mamaplus

Horoscopul săptămânii 1-7 iunie 2020: relațiile mai fragile se pot încheia în această perioadă

-
//
01.06.2020

Urmează o săptămână a schimbărilor în viața sentimentală a mai multor semne zodiacale. Înceutul verii va fi decisiv și în plan professional pentru mai multe zodii. Posibil să nu înțelegem unele acțiuni în dragoste ale partenerului, posibil să fim mai cheltuitori ca niciodată, dar și să apară tensiuni în relații, dorința de a ne satisface niște instincte, de a ne lăsa conduși de pasiuni trecătoare și de a ne amăgi în dragoste. Haideți să vedem în continuare prognozele astrologilor pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor trece în această săptămână prin momente de conștientizare puternice, iar nativii se pot desprinde de unele principii și mentalități învechite. Va fi o perioadă mai puțin benefică pentru nativii care au de învățat și asimilat noi cunoștințe sau de dat examene. Posibil ca Berbecii să primească ajutor financiar de la cineva din familie sau să aibă parte de o surpriză care vizează o locuință. Este o perioadă în care pot vindeca frici din trecut, pot depăși o poveste de dragoste din trecut și pot face asta prin reluarea unui dialog abandonat.

TAUR: Nativii au parte de momente intense în plan intim și pot depăși prin comunicare niște temeri și frici avute. Pe de altă parte, va fi vorba de o perioadă cu surprize financiare, legate de o moștenire, un credit, un bun de patrimoniu. Posibil să primească o șansă de a se pune în valoare prin dialog, comunicare, mediul online. Relațiile cu prietenii pot fi tensionate, mai ales dacă la mijloc este vorba de o datorie.

GEMENI: Ei pot avea parte de răsturnări de situație în cuplu, iar relațiile mai fragile se pot încheia în această perioadă. Nu sunt excluse crizele de personalitate și luptele pentru supremație în cuplu. Pe de altă parte, pot avea parte de tensiuni profesionale, neplăceri legate de carieră și de atingerea unui obiectiv avut. Cei care așteaptă o sumă de bani, poate returnarea unei datorii, au șanse să intre în posesia acesteia acum.

RAC: Reprezentanții acestui semn zodiacal pot avea parte de momente tensionate și răsturnări de situație legate de locul de muncă, iar toate aceste aspecte să le impacteze și starea de sănătate, să-i vulnerabilizeze afectiv și să le aducă frământări psihice, să le accentueze niște frici și temeri. Nu sunt excluse schimbări legate de sarcini și responsabilități, schimbări legate de programul de lucru. Unii nativi pot analiza sub impactul momentului o serie de principii care i-au făcut să acționeze într-un anume fel în trecut.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au parte de surprize neașteptate, răsturnări de situație în dragoste. Posibil ca nativii care se află la începutul unei relații să o încheie acum, iar cei care sunt parte a unui cuplu să fie nevoiți să-și redefinească niște standarde, principii și convingeri sentimentale. Vești bune pot veni în schimb legate de profesia lor, de modul în care sunt văzuți la locul de muncă ca urmare a unei evaluări. Nativii pot primi susținere din partea prietenilor, prin dialog sau pot fi ajutați să-și atingă un plan.

FECIOARĂ: Nativii pot avea parte de unele momente mai tensionate în familie, poate fi vorba de o problemă a unui părinte pe care trebuie să o rezolve sau de un aspect ce vizează locuința, un bun de patrimoniu. Totodată, această săptămână va cere nativilor să coboare în profunzimile ființei lor pentru a face curățenie, pentru a se elibera de trecut, inclusiv de relații de prietenie nesincere.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță au parte de răsturnări de situație și surprize legate de acte, documente, deplasări. Posibile situații tensionate în urma unor dialoguri și negocieri, aspecte care pot încheia relații. Principiile nativilor se pot clătina și pot fi readuse în lumină mentalități și credințe pentru a fi analizate. Toate acestea pot aduce, suplimentar, conflicte în cuplu și pot restabili raportul de forțe în relațiile de iubire.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion au parte de surprize, răsturnări de situație și momente tensionate legate de sectorul financiar. Nu este exclus ca o sursă de venit să se piardă în această perioadă. Mulți Scorpioni pot avea parte de o revelație legată de sectorul sentimental care să le aducă niște schimbări de opinie și poziție într-o relație, fie actual, fie trecută.

SĂGETĂTOR: Nu este exclus să treacă prin tensiuni interioare majore care să-i determine să-și schimbe principii și chiar stilul de viață. Sectorul relațiilor este puternic aspectat și poate aduce revelații nativilor, poate încinge atmosfera în cuplu și poate aduce reconfigurări ale atitudinii vizavi de partener. Se întrevăd tensiuni în familie, mai ales reeditarea unor aspecte din trecut care se cer analizate.

CAPRICORN: Vor fi destul de afectați la nivel psihic și nu este exclus ca toate frământările, temerile, fricile care-i încearcă în acestă perioadă să-și pună amprenta în mod negativ asupra stării de sănătate. Este esențial ca weekendul să fie alocat odihnei și relaxării. Posibile tensiuni la locul de muncă, nemulțumiri legate de sarcini și responsabilități, de programul de lucru, dar și găsirea unor soluții pentru ieșirea din impas. În plan sentimental se pot spune adevăruri, se pot dezvălui secrete care să ajute la consolidarea legăturii.

VĂRSĂTOR: Nativii pot primi ajutor și susținere din partea familiei. Atenție la comunicarea în cuplu pentru că poate fi destul de tensionată și se pot produce rupturi în relațiile aflate la început, unde dialogul nu este un punct forte. Este, înschimb, o perioadă bună pentru creativitate, pentru a da frâu liber unui hobby, cu atât mai mult cu cât are legătură cu zona artistică, cu mediul online.

PEȘTI: Nativii trebuie să fie mai atenți la imaginea și reputația lor. Pe de altă parte, chiar dacă vor accepta cu greu, vor trebui să facă niște schimbări legate de stilul de viață. Sectorul sentimental este foarte bine aspectat și se bucură de o comunicare sinceră cu partenerul de viață, iar declarațiile de dragoste nu vor lipsi. Faptul că se pot exprima liber și nestigherit îi va ajuta foarte mult, însă trebuie să facă pace și cu ei înșiși pentru ca lucrurile să reintre în normal în viața lor. Posibile călătorii cu scop de relaxare.