mamaplus

Dacă ești născută într-una dintre aceste 5 zodii, te așteaptă luni pline de pasiune

-
//
18.08.2020

Încă din 27 iunie, Marte a intrat în zodia berbecului – cea mai fierbinte planetă a atins cea mai fierbinte zodie, pe care de altfel o și guvernează – așadar, așteaptă-te la ceva pasiune în următoarele luni.

Pregătește-te pentru câteva luni pline de inițiative curajoase și provocări care te vor scoate din rutina de zi cu zi. Urmează-ți instinctul spre oportunități care mai de care mai diverse și… ai mare atenție la relațiile cu cei dragi!

Toată această atmosferă pasională s-ar putea să aducă momente de sinceritate sau chiar tensionate între tine și prietenii tăi, pe lângă escapadele neplănuite de weekend, dar s-ar putea și să îți condimenteze viața sexuală – iată ce zodii vor fi „afectate” de fenomenul astrologic:

1. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii vor fi probabil în cea mai bună formă a lor lunile acestea – curajoși, încrezători și energici. Înveți cum să obții tot ceea ce îți dorești; mai mult, vei încerca să faci asta și cu partenerul – e o perioadă bună de a îți explora propriul corp și de a îi comunica și lui ce ai descoperit!

2. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Așa cum poate deja ai aflat, ești mai interesată acum de propriul erotism decât înainte – însă partea frumoasă e că nu îți vei dori aventuri de o noapte ci, din contră, o relație stabilă, pasională și cât se poate de intimă. Ar putea fi și un moment bun să ieși din zona ta de confort (pardon, adică de control), și să te lași puțin dusă de val.

3. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Până acum flirtai nevinovat cu toată lumea, când dintr-odată îți vine să îți verși toată dragostea și pasiunea pe o singură persoană – prezența planetei Marte în Berbec are un efect puternic asupra ta: ești mai încrezătoare, mai hotărâtă și mai directă. Iar asta pare să aducă mai multă armonie și în relație!

4. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Normal că te simți revigorată cu toată doza asta proaspătă de energie de la planeta Marte – și pari să cauți plăcere oriunde în jurul tău. Nu te vei rezuma doar la iubire, ci vei tânji la fel de mult și după experiențe, aventuri și senzații noi: e acea perioadă în care n-ar mai trebui să îți fie frică să trimiți primul mesaj dacă instinctul îți spune să o faci!

5. Pești (19 februarie – 20 martie)

Deși poate n-ai băgat de seamă, te simți mai senzuală ca oricând de ceva timp. Și chiar așa e – erai deja fană a poveștilor siropoase de dragoste, e timpul să te și răsfeți în timp ce visezi: s-ar putea ca dintr-odată să îți dorești din tot sufletul așternuturi fine de mătase sau lenjerie sexy. Foarte bine, ascultă-ți inima!