mamaplus

Cum vei reacționa la durerea nașterii în funcție de zodie

-
//
16.12.2019

Dacă ești convinsă că semnul zodiacal îți guvernează viața, cu siguranță te aștepți să se observe și în modul în care vei resimți durerea nașterii. Te poți pregăti parțial pentru travaliu aflând cum vei reacționa la durere în funcție de zodie.

Mămicile Pești – epuizate emoțional

Peștii sunt o zodie afectuoasă, profundă și intuitivă, ca și cum ar fi înzestrați cu o abilitate psihică. Sunt acordați la emoțiile celor din jur și pot fi atât de empatici, încât să le dăuneze. Își expun deschis emoțiile și le manifestă. Când vine vorba despre travaliu și naștere, mamele Pești vor avea o experiență epuizantă emoțional. Roller coaster-ul sentimentelor neașteptate pe care le presupune nașterea le va face să se simtă doborâte. Deși au firi emoționale, sunt puternice și pot tolera bine durerea.

Mămicile Săgetător – netulburate

Mămicile guvernate de acest semn de foc sunt inteligente, extrovertite și adoră să își hrănească curiozitatea. Ele apreciază libertatea și să învețe lucruri noi. Când vine vorba de maternitate și procesul nașterii, această mămică va dori să se asigure că știe tot ce are legătură cu nașterea. Începând de la toate aspectele internării și până la procesul nașterii, se va asigura că este bine pregătită, citind cărți și asimilând toate informațiile posibile. Travaliul său va decurge netulburat deoarece este extrem de pregătită și nu trebuie să se bazeze pe medici. Indiferent de locul unde va avea loc nașterea, îi va fi la fel de ușor.

Mămicile Scorpion – țipă cât de tare pot

Unul dintre semnele zodiacale cunoscute pentru atitudinea războinică, mama Scorpion va avea o experiență unică. Fiind în mod natural pasionată și încăpățânată, are multe opinii și nu îi este teamă să le exprime. Emoțiile sale intense se pot manifesta într-o manieră mai agresivă prin comparație cu alte semne de apă. Astfel, această mămică va urla de la prima contracție, fără să plângă. Va țipa, va lovi la fiecare semn de disconfort. Îi place să aibă mereu dreptate și se va observa în timpul travaliului, care va fi unul dificil, dar îl va depăși datorită forței cu care este înzestrată.

Mămicile Berbec – un travaliu dificil

Mama sub acest semn de foc este independentă, încrezătoare, fără teamă și sinceră. Este capabilă să rezolve mai multe sarcini deodată și pregătită pentru orice provocare care îi iese în cale. Este curajoasă și agresivă când vine vorba de obiectivele sale. Din acest motiv însă poate fi atât de dornică să rezolve o problemă încât să devină nerăbdătoare, irascibilă și extrem de agresivă. În travaliu nerăbdarea sa va îngreuna procesul. Travaliul este dificil și nu ai cum să știi exact când va veni pe lume bebelușul. Mama Berbec nu va fi interesată de logică și se va frustra dacă lucrurile nu decurg așa cum dorește. Sunt șanse mari să treacă prin spital de mai multe ori înainte de naștere din cauza unor false contracții.

Mămicile Vărsător – doar pace

Un suflet delicat, mama Vărsător va avea una dintre cele mai pașnice experiențe în timpul nașterii. Va privi aducerea unui copil pe lume ca o modalitate de conectare la totul în jurul său. Are mintea deschisă și gândește liber. Nu va aborda travaliul și nașterea pentru a ajunge la niște standarde impuse. Este dornică să experimenteze toate opțiunile pentru a-și face experiența nașterii cât mai magică și mai plăcută. Acest lucru ar putea însemna că în locul nașterii tradiționale va ajunge la un centru de nașteri specializat în nașteri în apă sau ar putea decide să nască acasă. Indiferent de alegerea sa, va avea cea mai bună experiență deoarece va fi în termenii săi.

Mămicile Gemeni – roller coaster

Semnul dualității din zodiac, aceste femei sunt delicate, curioase și învață repede. Sunt iuți și îți face plăcere să fie în preajma ta. După cum sugerează și numele, au două personalități diferite care pot ieși în orice moment. Pe de o parte, pot fi distractive și plăcute, apoi pot deveni serioase și neliniștite. Poate fi epuizant să ții pasul cu personalitate în continuă schimbare atât pentru ele însele, cât și pentru cei din jur. Travaliul lor va fi unul sălbatic și plin de emoții. La un moment dat pot să facă bine față durerilor și în alt moment pot să fie copleșite, chiar dacă durerea nu se modifică. Pentru că sunt mereu la curent cu noutățile, sunt șanse mari să aibă cadrul de naștere ideal, respectiv cel mai bun spital sau cea mai bună analgezie. Va fi o experiență memorabilă.

Mămicile Taur – nu există înfrângere

Consecvente și demne de încredere sunt câteva dintre trăsăturile acestui semn zodiacal. Mamele născute în zodia Taur sunt muncitoare și responsabile. Înțeleg că pentru a progresa trebuie să lucreze mult. Nu au nicio problemă să se confrunte cu o dificultate sau proiect până când îl finalizează. Sunt prietene și angajate bune. În travaliu și în naștere această mămică va răzbate indiferent cât de mult durează. Nu o să lase sentimentele de epuizare sau înfrângere să ajungă la ea, chiar dacă travaliul este lung. Indiferent că este implicată într-o cezariană neașteptată sau are o expulzie de câteva minute, mămica aceasta va privi sarcina ca pe o treabă care trebuie rezolvată bine.

Mămicile Capricorn – o experiență dureroasă

Mămicile născute sub acest semn sunt organizate, muncitoare, determinate, care nu au timp pentru greșeli. Nu le place să facă o mișcare care nu este bine gândită și planificată. Când vine vorba despre experiența din travaliu, mamele acestea vor petrece săptămânile de dinainte de naștere scriind un plan de naștere detaliat până la ultima virgulă. Bagajul de maternitate va fi pregătit cu mult înainte de ziua nașterii și sunt șanse să fie prinse atât de mult în pregătiri încât să omită semnele care indică că trebuie să meargă la spital. Până va ajunge acolo va fi prea târziu să mai ia în considerare planul său detaliat, ceea ce va fi enervant. Gestionarea durerii nu va mai fi cum își dorea, așa că travaliul va fi resimțit dureros și dezamăgitor.

Mămicile Balanță – se adaptează din mers

Acest semn zodiacal este unul diplomatic, comod, care are o atitudine corectă și pașnică. Adoră să fie în parteneriat cu alții și să se afle în relații iubitoare. Aceste mame sunt sociabile, distractive și nu se stresează cu niciun lucru, având tendința să coopereze și să fie dispuse să se adapteze din mers. În ceea ce privește travaliul, acest tip de mamă se va acomoda și va lucra cu partenerul său pentru a trece prin procesul dureros. Va fi pregătită pentru naștere și să suporte orice. Dacă nu are un partener care să o susțină, va fi ușor amețită, dar la fel de capabilă să își mențină cumpătul.

Mămicile Fecioară – chiar la mijloc

Acest semn este organizat în mod natural și analitic. Ele s-au gândit la maternitate din orice direcție și unghi posibil. Sunt metodice în acțiuni și premeditate. Deși pot fi bine organizate, poate părea că emoțiile lor nu există și sunt insensibile. În travaliu vor avea o experiență bună. Nu va fi ușor, degajat, așa cum și-ar dori majoritatea femeilor, însă nici nu va fi îngrozitor. Mama Fecioară în travaliu poate îndura durerile de travaliu păstrându-și concentrarea pe scopul final. Însă, deoarece este atât de organizată și blocată în ceea ce dorește pentru travaliu și nu vrea eșecuri, orice schimbare de planuri poate să o deturneze. Va reuși să depășească cu bine procesul, dar probabil cu mai puțin calm.

Mămicile Leu – centrul atenției

Mămicile Leu sunt femeile cărora le place să fie regine, să conducă lucrurile și să domine. Deși are în mod natural o inimă bună și este amuzantă, această femeie poate să se dovedească un lider neînfricat căruia nu îi place să se prostească atunci când lucrurile devin grele. Este sufletul petrecerii și extrem de afectuoasă atâta timp cât lumina reflectoarelor este pe ea. Când vine vorba de procesul nașterii, excelează. Este centrul atenției și toată lumea se asigură că se descurcă bine. Mămica Leu se va concentra confortabil pe tehnicile de respirație și gestionare a durerii cât timp se bucură de toată atenția. Va fi un proces minunat în general pentru această mămică.

Mămicile Rac – un travaliu indispus

Femeile Rac sunt incredibil de afectuoase, iubitoare și emoționale. Ca alte semne de apă, sunt cu inima deschisă și sunt pline de empatie și iubire. De asemenea, sunt orientate pe familie și nerăbdătoare să își cunoască bebelușul. În travaliu vor trece prin schimbări de dispoziție care fac parte din proces, dar cu prezența și sprijinul tuturor vor răzbi. Deși va fi o încercare emoționantă, va reprezenta un moment de bucurie pură pe care îl vor aprecia de la început la sfârșit.