mamaplus

Cum arată cea mai bună zi pentru tine în funcție de zodie

-
//
03.08.2020

Fiecare avem zile bune și zile mai puțin bune… și uneori am putea da vina pe astre. Zodiacul ne arată care este cea mai bună zi pentru fiecare dintre noi. Iată ce trebuie să facem ca fiecare zi să fie mai reușită!

Berbec

Nativilor Berbeci nu le prinde bine să lenevească în pat dimineața, nici măcar în weekend. Le face bine să fie activi de la prima oră și să facă ceva care să le ridice tonusul. Gimnastica, alergarea sau o plimbare pe jos îi ajută să își pună sângele în mișcare și să își recapete buna dispoziție.

Taur

Persoanelor din această zodie le merge bine când adoptă o anumită rutină în fiecare dimineață și o respectă, indiferent de condiții. Spre exemplu, mai pot rămâne în pat vreun sfert de oră după ce se trezesc ascultând muzică și apoi pot merge la bucătărie să își prepare ceva delicios de mâncare.

Gemeni

Fiecare zodie simte nevoia să facă ceva dinamic sau energic dimineața, dar Gemenii au nevoie de stimulente sociale. Lor le place să deschidă televizorul pe un canal de știri, să consulte pagina de facebook și să vadă ce noutăți au mai apărut peste noapte. Abia apoi se dau jos din pat.

Rac

Nativii Rac trebuie să își înceapă ziua cu o limonadă sau cu o cafea lungă, cu un duș revigorant și apoi cu un mic dejun în familie. Nimic nu le face mai mare plăcere, decât să le pregătească celor mici ceva bun la prima oră a dimineții, dacă au copii.

Leu

Nativii Lei se trezesc mai greu, iar dacă se trezesc prost dispuși, toată ziua le merge prost. Dimineața au nevoie de ceva care să îi facă să zâmbească cu gura până la urechi. O glumă bună, un sărut din partea jumătății lor sau chiar o partidă de amor.

Fecioara

Nu fiecare zodie se gândește de la prima oră a dimineții să fie practică și eficientă ca Fecioarele. După ce deschid ochii, își fac imediat o listă cu prioritățile zilei, ca să nu le scape nimic, apoi se ocupă de igiena personală. Fecioarele stau mult timp în baie și se îngrijesc cu atenție să fie cât mai proaspete și sănătoase.

Balanța

Pentru Balanțe, cea mai bună zi începe în brațele iubitei sau ale iubitului făcând planuri despre activitățile frumoase pe care le vor avea peste zi. Le place să meargă la cumpărături, la cinema, la un restaurant sau doar la o plimbare, dar totul trebuie făcut în doi.

Scorpion

Nativilor acestei zodii le place să lenevească în pat. Nu trebuie sculați brusc, că le piere tot entuziasmul. Ba, din contră, se simt cel mai bine dacă sunt alintați și sărutați sau pur și simplu lăsați să se mai bucure câteva minute de căldura așternuturilor.

Săgetător

Cei care sunt născuți în această zodie se știe că sunt mari visători. În fiecare dimineață, le prinde bine dacă se gândesc la obiectivele lor și la noi modalități de a le atinge. Le mai prinde bine și puțină gimnastică în fața oglinzii, să se reconecteze cu spiritul interior.

Capricorn

Fiecare zodie are modul ei propriu de a se ocupa de responsabilitățile zilnice. Dar niciuna nu este atât de grăbită și pusă pe treabă precum Capricornul. De cum se dau jos din pat, gândurile lor zboară la muncă, obligații, bani și griji. Dar așa se simt ei activi și plini de energie!

Vărsător

Nativii Vărsători au nevoie de o muzică veselă, de știri și de mesaje de la prieteni dimineața, ca să se simtă gata de o nouă zi. Orice activitate care îi stimulează este bine venită, dar nu trebuie treziți prea devreme. Uneori au nevoie de câteva minute lungi ca să deschidă ochii și se iasă din lumea viselor.

Pești

Cea mai bună zi pentru Pești începe cu un sărut, apoi cu o jumătate de oră de reverie, în care derulează visele pe care le-au avut, se gândesc la tot felul de semne și semnificații și la lucrurile care îi fac fericiți. Nimic și nimeni nu trebuie să le întrerupă clipele intime de delectare.