mamaplus

Horoscopul săptămânal 31 octombrie-6 noiembrie 2022. Scorpionul este urmărit de ghinion

-
//
31.10.2022

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta poți planifica o călătorie în străinătate cu familia și soțul. O atitudine veselă poate ajuta căsnicia. Familia te va sprijini în mare parte, dar pot exista și unele dezacorduri care trebuie abordate. Unii membrii ai familiei pot genera probleme în relație. Păstrează un dialog deschis și sincer cu partenerul.

Bani

Săptămâna aceasta, fă-ți un plan atent în ceea ce privește economiile și cheltuielile. Evită să faci cumpărături impusive, deoarece s-ar putea să regreți. Nu este o săptămână bună pentru a investi. Costurile neașteptate pentru sănătate îți pot pune în pericol veniturile. Este un moment bun pentru a-ți face o asigurare medicală. Evită să te cerți pe bani cu membrii familiei. De asemenea, se anunță unele cheltuieli legate de locuință. 

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Săptămâna aceasta trebuie să fii atentă la viața ta sentimentală, deoarece argumentele și disputele sunt foarte posibile. Fii blândă și grijulie și vei trece peste această perioadă. Cuplurile care intenționează să se căsătorească ar trebui să aștepte puțin mai mult timp pentru a obține aprobarea părinților cu privire la relația lor. De asemenea, cei singuri ar putea găsi pe cineva săptămâna aceasta de care ar putea fi atrași.

Bani

Săptămâna aceasta va fi profitabilă pentru tine. Se pare că ideile tale dau roade, mai ales în ceea ce privește afacerile. Asumă-ți niște riscuri și cu siguranță vei obține niște rezultate. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, această săptămână îți poate oferi oportunități bune și bani. Înainte de a lua o decizie importantă, discută cu un profesionist.  

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Din cauza ego-ului, pot exista dezacorduri puternice cu partenerul sau probleme în relație. Astrele te sfătuiesc să iei deciziile cu răbdare. De asemenea, ți se recomandă să ai încredere, să acorzi spațiu persoanei iubite și să eviți să fii prea solicitantă în această săptămână. În această săptămână, preocupă-te mai mult de copiii tăi și nevoile acestora. Femeilor însărcinate li se recomandă să aibă grijă.

Bani

Astrele îți recomandă să economisești bani sau să faci investiții pe termen lung, deoarece veniturile tale vor fi foarte bune în această perioadă. Investițiile mai vechi dau roade. Rudele îți pot cere ajutor financiar. Ești sfătuit să le sprijini, însă cu măsură, deoarece unele dintre ele chiar nu vor avea nevoie, ci doar profită de tine.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, nu vor exista noutăți în această săptămână. Cu siguranță nu se anunță nici vești bune, dar nici proaste, ceea ce îți oferă acel moment de respiro mult dorit. Dacă ești încă singură, de miercuri încolo vei avea toate șansele să întâlnești pe cineva după care să ți se aprindă călcâiele.

Bani

Săptămâna aceasta nu vor exista evenimente notabile în ceea ce privește banii. Cu toate acestea, nu poți să nu remarci scumpirile de peste tot. Acestea te vor face să strângi puțin cureaua de frica instabilității financiare în viitor.

Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste

Săptămâna aceasta va readuce scânteia și entuziasmul vechilor povești de dragoste. Discutarea problemelor tale cu deschidere și onestitate poate aduce vindecarea și poate să-ți aducă o nouă iubire. Cuplurile care așteaptă un copil ar putea ajunge să audă veștile bune. Este posibil să ai ocazia să petreci mai mult timp cu familia și prietenii. În sfârșit poți face o excursie mult așteptată săptămâna aceasta.

Bani

Fii pregătită să treci printr-o schimbare în situația ta financiară. Fii foarte atentă cu cheltuielile pentru a nu pierde banii pe care îi ai. Cere sfatul cuiva experimentat și cercetează cât de mult poți înainte de a face o investiție. Unele cunoștințe de-ale tale pot deveni cel mai mare atu al tău. Ai răbdare și rămâi concentrată pe munca ta.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei avea suficient timp să investești în viața ta amoroasă. Cei într-o relație dedicată pot prețui fericirea și armonia mai mult decât de obicei. Arată-i partenerului cât de mult îți pasă de el. Cuplurile căsătorite ar putea avea câteva momente și ieșiri romantice. Cei singuri pot întâlni pe cineva special, poate chiar sufletul pereche.

Bani

Astrele indică apariția unor probleme financiare în această săptămână. Drept urmare, pregătește-te în avans pentru situații încordate și soluții rapide. Cere o a doua opinie înainte de a face un pas important care implică sume mari de bani. S-ar putea să existe niște câștiguri financiare, însă acestea vor fi destul de mici și vor apărea abia la final de săptămână.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Unele evenimente din această săptămână te pot face să te îngrijorezi de relația ta. Hipersensibilitatea și ciocnirile ego-ului ar putea face împăcarea dificilă. Totuși, lucrurile vor începe să se îmbunătățească după mijlocul săptămânii. S-ar putea să începi să te simți mai bine. Este posibil să ai câteva oportunități bune de a iniția o conversație cu persoana iubită. O comunicare sănătoasă poate îmbunătăți situația. Totul va reveni la normal în acest weekend.

Bani

Această săptămână îți poate scoate în față câteva oportunități excelente de câștig. Astrele te vor ajuta să recuperezi terenul pierdut și să accelerezi ritmul de progres. Aceasta poate fi o perioadă bună în care îți poți finaliza proiectele. Poziția ta financiară va fi satisfăcătoare la început de săptămână și s-ar putea înregistra o creștere pe măsură ce trec zilele.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Este posibil ca lucrurile să nu fie în favoarea ta în această săptămână în ceea ce privește dragostea. Ar trebui să cauți un echilibru între viața ta profesională și iubire. Trebuie să dai dovadă de mai multă răbdare și să îți controlezi temperamentul. Ai putea vizita un loc special cu persoana iubită în căutare de liniște și binecuvântare.

Bani

Săptămâna este favorabilă pentru investiții dacă vrei câștiguri bune pe termen lung. Perioada este neclară pentru orice fel de tranzacție și poate duce la dispute inevitabile. Ai grijă la cheltuieli, deoarece s-ar putea să te axezi prea mult pe confort și lux.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Viața ta sentimentală poate înflori săptămâna aceasta. Deci, fii pe deplin pregătită pentru asta. Inițial, s-ar putea să eziți, dar vei ceda până la urmă. Dacă nu ești sigură de noua cucerire, poți cere părerea celui mai bun prieten. Va fi o săptămână excelentă pentru cuplurile care își doresc un copil. De asemenea, săptămâna aceasta este momentul perfect pentru a planifica o călătorie în familie după o lungă perioadă de timp în care ați stat pe tușă.

Bani

Este un moment excelent pentru călătorii în interes de serviciu ori de afaceri, deoarece vei obține profituri bune. Investițiile tale anterioare s-ar putea să aducă niște sume de bani neașteptate și, drept urmare, să îți poți permite să cheltui mai mult pentru viața ta de zi cu zi. Dacă vrei să strângi ceva bani la saltea, trebuie să începi să urmărești cât cheltuiești în fiecare săptămână, iar apoi să faci unele modificări unde crezi că e necesar.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Dacă ești singură, săptămâna aceasta vei întâlni oameni noi. Un pic de socializare te-ar putea ajuta să descoperi persoana potrivită dacă ești pregătită. Dacă ești căsătorită, ai putea avea probleme în relație. Săptămâna ar putea începe într-o notă acidulată, care indică o luptă pentru putere în cuplu. Înțelegerea profundă a minții și a emoțiilor tale te-ar putea ajuta să decizi dacă vrei sau nu să te îndrăgostești din nou.

Bani

S-ar putea să-ți investești banii câștigați cu greu în imobiliare. Dacă ai o afacere, poți cere un împrumut pentru compania ta sau pentru alte operațiuni formale. Astrele prezic o creștere bruscă a averii. Majoritatea persoanelor născute sub acest semn pot câștiga bani din activitatea lor de bază.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta va fi cel mai probabil plină de dragoste, familie și întâlniri. S-ar putea să te simți foarte fericită. Te bucuri de un nivel bun de înțelegere cu toți cei dragi, în special cu partenerul de viață. De asemenea, vei aprecia mai mult relația în care ești implicată. Săptămâna aceasta aduce un moment de bun augur pentru cuplurile care plănuiesc să-și extindă familia. Weekendul e perfect pentru ieșiri romantice.

Bani

Fluxul de bani din această săptămână este încurajator. Ești capabilă să-ți menții situația financiară mai mult decât bună și stabilă. Vei realiza că ai făcut unele cheltuieli inutile și, prin urmare, ți s-a părut esențial să le reduci. Cu toate acestea, va exista un moment care va impune să consumi o sumă de bani pentru o cauză nobilă. Dacă intenționezi să începi o nouă afacere, asigură-te că partenerii tăi sunt de încredere. În caz contrar, te-ai putea confrunta cu pierderi uriașe.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Te așteaptă o escapadă cu partenerul de viață în această săptămână. Poți petrece timp de calitate în compania acestuia. Dacă o anumită discuție pare să degenereze, trebuie să stai calmă și să nu ripostezi. Dacă ești singură, atunci fii atentă la atracția față de sexul opus, deoarece e posibil să ratezi o șansă grozavă. Săptămâna aceasta s-ar putea să fii ocupată la serviciu, ceea ce ar putea crea o fisură în relația ta.

Bani

Pot apărea cheltuieli neplanificate pentru unele călătorii imprevizibile sau pentru evenimente speciale. Cu toate acestea, rudele tale apropiate sau persoane dragi te pot ajuta în acest sens. Pot apărea cheltuieli bruște pentru afaceri sau casă. Frații mai mari și prietenii te vor sprijini financiar, chiar dacă nu le ceri ajutorul.