mamaplus

Horoscopul săptămânii 1-7 februarie 2021: perioadă tensionată pentru unii nativi

-
//
01.02.2021

Până pe data de 25 februarie, când Venus va părăsi Vărsătorul, ne va stimula să analizăm în mod obiectiv relațiile în care suntem implicați, fie ele de dragoste, fie ele de prietenie și să rămânem alături de persoane cu care împărtășim aceleași valori umanitare. Vom fi mai atrași de parteneri nonconformiști, vom dori mai mult spațiu în cuplu și vom dori să inovăm relația actuală. Vezi în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor acorda un mare interes prietenilor, anturajului, mai ales dacă au proiecte împreună cu cei apropiați. Sunt posibile tensiuni financiare între prieteni în aceste cazProiectele nativilor pot fi îngreunate din lipsa resurselor, însă contextul le poate aduce idei noi, revoluționare despre cum să atingă succesul. Viața sentimentală este marcată de evenimente, în special în cuplu, unde apare o reală nevoie de libertate, dar și de înțelegere din partea partenerului.

TAUR: Mulți nativi vor resimți din plin nevoia de schimbare profesională. Vor lupta la consolidarea statutului lor, însă de această dată făcând schimbări importante. De evitat conflictele cu superiorii, în special luni și marți. În plan sentimental, nativii vor fi destul de inovativi, axați pe reîmprospătarea vieții amoroase. Nevoia de libertate și independență se va resimți din plin, fie că sunt singuri sau au partener, dar în cuplu pot duce povestea la un nivel superior și pot experimenta noi experiențe alături de partener.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni traversează o perioadă în care pot avea revelații, pot ajunge la un nivel superior de înțelegere celor din jur. Din acest motiv, nu sunt excluse tensiunile cu aceștia, din cauza diferențelor de opinie și viziune. Nativii pot descoperi soluții la problemele lor, acele probleme care-i macină de ceva vreme, și pot afla secrete, dedesupturi ale unor relații. Sunt foarte bine susținuți cei care vor să învețe lucruri noi, să studieze și să exploreze noi domenii. În plan sentimental, au ocazia să aducă ceva nou în cuplu, să inoveze ceva din trecut și să aducă mai multă stabilitate unei relații.

RAC: Cei născuți în zodia Rac își pot schimba viziunea asupra modului în care se raportează la bani și bunuri materiale. Posibile tensiuni cu prietenii din cauza unei datorii. Unii nativi pot resimți o frustrare din cauza lipsei de resurse pentru a-și duce la sfârșit un plan. Este nevoie de mai multă maturitate în tot ce ține de acest sector financiar. Sentimental, în unele cazuri se vor încheia relațiile ascunse, relațiile extraconjugale, iar în alte cazuri vor fi nativi tentați să cadă pradă unei infidelități. În schimb, în cuplu se animă viața intimă și nativii pot experimenta lucruri noi.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au capacitatea de a-i convinge pe cei din jur de viziunile lor, de ideile lor, fiind vorba în special de cei cu care lucrează. Se pot impune cu multă ușurință, însă mare atenție că din acest motiv pot izbucni și conflicte care le pot afecta imaginea și chiar cariera. Relația cu superiorii, colaboratorii, asociații este acidă și pe muchie de cuțit. Leii nu vor să accepte că este nevoie de o schimbarea profesională, în zona carierei, legată de obiectivele lor. Pe de altă parte, s-ar putea să fie mai obosiți luni și marți și este nevoie de o mai mare atenție la acțiunile întreprinse.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de multă eficiență la locul de muncă, responsabilitate în activitățile întreprinse, însă nemulțumirile vor continua să existe și asta pentru că unele principii ale lor nu empatizează cu ceea ce fac. Nevoia de odihnă este mare și mulți vor încerca din răsputeri să se responsabilizeze vizavi de timpul liber, de program. Sunt posibile tensiuni cu colegii, în special luni și marți. Sentimental, pot pune la punct detalii despre relația lor, pot să stabilească unele limite.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să se echilibreze emoțional, să se preocupe mai mult de ei înșiși. Calmul interior va fi de bun augur pentru ei și vor fi mai sensibili decât de obicei. Șansele de a-și îmbunătăți viața sentimentală vor fi mari. Nativii vor trebui să dea dovadă de mai multă maturitate în iubire, să se responsabilizeze mai mult față de copii, iar cei singuri pot fi atrași de o nouă persoană, se pot chiar îndrăgosti la prima vedere, neașteptat pentru ei, iar șansele unei relații de lungă durată sunt foarte mari.

SCORPION: Săptămâna poate debuta cu tensiuni în relațiile cu cei din jur, iar cei născuți în zodia Scorpion trebuie să apeleze la maturitate și mai ales la răbdare. Dacă vor exploda emoțional, atunci pot strica relații. Este, de asemenea, nevoie de mai multă îngăduință cu părinții, pentru că viziunile sunt diferite, mentalitățile sunt diferite și este normal ca fiecare să vadă lucruile în felul lui. În plan sentimental, nativii vor avea ocazia să poarte dialoguri sincere, concrete și mature cu partenerul de viață. Pot ajunge la concluzia că pot renova o casă, că se pot muta împreună și își pot construi un cămin.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să fie foarte atenți la comunicare și la modul în care transmit informația. Luni și marți sunt posibile tensiuni la locul de muncă, certuri cu colegii din cauza convingerilor diferite despre anumite situații. Nativii nu trebuie să-și impună punctul de vedere. În plan sentimental, trebuie să aibă grijă la cum comunică cu partenerul, pentru că pot fi prea duri, prea reci, prea direcți. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a-și lua un angajament față de o relație intimă sau pentru a formaliza un angajament existent.

CAPRICORN: Sectorul financiar este foarte activ, iar cei născuți în zodia Capricorn își vor canaliza toată energia, interesul către îmbunătățirea sa. Sub nicio formă nu trebuie să facă speculații financiare. Nativii sunt sfătuiți să-și achite datoriile înainte de toate. Recâștigarea încrederii de sine va fi un aspect important al perioadei. În plan afectiv, posibil să nu poată să-și exprime sentimentele sau să se simtă limitați, să simtă că o relație nu-i reprezintă. Atenție la tensiunile cu copiii.

VĂRSĂTOR: Emoțional se petrec schimbări, tensiunile cu familia pot continua, frustrările legate de o locuință pot fi la ordinea zilei, însă vor observa că o simplă reamenajare a locuinței îi poate binedispune. În plan sentimental, dincolo de orice pasiune și înflăcărare, pentru nativi va fi mai important să aibă stabilitate și siguranță. Mai multă odihnă luni și marți și evitarea imprudențelor.

PEȘTI: A venit vremea renunțărilor pentru cei născuți în zodia Pești și agățarea de trecut nu face decât să creeze panică și limitare. Sunt prieteni care trebuie eliminați din viața lor, sunt convingeri care trebuie lăsate în spate, sunt suferințe și vicii care trebuie vindecate, iar contextul astrologic de acum îi susține din plin. Sănătatea poate fi un punct vulnerabil și este nevoie de mai multă odihnă, dar și de refacerea analizelor. În plan sentimental nu este momentul aventurilor, al infidelităților, în schimb este momentul ca o relație ascunsă să fie oficializată.