Iar dacă te hotărăști să iei masa în oraș, mergi într-un loc cu care ești familiarizat. Te preocupi de sănătate, vrei să faci yoga, să te plimbi în natură. Așa îți vei recăpăta energia și voia bună. 

LEU: Ești pregătit de aventură dar vei întâmpina probleme de logistică. Traficul, ocolirile, blocajele te împiedică să ajungi la locul dorit. Asigură-te că ai telefonul încărcat, astfel încât să poți cere ajutor. Pe la mjlocul săptămâni vei purta discuții cu partenerul tău pentru a discuta despre viitorul relației voastre. Să vă mutați împreună ori să vă cumpărați o casă sau chiar să vă căsătoriți. Dacă ești singur, acum este momentul să întâlnești persoana potrivită. 

FECIOARĂ: Este momentul să elimini obstacolele care îți stau în cale pentru a avea un drum clar. Te vei concentra pe bani și analizezi ce anume îți blochează prosperitatea. Scapă de frici și nesiguranțe. Fă ordine în casă. 

BALANȚĂ: În această săptămână, dragostea și prietenia îți bat la ușă. Oportunitățile sunt aproape. Nu te lua prea în serios. Glumește pe seama nebuniilor și a slăbiciunilor tale. Arată-le celorlalți că nu ești perfect și vei vedea câți prieteni vor veni în jurul tău și te vor sprijini. Spre mijlocul săptămânii vei primi apelul pe care l-ai așteptat de la o persoană pe care ai cunoscut-o de curând. 

SCORPION: Faci alegeri bune zilele astea. Partenerul tău este plin de energie și vrea să te ia într-o drumeție pe munte. Dar nu ești dispus să faci un astfel de efort așa încât vrei să-l convingi doar să ieșiți la o plimbare ușoară. În schimb, cauți soluții pentru a face schimbări în casă pentru a deveni mai eficientă energetic la iarnă. 

SĂGETĂTOR: Iei decizi clare și știi ce ai de făcut. Îți susții convingeriile dar va trebui să dezamăgești pe cineva. Poate fi vorba despre un prieten sau un șef. Totodată, ești pregătit să semnezi un contract. Anunță cealaltă parte că ai luat o decizie iar lucrurile vor merge înainte și îl vei încheia la momentul potrivit, când Mercur va reveni la mersul direct. 

CAPRICORN: Drumul înainte ar putea fi accidentat. Tocmai când te gândeai să mergi în biroul șefului tău și să ceri o mărire de salariu, descoperi că este plecat. Însă acesta este modul în care universul te protejează. Nu este un moment bun pentru a-ți asuma un risc, mai ales dacă implică dispute și ultimatumuri.

VĂRSĂTOR: Faci conexiuni și întâlnești noi prieteni. Ești magnetic. Dar evită călătoriile pentru că indiferent de forma de transport, lucrurile nu vor merge bine. Fii flexibil și acceptă eventualele neplăceri. Și, mai presus de toate, păstrează-ți simțul umorului. Totodată, îți poți extinde cercul de prieteni. 

PEȘTI: Este bine să ai încredere în tine și în propria ta ingeniozitate. Este în regulă să ajungi la stele. Te tentează criptomonedele sau vrei să cumperi bani de argint. Însă evită să faci o investiție, mai ales una speculativă. Nu este o perioadă bună să joci pe bursă chiar dacă vei fi tentat de vreo ofertă. La locul de muncă busola ta interioară te îndreaptă în direcția corectă. Ai încredere în tine și vei face alegerea corectă. Este posibil să ți se ofere o nouă poziție sau chiar să conduci o echipă.