mamaplus

Horoscopul lunii martie 2021 pentru fiecare semn zodiacal în parte

-
//
01.03.2021

Urmează o perioadă în care vom avea curaj să vorbim, să ne spunem părerea, vom fi determinați să căutăm veridicitatea în informațiile care ne ajung la urechi și vom deveni mult mai agili în gândire, mai iuți la minte. Totodată, gândirea rațională este înlocuită de gândirea emoțională. Vezi în continuare prognoza astrală pentru toți nativii.

BERBEC: Este o lună destul de importantă în plan sentimental pentru cei născuți în zodia Berbec. Cei singuri au mari șanse să-și întâlnească jumătatea acum, iar cei care sunt parte a unui cuplu se pot gândi la oficializarea relației. Nativii vor acumula cunoștințe pe care le vor folosi în ascensiunea profesională. Dialogul cu superiorii se va îmbunătăți, iar finele lunii poate veni cu oferte și negocieri pentru a se implica în noi proiecte. Până pe 20 martie cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătate, în special fiind vorba de odihnă, de relaxare fizică și mentală.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur se bucură de aspecte mai bune în sectorul carierei, ceea ce înseamnă și o mai mare încredere în ei înșiși și în talentele lor. Nativii au șansa să fie sprijiniți de persoane importante, să primească oferte prin intermediul prietenilor. Cu Marte în tranzit prin sectorul financiar, cei născuți în zodia Taur au toată energia necesară să facă bani luna aceasta. Cei care sunt parte a unui cuplu vor fi mai romantici, mai sensibili și mai dornici să petreacă timp împreună.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni care sunt parte a unui cuplu se bucură de momente frumoase luna aceasta și au șansa de a discuta de viitor, de a-și face planuri pe termen lung și mai ales de a ajunge la viziuni comune cu partenerul de viață. Luna aceasta vine nu doar cu șanse de afirmare, ci și cu șansa de a-și atinge niște obiective avute. Ar putea descoperi noi surse de venit sau o avansare în funcție, un nou statut vine cu remunerație pe măsură. Este important ca nativii să fie atenți la stilul de viață, la alimentație și odihnă și să facă acele îmbunătățiri de care au nevoie, pentru că au toată susținerea astrologică.

RAC: Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă mult mai liniștită în plan sentimental față de ceea ce au trăit până acum. Cei singuri au ocazia să se desprindă de trecut, să vindece o traumă emoțională lăsată de un fost partener. În prima parte a lunii se pot manifesta unele nemulțumiri mai vechi și nu este exclus ca unii nativi să simtă nevoia de a se retrage dintr-un context profesional. Nu este exclus ca mare parte dintre cei născuți în zodia Rac să-și crească veniturile luna aceasta ca urmare a unor recunoașteri profesionale.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au avut de depășit o perioadă foarte tensionată în plan relațional, însă de luna aceasta totul se va îmbunătăți, în special comunicarea cu partenerul de cuplu și viața intimă. Cei singuri pot cuceri mai ușor și pot fi mai atrași de aventuri pe care le vor trăi cu multă pasiune. În ceea ce privește sectorul financiar, cei născuți în zodia Leu ar trebui să fie foarte atenți la cheltuieli sau investiții și să încerce să facă economii. Este o perioadă bună de regenerare și reorganizare a stilului de viață.

FECIOARĂ: Nativii au ocazia să clarifice neînțelegeri din trecut, inclusiv cu un fost partener, au ocazia să se împace dacă au fost despărțiți. Se pot purta discuții despre viitor, despre căsătorie, iar viața intimă se înflăcărează. Cei născuți în zodia Fecioară au multă energie în atingerea obicetivelor propuse și cresc șansele de afirmare grație curajului profesional de care dau dovadă. Este o perioadă bună pentru vindecarea unei dezamăgiri sentimentale, unei pierderi, rupturi de relație din trecut.

BALANȚĂ: Nativii au șansa să-și dezvolte viziuni comune de viitor cu partenerul de viață, să clădească principii solide pe baza cărora relația să funcționeze și să-și contureze idealuri înalte alături de perechea de viață.  Nativii au parte de noi oportunități profesionale, iar cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum. Este posibil ca schimbările produse la locul de muncă să le aducă și venituri mai mari.

SCORPION: Se anunță o lună intensă pentru cei născuți în zodia Scorpion. Pasiunea va fi la cote înalte, aspect care va intensifica relațiile de lungă durată în care monotonia s-a instalat, dar va înfierbânta și nativii singuri. Scorpionii se bucură de magnetism, putere de seducție, sensibilitate și romantism. Practic, dețin toate ingredientele pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală. Este o perioadă foarte bună să se pună în lumină mai mult în domeniul profesional în care activează. Partea a doua a lunii vine cu mai multă energie, dar și cu ocazia îmbunătățirii stilului de viață. Nativii pot face acele schimbări pe care le visează de multă vreme.

SĂGETĂTOR: Comunicarea cu familia se va face mai ușor, însă către finele lunii s-ar putea ca nativii să aibă parte de conflicte dacă nu vor sta mai mult pe acasă. Nativii pot lega noi relații profesionale, pot încheia contracte avantajoase. Luna începe cu o stare emoțională intensă care poate împinge mulți nativi la introspecție, la analiza trecutului, a trăirilor interioare și poate aduce o transformare puternică la nivel emoțional.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn sunt mai visători, mai romantici și mai sensibili. Chiar și în cuplurile unde au fost probleme până acum, acestea se pot rezolva prin dialog. Capricornii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum. Sunt șanse de creștere a veniturilor fie în urma unei angajări, a schimbării locului de muncă, a unor sarcini extra pe care și le asumă. Finalul lunii îi poate găsi într-o fază mai melancolică, în care problemele mai vechi de familie sau traumele din copilărie pot să-și spună cuvântul.

VĂRSĂTOR: Nativii vor avea curaj să flirteze, vor fi dornici să cucerească și să înceapă noi relații. Aspectele sunt favorabile și vieții de cuplu, unde se pot discuta și rezolva neînțelegeri mai vechi. O colaborare nouă se poate contura pentru unii nativi. Pentru mulți Vărsători, luna martie vine și cu noi surse de venituri, poate chiar cu posibilitatea de a-și monetiza un talent.

PEȘTI: Șansele ca nativii să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață sunt foarte mari, mai ales dacă vor avorda dialogul deschis. Cei singuri au mai multă nevoie de cineva alături și sunt mai dispuși să se lase descoperiți, însă există și posibilitatea să trăiască experiențe pasionale, aventuri și cam atât. Cei născuți în zodia Pești au ocazia către finele lunii să-și recapete încrederea în sine, stima de sine, un minus major al ultimei perioade din viața lor care le-a adus multe stări de interiorizare.