mamaplus

Horoscop 10-15 mai 2022: Dorința de flirt și aventură crește pentru Săgetători și Capricorni

-
//
10.05.2022

În această perioadă raționamentul nostru va fi înfrânat și nu este recomandat să facem negocieri și nici să semnăm acte. Totodată, Jupiter, va intra în zodia Berbec, ceea ce ne va aduce curaj, energie și determinare și o mare doză de entuziasm, dar și dorință de independență. Vezi în continuare prognoza astrologică pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Nativii vor avea multă încredere în ei înșiși, curaj și determinare să-și atingă obiectivele. Vor face progrese remarcabile în plan personal și-și vor câștiga independența. Pe de altă parte, s-ar putea să se concentreze mai greu în următoarea perioadă și să nu reușească să-și adune gândurile și ideile, mai ales dacă trebuie să poarte discuții importante. Sunt de evitat negocierile și semnarea actelor.

TAUR: Taurii sunt sfătuiți să-și facă niște reevaluări financiare, în primul rând să-și reanalizeze modul în care își câștigă și administrează veniturile. Sunt de evitat cheltuielile și investițiile majore, mai ales dacă este vorba de aparatură și mijloace de comunicare și comunicație. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să fie atenți la sănătate în următoarea perioadă.

GEMENI: Mintea le poate fi mai tulbure în perioada următoare și nu ar trebui să ia decizii definitive. În plus, vor fi mai puțin comunicativi ca de obicei. În schimb, se vor bucura de popularitate și vor avea șanse să facă progrese remarcabile cu un proiect în care sunt implicați.

RAC: Pentru Raci, săptămâna vine cu rememorarea unor amintiri sau cu regretul unor decizii luate. În unele cazuri un fost partener îi poate căuta. Grijă mai multă la odihnă și sănătate. Nativii se bucură de progrese profesionale în următoarea perioadă. Pot veni șanse de promovare și de atingere a celor mai înalte obiective pe care le au.

LEU: Leii intră într-o etapă de revizuire a unor proiecte și planuri de viitor. Totodată, și relațiile de prietenie pot intra într-un proces de reevaluare. Pe de altă parte, pot veni oportunități din străinătate sau chiar în urma unei călătorii sau șanse de afirmare în urma unei diplome obținute.

FECIOARĂ: S-ar putea ca Fecioarele să treacă printr-o perioadă de reevaluare profesională și să simtă că nu fac progrese în carieră sau că nu sunt pe direcția dorită. Totuși, pot avea parte de creșteri financiare prin intermediul asociaților sau grație partenerului de viață. De evitat relațiile extraconjugale sau secrete, cu parteneri indisponibili emoțional.

BALANȚĂ: Balanțele sunt sfătuite să-și reanalizeze principiile de viață și credințele după care se ghidează. Multe dintre propriile lor convingeri pot fi vinovate de faptul că nu face progerese într-o anume direcție de viață. Cei care au relații pot face progrese alături de partener, iar cei siguri pot începe noi relații. Totodată, poate da curajul multor nativi să iasă din relații nefuncționale.

SCORPION: Scorpionii s-ar putea să aibă parte de reevaluări financiare sau de revizuirea unor asocieri și parteneriate de afaceri. Nu este momentul investițiilor riscante pentru că pot pierde bani. În cuplu pot ieși secrete și trădări la suprafață și o relație intimă poate fi reanalizată. Totodată, nativii vor avea mai mult curaj să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit sau să facă o schimbare importantă în stilul de viață.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii au parte de o perioadă tensionată în relațiile cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășoară activități profesionale. Este nevoie de reevaluarea modului în care nativii comunică cu ceilalți. De evitat negocierile și semnarea contractelor. Pe de altă parte, cei singuri s-ar putea bucura de o nouă poveste de dragoste. Dorința de flirt și aventură crește.

CAPRICORN: Capricornii sunt sfătuiți să-și reorganizeze stilul de viață și să-și revizuiască programul, sarcinile de la locul de muncă, chiar și jobul în sine. Nu este, însă momentul să-și dea demisia. Pe de altă parte, se îmbunătățesc relațiile de familie. Vor fi nativi care își vor cumpăra o casă, Capricorni care se vor muta cu partenerul și Capricorni care se vor bucura de creșterea familiei

VĂRSĂTOR: Vărsătorii au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul afectiv, prin urmare s-ar putea confrunta cu dileme sentimentale și incertitudini în privința propriilor lor sentimente sau în privința sentimentelor partenerului. Grijă la relațiile cu copiii, dacă sunt părinți. Nativii vor avea curaj să spună lucrurilor pe nume și vor lupta pentru ideile lor. Sunt dornici să învețe lucruri noi și pot da un examen important în perioada ce urmează.

PEȘTI: Jupiter va ieși din zodia lor și se va muta în sectorul financiar, tranzit care le aduce ocazia de creștere a veniturilor. Totodată, este posibil să crească și cheltuielile. Pe de altă parte, cu Mercur retrograd în Gemeni, relațiile de familie pot fi mai tensionate și diferențele de viziune vor ieși la suprafață. Și în cuplu pot să apară neînțelegeri majore.