mamaplus

Cum ești ca mamă, potrivit zodiei tale

-
//
14.09.2020

Felul în care femeile se comportă atunci când devin mame este influențat și de către astre. Nativele din fiecare zodie au anumite caracteristici care le predispun spre diferite categorii de mame. Iată ce fel de mame sunt nativele din fiecare semn zodiacal!

Nativele din zodia Berbec sunt tipul de mame protectoare. În mod paradoxal, firea lor explozivă se temperează odată cu venirea copilului. Devin răbdătoare și extrem de atente.

Cele din zodia Taur sunt tipul de mame afectuoase. Acestea adoră să își răsfețe micuții cu îmbrățișări și să îi țină în brațe.

Nativele Gemeni sunt tipul de mame care oferă o educație aleasă. Acestea sunt preocupate ca ai lor copii să învețe lucruri folositoare.

Cele născute sub semnul zodiacal al Racului sunt tipul de mame iertătoare. Copiii își vor găsi mereu alinarea la ele.

Nativele din zodia Leu sunt tipul de mame stricte. Doresc să ofere ce e mai bun copiilor lor, dar totodată să aibă și motive de mândrie din partea lor.

Cele din zodia Fecioară sunt tipul de mame perfecționiste. Acestea sunt foarte organizate și nu se abat de la programul pe care îl stabilesc.

Nativele Balanță sunt tipul de mame blânde. Le va fi extrem de greu să le refuze ceva copiilor lor, dorind mereu să le facă pe plac.

Cele din zodia Scorpionului sunt tipul de mame posesive. Doresc să se implice cât mai mult în orice privință în legătură cu ai lor copii.

Nativele născute sub semnul zodiacal al Săgetătorului sunt tipul de mame idealiste. Se axează pe a își învăța copiii să se descurce singuri și a se simți liberi să facă alegeri.

Nativele Capricorn sunt tipul de mame pentru care tradițiile sunt importante. Pentru ele, disciplina este foarte importantă.

Cele din zodia Vărsător sunt tipul de mame moderne. Sunt în pas cu cele mai noi tehnici de creștere și implică diverse strategii utile. Acestea se distrează mult cu ai lor copii.

Nativele Pești sunt tipul de mame care se sacrifică. Renunță de multe ori la ceva de dragul copiilor, dau dovadă de multă generozitate.